- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Брав у приватний будинок.
Працює добре.
Гадаю добре підійде у палатку, у будинку надто гучно спрацьовує.- Переваги:
- Працює за призначенням
- Недоліки:
- Надто яскравий інфрачервоний світлодіод, як ночник. Дуже гучно зажарює комах.
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Все хорошо
- Переваги:
- Лучшие за свои деньги
- Продавець FlashShop
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Работает
- Переваги:
- Валит даже Жуков
- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: FlashShop
Працює чудово, незамінна річ для позбавлення від комах
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Суперова якість товару, відповідальний продавець.
- Продавець FlashShop
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert
Після доби використання я пересвідчився в тому що нічого він не нищить і не працює LED підсвітка. Не раджу купувати.
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert
На вечір перестав працювати пристрій хоча в день все працювало. Не світить LED підсвітка
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert
Сьогодні забрав товар. Підключив і все спрацювало але після першої знищеної комахи перестала працювати LED підсвідка, але через 5 хвилин вона знову почала світити.