- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Я Це Куплю. Об'єм 1 шт: 500 мл
Приємний продавець-консультант, швидко відправили товар. На щастя непроханих гостей більше в домі не бачила. Щиро дякую!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Я Це Куплю. Об'єм 1 шт: 500 мл
удивило средство, распылила возле стояка , в отдушину ,и даже в подъезде возле входной двери, прошло пару часов и они уже валяются лапками кверху а некоторые даже ползать толком не могли
- Переваги:
- работает
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Я Це Куплю. Об'єм 1 шт: 500 мл
Гарна якість, єдиний засіб, який допомагає
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: Я Це Куплю. Об'єм 1 шт: 500 мл
Замовляла для подруги!Засіб спрацював чудово! Важливо – без різкого запаху, економний у використанні. Таргани зникли за кілька днів і більше не повертаються. Покупкою повністю задоволена. Рекомендую!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Я Це Куплю. Об'єм 1 шт: 500 мл
Нічого він не допомагає проти тарганів.
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Я Це Куплю. Об'єм 1 шт: 500 мл
Не працює .Оцінку поставить не можу.Викинула гроші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює.
- Продавець Я Це Куплю
Добрий день. Завтра постараємося зв'язатися із Вами щоб зібрати повний розгорнутий зворотній зв'язок)
Засіб дієвий, сертифікований, перевірений, зазвичай працює. Але якщо все вірно зробили по інструкції, залишаються 2-3% коли не діє, тоді підбираємо засоби, котрі подіють, бо там інша діюча речовина.
Дякуємо за зворотній зв'язок та за увагу. - Продавець Я Це Куплю
Поспілкувалися з клієнткою ще місяць тому. Засіб допоміг, але таргани не всі померли, як я зрозумів.
Якщо не ліквідовано джерело тарганчіків, то бажано його ліквідувати - обробити у сусідів, в підвалі і тд.
Дякую за увагу.
- Смиян Я***Відгук від покупця. Продавець: Я Це Куплю. Об'єм 1 шт: 500 мл
Замовляв профі і на картинці профі,а прислали чомусь звичайну модель.Не рекомендую
- Переваги:
- Вислали не ту модель
- Недоліки:
- Вислали не ту модель
- Продавець Я Це Куплю
Добрий день. Прикро що так сталося, що був замовлений не той товар. Відправили той товар, що був у замовленні.
Даний факт можна перевірити у себе в історії замовлень.
Якщо буде створено нове замовлення з потрібним товаром, відправимо те що буде вказано в замовленні.
Побутова хімія згідно Захисту прав споживачів поверненню не підлягає, але можемо розглянути такий варіант, якщо повернення буде за рахунок покупця (бо провини продавця в тому, що клієнт замовив не той товар немає).
Очікуємо на нове замовлення профі. Дякуємо за розуміння. Вдалого Вам дня.
- Анатолий Г***Відгук від покупця. Продавець: Targanovsky. Об'єм 1 шт: 500 мл
Відмінно справляється з тарганами.
- Продавець Targanovsky
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Вадим А***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість: 1
Одно из лучших средств от вредителей)
- Переваги:
- Цена и ефективность
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Targanovsky. Об'єм 1 шт: 500 мл
Я витримала довгий час, щоб не зробити поспішних висновків, тож відгук пишу після 2,5 місяців користування. Спеціально шукала засіб з цією діючою речовиною, бо раніше користувалася препаратами з нею - одне-два застосування позбавляло зустрічей з тарганами десь на рік. Цей засіб не позбавив проблеми, таргани не лише заходять у гості, а й заводять сім'ю - з'явилися навіть маленькі. Також, коли я купувала, то бачила тут не позитивні відгуки, не звернула на них уваги, бо людина писала через короткий термін після купівлі, тепер я не бачу цих відгуків,
- Недоліки:
- Не дієвий
- Продавець Targanovsky
Доброго дня, дякуємо за зворотній звязок, для нас це дуже важливо! Справа в тому, що у тарганів є властивість звикати до одного й того ж самого препарату. Ви писали що вже обробляли декілька разів таким ж самим препаратом, може тому й не отримали потрібний результат. Для цього ми й маємо в наявності 4 види засобів з різним складом! Готови порекомендувати засіб з іншим складом зі знишкою - - 50% для Вас. Відпишиться якщо актуально.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість: 1
Ну не знаю, може в мене таргани супер живучі, чи ще щось, але я бігали так і бігають по оброблених місцях, якщо на самого таргана попасти то він вмирає
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість: 1
Цей засіб не працює абсолютно. Жодних змін. Викинуті гроші!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Повна відсутність результату
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість: 1
Взагалі не працює. Обприскував два рази через 14 днів. Таргани як бігали так і бігають. Не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Марно викинуті кошти
- Виктор Г***
Купив польский засіб називається Bros реально дієва штука тільки в Україні не бачив такого ((
- Кукс В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість: 1
Засіб не працює. Гроші на вітер.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Targanovsky. Об'єм 1 шт: 500 мл
Плохое средство
- Недоліки:
- Ничего не помогло
- Продавець Targanovsky
Спасибо за обратную связь,
Жаль, что Вам не помогло. Зачастую когда получаем негативный отзыв, в ходе разговора выясняем, что покупатели обрабатывают НЕ по инструкции которую мы даем! Средство работает постепенно и необходимо от двух - трех недель для того чтобы увидеть нужный результат! А у Вас от даты заказа прошло меньше двух недель, как оставили отзыв.
Надеемся, что обработали все по указанной инструкции.
В наличии у нас 4 вида средства, Вы выбрали самый слабый по консистенции, который для профилактики. Можем предложить сильнее,со скидкой 50 %,дабы получить нужный результат! - Наталия К***
Добрый день, давайте попробуем сильнее средство
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Targanovsky. Об'єм 1 шт: 500 мл
Ни в коем случае не тратьте свои деньги. Вчера использовал и эффективность 0
- Дмитрий Т***
Значит у Вас много тараканов, и выбирать нужно средство с более сильным
веществом, а не для профилактики которое! (К каждому средству есть свой сертификат Качества, вещество действенное!
Конечно Результата не будет если обработать НЕ по инструкции!! Прошло всего один день после того как обработали!!В инструкции на бутылке пишется, что средство работает постепенно и необходимо одна-две неделя для увиденного результата!
Во вторых надеемся, что выпшикали ВСЮ бутылку и после НЕ вымыли ничего!(что чаще люди делают). Очень жаль!
Если можем чем ли решить вопрос, мы открыты к диалогу!