Відгуки покупців про Жіночі кросівки Skechers BOBS B Flex-Visionary Essence Black 42 Чорний 117346-B
Немає в наявності
- Анжелика К***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 36.5
Замовлення прийшло швидко.Кросівки повномірні.Беріть розмір свій.Я взяла на пів розміра більші. Трохи великуваті але не критично.Зовнішній вигляд хороший, легкі, зручні.Як буде при носінні поки не знаю.У мене багато взуття цієї фірми.Думаю не розчаруюсь...
- Переваги:
- Легкі
- Недоліки:
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 38.5
Гарні,неймовірно легкі та зручні кросівки. Дуже гарно виглядають на ніжці. На стопу 25.5 розмір 38.5 підійшов ідеально.
- Наташа К***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 38.5
Зручні
- Переваги:
- Легкі
- Недоліки:
- Не має
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 37.5
Зручні,якісні
- Переваги:
- Комфортні
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 39.5
Класні кросівки. Легкі та зручні
На 40 розмір 9,5 - ідеально - Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37
Чудові кросівки! Купував дружині. Вона дуже задоволена!
Розмір підійшов ідеально.- Переваги:
- Зручні, комфортні, гарні, ціна/якість!
- Недоліки:
- Невиявлені!
- Саша А***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 38
Отличные кроссовки
Дочь довольна- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- тетяна л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Устілка Skechers Memory Foam відсутня...довше походити ноги болять..якісь вони дубові...розчарована...
- Недоліки:
- Устілка Skechers Memory Foam відсутня...довше походити ноги болять..
Відповідає
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39.5
Через місяць носіння протерлися задники в кросівках, при носінні жахливо болять ноги, не зручні. Дуже швидко пиляться, потрібно часто прати, швидко втрачають зовнішній вигляд. Розмір не відповідає, потрібно брати на розмір менше. Не рекомендую!
- Переваги:
- не жаркі влітку
- Недоліки:
- не зручні
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37
Кросівки гарно виглядають, мабуть на цьому і все.... Дуже болять ноги, коли ходиш довше години, була шокована цим, запах просто дешевої гуми, як тапочки з 90х, ходила в суху погоду, так вони нереально пиляться, прала два рази так вже форму втратили і колір брудний залишається, не варто витрачати кошти....
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 36
Розмір підійшов,гарно сидять но нозі
- Переваги:
- В них не спекотно, легкі
- Недоліки:
- Швидко брудняться, навіть в хорошу погоду припадають пилом та стають чорні
- Волоська Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38
Після нетривалої прогулянки дуже почали боліти ноги. Думала що це нове взуття, має пройти. Але нічого на змінилось. Ходити в них дуже незручно. Перед цим купувала з Штатів цього бренду, але такого не було. Маю декілька пар цієї фірми, але ніколи не було таких проблем. Дарма витрачені кошти!!!!
- Недоліки:
- Взуття дуже не зручне.
- Юлия Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
Хорошие. На 39 размер надо брать 38.5(26 см)
На кроссовке внутри написано 26 см.по стельке. А в таблице размеров 26.5.
Скетчерс всегда идут в размер, я их даже не меряю. В итоге эти большие немного. Но не беда. Просто учитывайте , что это модель такаяВідповідність повноті
Вузьке
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
мій улюблений повномірний бренд!
- Переваги:
- гарні на нозі, легкі, повномірні
- Дар'я Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38.5
Задоволена покупкою. На 39р взяла 38,5 - ідеально підійшли. Легкі, зручні, виглядають ідеально під все і сукні і штани.
Спочатку є різкий запах пластику, але через годину на свіжому повітрі - розсіюється. Це зрозуміло, адже виготовлені вони з перероблених матеріалів- що для мене важливо. Захищаємо екологію!- Переваги:
- Ціна, якість, гарні, зручні.
- Недоліки:
- Запах пластику в перші години носіння.
- инаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38.5
запах дешевых китайский резиновых тапочек.скетчерс вы где свое лицо потеряли????
- Дар'я Ш***
В описі вказано - товар веганський: виготовлений повністю з перероблених матеріалів.
Запах розвіявся при першій же годині носіння - я придбала цей товар і задоволена. Зручні і виглядають симпатично. І ще - пишаюсь тим, що вони екологічно дружні- з переробленої сировини.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38.5
Брала на 39 размер 38,5 подошел идеально . Очень легкие .
- Недоліки:
- Не нашла
- Наталия М***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
Быстро протерся задник. Качество ужассное. Барахло.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ужасснон качество
- Інна К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Кросівки сподобалися,рекомендованим розміром був 39,5,я взяла 40 і він сів ідеально,легенькі,відчувається при ходьбі амортизація
- Валентина Б***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40
Дуже гарні. Рекомендую.Я в захваті від них.
- Галина С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37.5
Брала крассовки 39,5 идеально подходит на размер 40 у кого широкая ножка с косточкой,очень мягкие и удобные!!!Розетке отдельное спасибо за доставку!!!