Відгуки покупців про Стіл Ultradesk LEVEL V2 140см Регулювання висоти Чорно-червоний
- СергійВідгук від покупця. Продавець: TopShark. Колір: Чорно-зелений
Дуже рекомендую продавця, та цей стіл!
Ціна просто бомба за таку якість стола. Зібрав душе швидко та легко, механізм працює на гарно. нема запахів різки, комплектація повна, стіл без дефектів!
Чекаю на кронштейн для двух моніторів, фото зробив відразу як зібрав стіл- Переваги:
- Ціна, якіст матеріалів, швидкість збірки
- Недоліки:
- нема
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: TopShark. Колір: Чорний
Столом задоволений. На столі без проблем розмістилось два монітори на стійці і два ноутбуки. Регулювання по висоті - без сюрпризів . Все стандартно. Форма стільниці зручна. Органайзери для кріплення кабелів у задньому вирізі стільниці - чудове рішення. Кабелі надійно закріплені і не виступають за габарити столу. Відповідно, можна розташувати стіл максимально близько до стіни. Конструкція столу надійна. Не хитається навіть в найвищому положенні. Замість кабель канала сітка, що кріпиться під стільницею. Спочатку поставився скептично але, як показала практика, цілком нормальне рішення. Всі кабелі і блоки живлення чудово там помістились. Єдиний недолік - стільниця складається з двох частин. Не знайшов цього в описі товару тому трохи здивувався коли почав складати. На додачу вона ще й досить марка. Прибрати відбитки і розводи на поверхні вдається лише спец засобом для меблів і мікрофіброю.
- Переваги:
- Зручний стіл з регулюванням висоти і практичним кабель менеджментом
- Недоліки:
- Стільниця марка і складається з двох частин. Але для стола 140см, напевно, це цілком ок рішення.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Semico
Рекомендую для купівлі ,товар дуже класний!
Важливо: Фото робив ще до проведення менеджменту кабелів під столом, й кріплення сітки.- Переваги:
- Велика поверхня, коврик ,підставка/зарядка під геймпади/девайси, ціна, якість, кріплення кабелів
- Продавець Semico
Добрий день, Станіславе. Дякуємо Вам за чудовий відгук.
Насолоджуйтесь придбаним товаром та обов'язково звертайтеся до нас ще)
Бажаємо Вам гарного й спокійного дня.
- Борис Г***Відгук від покупця. Продавець: CCENOVIK. Колір: Червоний
Пользуюсь больше 2 месяцев, удобный, отлично собирается, комплектные детали все на месте, доставили быстро, нужно заказывать на грузовое отделение. Регулировка работает без нареканий.
- Переваги:
- Хорош за свои деньги
- Недоліки:
- Небольшой дефект на ножке
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: CCENOVIK. Колір: Білий
Чудовий стіл для великого сетапу! Глибина 68 см ідеально підходить для комфортної роботи з двома моніторами 27'' та 32'', не змушуючи сидіти надто близько. Рекомендую!
- Переваги:
- Розмір. Комплект. Якість.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: CCENOVIK. Колір: Синій
Топ за свої кошти, але не знайшов, як налаштувати пресети сидячи і стоячі, які виставлені з заводу. Ще не дуже зрозумів, навіщо сітка під столом натягується, це щось типу кишені?
- Переваги:
- Коврик в комплекті, багата комплектація, зручне регулювання.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: CCENOVIK. Колір: Чорний
Стіл супер!!! Рекомендую
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: CCENOVIK. Колір: Зелений
Гарний стіл, і враховуючи ціну і розміри гарний вибір. Не без мінусів але не буду знижувати оцінку.
- Переваги:
- Розмір, комплекація, ковричок. Механізм наче норм, не маю з чим порівняняти. По ідеї можна перемістити пульт на іншу сторону, але для цього прийдеться і мотор перекручувати.
- Недоліки:
- Як і більшість аналогів трохи хитається якщо активно друкувати і тд. Підставка для гейпадів/USB хаб загалом не дуже корисні. Вона не фіксується, тільки резинові ніжки, + самі геймпади не дуже тримаються, тож мені страшнор їх там лишати. Хаб працює тільки на зарядку, данні не пропускає. Сітка для кабелів кріпиться у дивному положенні, легко зачіпити ногами, не розумію чому вона не повністю у задній частині столу. Тільки 2 збережені положення.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: CCENOVIK. Колір: Зелений
Топ за свої гроші. Радий що знайшов. Цікаво чи продаютьсч окремо коврик до цього столу
- Переваги:
- Ідеальний
- Роман Б***
Чи можна пульт перечепити на ліву сторону
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: CCENOVIK. Колір: Синій
Стіл пушка, зручний, гарний дизайн.
- Переваги:
- Підйомний механізм, металевий каркас, зручні додаткові опції : підстаканник, крюк для навушників та крута підставка під Геймпадів з юсб