Відгуки покупців про Портативна мухобійка від USB електрична пастка від комарів мух знищувач комах (чорна)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Відгуки про товар продавця FlashShop
  • Віталій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Брав у приватний будинок.
    Працює добре.
    Гадаю добре підійде у палатку, у будинку надто гучно спрацьовує.

Переваги:
    Працює за призначенням
    Недоліки:
    Надто яскравий інфрачервоний світлодіод, як ночник. Дуже гучно зажарює комах.
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Максим П***

Все хорошо

Переваги:
    Лучшие за свои деньги
    • Продавець  FlashShop

• Максим П***

Работает

Переваги:
    Валит даже Жуков
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  FlashShop

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Працює чудово, незамінна річ для позбавлення від комах

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Суперова якість товару, відповідальний продавець.

• Продавець  FlashShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

Відгук від покупця. Продавець: Skoobert

Після доби використання я пересвідчився в тому що нічого він не нищить і не працює LED підсвітка. Не раджу купувати.

Відгук від покупця. Продавець: Skoobert

На вечір перестав працювати пристрій хоча в день все працювало. Не світить LED підсвітка

Відгук від покупця. Продавець: Skoobert

Сьогодні забрав товар. Підключив і все спрацювало але після першої знищеної комахи перестала працювати LED підсвідка, але через 5 хвилин вона знову почала світити.