- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44
Я купив ці кросівки минулого року. Відходив у них весь холодний сезон з осені до весни. Потім до червня місяця робив у них ремонт, замішував бетон, клав бруківку - загалом було будівництво. Вони були в бетоні і в чому хочеш, я вже думав, що доведеться їх викинути або лишити чисто на бруд. Але я їх просто закинув в пралку і кроси як нові. Тому повністю рекомендую
Я брав ще і по акції, тому дуже вийшло вигідно.
З їхніх приколів - якщо є ожеледиця, то в них максимально слизько і небезпечно. Якщо температура 0 і вище, то в них шикарно. До -10 можна ходити, але якщо рухатись нормально, бо стояти буде холодно. І в спеку, коли на вулиці 20 і вище, то мені не було в них спекотно. Нонсенс
Додаю фото, як вони виглядають після всіх цих подій- Віктор
"Після подій" в них ходити тільки на роботі по цеху)) Але які б вони "класні" не були, то абсолютно не варті виставленої вартості, враховуючи матеріал з якого вони зшиті і що ніякого відношення до зазначеної фірми не мають!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
#МійЛук Гарні, легенькі та теплі кроси із флісовою підкладкою. Опис розміру не відповідає дійсності. В описі пише, що 42й розмір це 27 см стопи. Послухався поради, яку тут писали і замовив таки цей 42й розмір для своєї 27.5 см. стопи. Підійшли ідеально. Добавив фото і показав де закінчується мій великий палець у взутті.
- Переваги:
- Легенькі та теплі на флісі
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Ок
- Наталия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Купили мужу данные кроссовки! Очень качественная, удобная, классическая модель. Размер полностью совпал с украинским. Кроссы довольно плотные, подошва прикольная. На температуру от -5° до +10° будут идеальны. Рекомендую!
- Переваги:
- Удобные, качественные
Відповідає
- Шевчук Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40.5
Дуже зручні, теплі навіть для -5 (хоча не призначені для зими), що саме важливе, це що розмірна сітка ідеально відповідає розміру ноги
зпочатку дуже вагався при виборі цього взуття, але коли перший раз одягнув то зрозумів, що кращого варіанту ще не пробував, дуже задоволений, рекомендую!- Переваги:
- Ціна, якість, зручність
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41.5
#МійЛук Купую подібну модель від Columbia другий раз поспіль. Першу пару носив 3 роки починаючи з перших морозів та закінчуючі вже повесні, в неї величезний пробіг, але стерлася підошва, та й зовнішній вигляд вже не приносить естетичного задоволення. Тому, коли побачив в Розетці цю модель тільки мого розміру, та ще з гарною знижку - замовив не роздумуючи. Рекомендую. Шнурівка дозволяє комфортно налаштувати об'єм під любу стопу. Розмір відповідає довжині стопи 26,5 см.
- Переваги:
- Ногам приємно, сухо й тепло
Відповідає
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Заказ выполнен за два дня с доставкой несмотря на локдаун. Товар соответствует описанию.
Получил, что и ожидал.
Те, кто сомневаются при выборе размера и боятся прогадать могут уточнить реальные размеры по моим фото стельки с рулеткой.- Переваги:
- Купил по акции по хорошей цене. Бесплатная доставка.
- Недоліки:
- Хотелось бы аналогичную модель, но без шнурков.
- Юрий В***
Без шнурков такого типа "Мэрл" с тэрмоноском, таскаю не один год
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Прошлой зимой брал Марвелы!!!жуть а не ботинки!В этом году заказал данную модель,подошли размер в размер,очень удобные,качество материала тоже достойное!!посмотрим как в носке себя покажут!!!спасибо Розетке
- Переваги:
- Акционная цена бомба!!!
- Недоліки:
- Пока нет
- Артур Г***
Кроссовки маломерят?
Эксперт RozetkaЗдравствуйте, Артур! Длина стельки 28 см.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Зроблено в Китаї, а не у В'єтнамі, як таке можна писати???
Хоч мені і не принципово.
Взагалі дуже зручні і теплі
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Дуже зручні кросівки. На ногах майже не відчуваються легкі
- Переваги:
- Дуже зручні, теплі, можна носити всю зиму
- Недоліки:
Представник постачальникаРаді, що вам все підійшло!
- Екатерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42
Удобно,комфортно
- Микола Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Кросівки супер легкі в носінні та дуже зручні за кермом.
- Переваги:
- Легкі, теплі, зручні.
- Недоліки:
- Немає.
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Ношу около месяца ежедневно. Кое-где вылезли нитки, но подошва пока на месте и общий внешний вид сохранился, несмотря на то что в отзывах у некоторых все не так хорошо. В целом нормальная бюджетная модель, которая хорошо себя проявила в диапазоне температур /- 10 градусов. Под ливнем не тестировал, но лёгкий дождь и мокрый снег переносят без проблем. До этого два года не мог приспособиться к модели Columbia Firecamp 2 WP с мембраной. Ноги постоянно потели и потом мерзли. при любой температуре и разных носках, в т.ч. технологичных с отводом влаги и т.д. Здесь же одел и забыл - нога дышит, не потеет, не мёрзнет. Именно то что я искал. Пока всем доволен.
- Переваги:
- Комфортно в широком диапазоне температур /- 10 градусов. Выдерживают небольшой дождь и мокрый снег. Удобные.
- Недоліки:
- Шнурки нужно завязывать на два узла, иначе развязываются. Простая стелька, без боковой поддержки и прочих удобностей.
