- AI аналіз відгуків87 відгуків: позитивний — 85%, нейтральний — 10%, негативний — 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Очень хорошее качество!!
- Переваги:
- Размеры настоящие!;-)
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що якість білизни та відповідність розміру повністю виправдали ваші очікування. Вдячні за вибір нашого товару та довіру до нас. Нехай труси носяться з комфортом щодня та довго зберігають свій вигляд.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Все гуд, дякую!
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що комплект чоловічих трусів повністю виправдав очікування та зручний у щоденному використанні. Дякуємо за вибір нашого товару й довіру до компанії. Бажаємо комфортного користування щодня!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Гарні труси. Приємні до тіла, не втрачають форму. Ще й по гарній ціні
- Переваги:
- Якість, ціна
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що труси сподобались, комфортні до тіла та добре тримають форму, а ціна виявилась приємною. Раді, що обрали саме наш комплект. Нехай оновлення білизни дарує щоденний комфорт і лише приємні враження від користування.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Якість супер! Швидко доставили. Дякую)
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що якість трусів вас повністю влаштувала і доставка пройшла швидко. Дякуємо, що обрали саме наш товар. Нехай оновлення спідньої білизни приносить комфорт щодня. Завжди відкриті до нових замовлень від вас!
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Отримали набір, якісні, м'які, приємні до тіла. Дякуємо.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей набір білизни. Раді, що труси виявилися якісними, м’якими та приємними до тіла, і виправдали ваші очікування. Нехай носіння буде комфортним щодня, а покупка тішить довгий час.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Трусіля гарної якості, тільки розмір не підійшов. Я так розумію, що розмір в описі азіатський, шкода, що продавець це не вказав.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Розмір в описі азіатський
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і за те, що відзначили якість товару. Перепрошуємо за незручність з розміром та недостатньо зрозуморий опис. Інформацію щодо розмірної сітки передано на перевірку, щоб уточнити її. Менеджер зв’яжеться з вами для врегулювання ситуації.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Чоловіку сподобались. Все гарно
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що труси сподобалися вашому чоловікові та підійшли за відчуттями й якістю. Ваша довіра дуже важлива для нас. Нехай покупка комфортно служить щодня. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Чудова якість товару, замовляла чоловіку - задоволений на всі 100%. По розміру трошки маломірять , завжди берем xl але в цьому випадку по розмірній сітці вирішила взяти 2xl і не прогадала, ідеально підійшли. Ще із плюсів швидка відправка. Моя Рекомендація.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку нашого товару. Раді, що якість та розмір повністю виправдали очікування, а відправка була швидкою. Дякуємо за довіру та рекомендацію. Нехай труси носяться з комфортом щодня та довго тішать у використанні!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Якість відмінна,сидять гарно
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що якість трусів вам сподобалась і модель добре сідає. Раді, що комплект відповідає вашим очікуванням. Нехай носіння буде комфортним щодня, будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Чудова якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість трусів повністю виправдала ваші очікування. Такі відгуки допомагають й іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів.
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Тканина супер. Розмір підбирала за відгуками XXL йде на L. Сіли гарно.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та за вибір нашої білизни. Раді, що якість тканини та посадка повністю вам підійшли, а обраний розмір виправдав очікування. Цінуємо, що поділилися своїм досвідом з іншими покупцями. Бажаємо приємного та комфортного користування!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Товар відповідає опису, швидка доставка, дякую!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що товар повністю відповідає опису та ви залишилися задоволені якістю й швидкою доставкою. Раді, що обрали нашу продукцію. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді новим замовленням!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
Дякую! Все сподобалось
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що комплект сподобався та повністю виправдав очікування. Ваша довіра до нашої продукції дуже цінна. Нехай труси будуть зручними в щоденному користуванні та довго зберігають свій вигляд і комфорт.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
- Продавець opsale
Дякуємо за високий рейтинг та короткий, але приємний відгук про чоловічі боксерки. Раді, що товар вам сподобався та відповідає очікуванням. Нехай носіння буде комфортним щодня. Завжди відкриті до нових замовлень і будемо раді бачити серед постійних покупців.
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже гарна якість виробу, замовляю чоловікові втретє. Чоловік військовий і задоволений якістю тканини і комфортно моделькою га всі 100%
- Продавець opsale
Дякуємо за такий теплий відгук і за повторний вибір нашої білизни. Особливо приємно чути, що модель і тканина комфортні для щоденного використання, зокрема в таких відповідальних умовах служби. Раді виправдовувати довіру та бажаємо зручного й довгого користування набором.
