- ДаянаВідгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 41
Очень удобные и тёплые тапочки. Подошли идеально. Продавец добрый, вежливый. Рекомендую!)
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 38
Гарні, м'які і теплі капці. Всім рекомендую.
Також сподобалось обслуговування . Дуже уважний продавець.- Переваги:
- Якість товару, обслуговування
- Недоліки:
- Не знайшла
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 41
Дякую
- Переваги:
- Комфортно
Відповідає
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 41
Зручні та якісні!! Класно доповнюють домашній лук
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 40
Гарні та комфортні
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 40
Дуже класні капці! Тепленькі
- Переваги:
- Правильна розмірна сітка
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 39
Все чудово, дякую, швидка відправка і повна відповідність фото
Відповідає
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 41
Классні капці
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 38
Дуже задоволена,відправили швидко,тапочки зручні та дуже гарні)
- Переваги:
- Зручні,та приємні
- Недоліки:
- Каріна М***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 38
Дуже класні тапки
- Алина Ф***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 40
Швидко оформили та відправили, тапки мʼякі, пухнасті, виглядають супер.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 39
Дякую за швидке опрацювання замовлення і за гарне обслуговування. Капці сподобались і за розміром підійшли. Рекомендую
- Недоліки:
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 37
Товаром задоволена.Опис відповідає дійсності,виглядають як на фото.Продавець швидко відповів,уточнив розмір.колір та адресу доставки.Відправили швидко на поштомат НП.Продавця рекомендую .
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Відповідає
- Крістіна У***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 38
Дуже сподобались
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 37
Дуже дякую за гарні тапулі, сервіс на високому рівні
Дуже швидка обробка замовлення і ввічливий персонал
Якісний товар, все повністю відповідає фото
Буду замовляти ще і дуже рекомендую цей магазин - Владислав Ф***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 39
Дуже сподобався товар, швидка доставка, приємне обслуговування від працівників магазину, рекомендую.
- Переваги:
- Дуже приємне на дотик, дуже зручні, дуже гарна якість яка відповідає ціні
Відповідає
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 38
Швидка доставка, дуже гарні!
- Переваги:
- Ціна - якість.
Відповідає
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 37
Повністю задоволена товаром
Відповідає
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 37
Все супер, швидка доставка
- Філіна Ч***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 37
все чудово підійшло.
- Елизавета С***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Чорний. Розмір: 40
Тапки хорошие! Сервис плохой.
- Переваги:
- Большой тапок
- Недоліки:
- Долгая отправка