- Вячеслав Б***
Дополняю отзыв по итогам трехмесячной ежедневной эксплуатации - подошва все ещё на месте, нитки продолжают активно распускаться. Вижу множество негативных отзывов, но не могу их подтвердить. Носил с удовольствием и, что называется, до последнего дня холодного сезона.
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Взяли 2 пары: мужу и сыну! Оба довольны: тепло, удобно и комфортно!
- Переваги:
- Качественный бренд за доступную цену!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Ботинки отличные. Муж доволен очень. На флисе.
Единственное: Розетка измените описание модели - производитель декларирует "осень-зима", "температура эксплуатации до -10С, а иногда и ниже". Так что не лето вообще.- Переваги:
- Удобная колодка, демисезонные
- Недоліки:
- Ошибка в описании: не на лето совсем
Эксперт RozetkaДобрый день, Татьяна. Спасибо за обращение. В ближайшее время ошибка на сайте будет исправлена.
- Ємельянова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Кращих нема
- Переваги:
- Якість,тепло
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41.5
#МойЛук легкие удобные, качество columbia, теплый флис, на осень зима, 100 грамм пуха вшито в непромокаемую ткань. размер 41.5, стелька 26.5 см, ширина стопы 8.5 см. подошло Спасибо розетке за такую скидку)
- Переваги:
- Топ качество
Широке
Високий
Завелике
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
#МійЛук Всім доброго дня!Придбаний товар відповідає опису.При нозі 27.5 середньої повноти кросівки розміру 9(42) зручно "сіли".Верх виконаний з щільного матеріалу сподіваюсь щодо промокання буде все добре.Всередині теплі та м'які.Дуже легкі та зручні. Нехай довго ходять!!!
- Переваги:
- Якісно виконані
- Недоліки:
- Поки немає
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з чорним. Розмір: 44
Теплі, якісні кросівки. Хто пише, маломірять - то читайте розмірне сітку, все відподає. Мій розмір 43, замовив відводно до розмірної сітки 44 - все підійшло
- Переваги:
- Бренд, якість
- Михайло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 43
Класні і дуже зручні
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Кросівки чоловіку дуже сподобалися. Носилися всю осінь і десь половину зими поки дозволяла температура, пралися у пральній машинці і виглядають як нові.
- Переваги:
- Якісне взуття
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Мужу очень нравятся. Чаще других носил осенью и зимой именно эту обувь, хотя мне они показались жесткими.
- Переваги:
- Удобные, тёплые
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Конкурентная цена, отличный вид, посмотрим как будут носиться.
- Переваги:
- Вид, цена, соответствие сетки размеров
- Недоліки:
- Не обнаружены
Відповідає
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Огромное спасибо Розетке, за оперативную доставку! А Columbia(если скидка, их инициатива), за адекватную, акционную цену!
Кроссовки - бомба!- Переваги:
- Качество, внешний вид, цена.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
Середній
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40.5
- Переваги:
- Быстро отправили, цена по промокоду отличная, довольно плотный материал, размер подошел.
- Недоліки:
- Пока не нашел.
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
#МойЛук
Долгое время пользуюсь кроссовками фирмы Columbia в холодные сезоны. Доволен качеством материалов и удобством. Взял 43 размер - сели идеально. Ширина стопы: 9,5 см.
Рекомендую покупать в магазине Розетка, потому что это всегда удобно вам.- Переваги:
- Качество и производитель
- Недоліки:
- Не наблюдается
- Перепелица В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
По слякоти, в районе пальцев, почему то мокнет внутри стелька.(Уже вторая пара, в синем цвете относил 2 зимы.) Думал , проколол подошву- нифига, в чёрных тоже самое. Каждую ночь сушу.
И ниже 0, если не двигаться, ноги замерзают за пару минут. Только для активной ходьбы.
Для холодной, сухой(без снега и каши) зимы.
Это самый лучший, мягкий ,удобный демисезон(носил мерелы, джеоксы, ньюбэлансы, рибоки)- Переваги:
- Мягкие, правильно сшитые, удобные, качественные материалы
- Недоліки:
- По слякоти, почему то мокнет внутри стелька.
Середнє
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Кроссовки понравились, теплый, добротные на флисе.
Единственный момент - узковатые. Вообще ношу 42 (27 см) а тут пришлось взять 42.5 (27.5 см) - Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
месяц эксплуатирую, никаких нареканий..удобная и комфортная обувка
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
на 43 размер взяли 43.5 как раз подошел, 43 был бы маловат
- Переваги:
- хорошие, практичные крассовки, удобные, ноги в помещении не потеют
- МиколаПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 43
Вже рік ношу Columbia Firecamp Fleece кожного дня, а вони як нові! маю плоскостопие та вагу 128 кг, але кросівкі міцнійші за Фізіку! Вони тримають форму та комфорт. Мені кортить зняти вже ці домашні тапки, та вдягнути Columbia Firecamp Fleece, та ходити де завгодно, Це не реклама! Вони круті
- Переваги:
- Якість неймовірна! Ціна,комфорт, дізайн
- Недоліки:
- коментарі morons
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 46
Сьогодні в -13 годину був на вулиці - ноги були в теплі постійно, дуже рекомендую.
- Переваги:
- Теплі, комфортні, чудовий дизайн
- Недоліки:
- Трохи нитки виступають ззовні по шву
Відповідає
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з чорним. Розмір: 41.5
Просто супер, не слизькі, сніг не потрапляє в середину, дуже зручні. Рекомендую, ціна нижча за якість
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Зручні, легкі, розмір в розмір
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 45
Норм