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Чудові боксери
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що боксери вам сподобалися та виправдали очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай оновлення білизни буде комфортним, а покупка тішить щодня. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Чудова якість. Покупкою задоволений.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашої чоловічої білизни. Раді, що якість та посадка трусів повністю виправдали ваші очікування і ви задоволені покупкою. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо комфортного щоденного користування!
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Чудові, мʼякі, не давлять. Довжина нормальна. Замовила на розмір більше L, а не M. Виявились великувать.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та вибір нашого комплекту білизни. Раді, що матеріал та посадка в цілому вам сподобалися. Відзначимо вашу пораду щодо вибору розміру, це допоможе іншим покупцям. Бажаємо комфортного щоденного використання та будемо раді новим замовленням.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Дякую , товар гарний якості , був доставлений дуже швидко .
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси гарної якості та що доставка була швидкою. Важливо, що товар виправдав очікування та підійшов за розміром і комфортом. Бажаємо приємного щоденного користування та будемо раді новим замовленням!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дякую! Все сподобалось.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Дуже приємно, що труси повністю виправдали очікування та вам усе сподобалося. Раді, що обрали саме цей набір. Нехай покупка буде зручною й комфортною у щоденному користуванні. Завжди відкриті до нових замовлень!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Дякую, все сподобалось
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку комплекту чоловічих боксерів. Раді, що все сподобалось і товар повністю виправдав очікування. Нехай білизна буде зручною у щоденному користуванні та служить довго. Завжди відкриті до ваших наступних замовлень.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Гарна білизна
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що білизна вам сподобалася. Цінуємо, що обрали саме цей комплект і поділилися враженнями. Нехай труси будуть зручними у щоденному користуванні та тішать якістю ще довгий час. Завжди раді бути корисними вам.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Боксери сподобались якістю тканини і відповідністю розміру.
- Переваги:
- Приємна на дотик, м'яка тканина. Розмір відповідає розмірній сітці. Швидка доставка
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали цей набір боксерів. Раді, що вам підійшли і якість тканини, і розмір, а також сподобалась швидкість доставки. Нехай обновка буде комфортною у щоденному носінні. Завжди готові бачити вас серед наших покупців знову.
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Гарні, зручні та якісні боксерки
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно чути, що боксерки виявилися для вас гарними, зручними та якісними. Це саме те, до чого прагне компанія. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо комфортного користування та будемо раді новим замовленням!
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Дякую,все супер.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що набір чоловічих боксерів сподобався і якість повністю відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай білизна буде зручною й комфортною у щоденному користуванні.
- Осипенко Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все ок.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого товару. Дуже цінуємо, що поділилися враженням, навіть коротким. Раді, що комплект боксерів вам підійшов і все влаштовує. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді новим замовленням.
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Гарні труси,недоліків немає
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що труси вам сподобалися і не викликали зауважень. Раді, що якість та зручність відповідають очікуванням. Нехай комплект служить довго та комфортно, а за потреби будемо раді бачити вас знову.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Комфортні,відповідають розміру,якісні на перший погляд,далі подивимось
- Переваги:
- Комфортні
- Недоліки:
- Хібі колір шоб був в темних тонах
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і за вибір нашої білизни. Раді, що труси комфортні та добре сіли за розміром. Зауваження щодо відтінків темних кольорів врахуємо під час формування наступних партій. Бажаємо приємного та довготривалого користування.
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
Якість супер, розмір підійшов ідеально, доставили швидко. Супер задоволений.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість та розмір трусів повністю виправдали очікування, а доставка була швидкою. Дякуємо за вибір цього комплекту білизни та довіру до нас. Нехай оновлення гардероба приносить комфорт щодня!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Ще не користувався, але наяе нормально. Дійсно маломірять, але я спеціально взяв на розмір більше. Тому раджу обирати більший розмір
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і корисну пораду щодо вибору розміру. Раді, що комплект справив позитивне враження. Сподіваємося, під час користування білизна буде зручною та повністю виправдає ваші очікування.
- Віталия Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Купувала чоловіку на подарунок. Чоловікові сподобались. Дякую.:)
- Переваги:
- Якість, відповідність розміру
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір сподобався вашому чоловікові, а якість і розмір відповідають очікуванням. Нехай покупка приносить комфорт у щоденному використанні.
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Дякую, трусы бомба
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Хороший набір
- Переваги:
- Якісні, гарно сидять.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Нормальна як за такі гроші
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Гарні чоловічі труси, якість гарна, розмір як в описі. Продавець відправив товар дуже швидко.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Зручно та якісно. Рекомендую.
- Переваги:
- Все добре