- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Мені зручно і комфортно.
- Переваги:
- Можна перетворити на спальне місце
- Недоліки:
- Бракує третього положення. Просто як крісло , щоб щось читати або в'язати.
- Продавець WGroup
Ми щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що крісло-шезлонг WCG є для Вас зручним і комфортним, а також що Ви оцінили можливість використовувати його як спальне місце. Ваше зауваження щодо положень спинки обов’язково візьмемо до уваги.
- НінаВідгук від покупця. Продавець: WGroup
Швидка доставка,якість хороша,реальний кайф
- Переваги:
- Зручність
- Продавець WGroup
Ніно, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що крісло-шезлонг WCG FCB-S01PP вам сподобалось, а доставка була швидкою. Дуже приємно, що ви відзначили хорошу якість та зручність.
Бажаємо приємного відпочинку і справжнього комфорту!
- Лина П***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Дуже сподобалось
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що крісло-шезлонг вам сподобалося. Бажаємо комфортного відпочинку та лише приємного користування!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Зручне крісло, все влаштовує
- Продавець WGroup
Щиро дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що крісло-шезлонг WCG виправдало Ваші сподівання і забезпечує комфорт під час відпочинку. Сподіваємось, воно довго приноситиме задоволення від користування.
- Свтлана Г***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Сам шезлонг відповідає заявленому опису. Витримує вагу 117кг. Зручний, легкий. Швидко складається- розкладається. Матрас не відповідає опису, наповнювач - відріз синтепону, товщиною 3 см,не кульки холофайберу. Фото і опис продавця не співпадає з реальним матрасом, що погіршилося враження від покупки. В цілому крісло гарне комфортне, аби не обман з наповнювачем матрасу.
- Переваги:
- Комфортне, витримує вагу 117 кг. Для зросту 184см підходе.
- Недоліки:
- Не відповідальність наповнювача матрасу, вдвічі тонше в реалі.
- Продавець WGroup
Добрий день. Товщина матраца відповідає дійсності . Матрац відправляється у вакуумному пакеті для дешевшого транспортування. йому потрібний час для того щоб він розпростався, або можна розпрасувати після розпакування з пакету.