- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Блакитний
Очень приятный и уютный, не очень толстый, но у меня очень тёплая верхняя одежда для холодов, это не проблема. Стоит своих денег и очень красивый цвет, на фото рост 170, вес 52
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Гарний і теплий. На 44 розмір дуже оверсайс. Трохи просвітлює, колір білизни буде видно
- Переваги:
- Стильний, гарний молочний колір
- Густилина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Після прання светр не втратив форму. М'який та приємний на дотик. Досить теплий взимку.
- Переваги:
- Якісна річ, гарно пошита.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
Свитер как на фото, мой рост 165 см, 44-46 украинский размер, подошёл хорошо. Свитер тёплый, приятный, мягкий.
Відповідає
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Червоний
Отличный свитер! Описание полностью соответствует. Цвет шикарный! Покупкой очень довольна. Увидела негативные отзывы и была удивлена. Нитку выдёргивать из свитера не стала, для проверки на наличие синтетики. Но ещё из школьной программы помню опыты натирания эбонитовой палочки шерстью для получения статического электричества. :)
- Переваги:
- Красивый, тёплый, удобный
- Недоліки:
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Насичений бузковий рожевий
#МійЛук розмір 48-50 ріст 170
Надзвичайно мякий і теплий, приємний колір.- Переваги:
- Поки все влаштовує
- Недоліки:
- Поки відсутні, цікаво який вигляд його буде після прання
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Червоний
Покупкой довольна, рекомендую
- Переваги:
- Мне свитер понравился, размер подошел, цвет насыщенный
- Недоліки:
- немного кусючий, нажно поддевать футболку
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Червоний
Шукала светр із натуральної вовни , бо не люблю синтетики, і він таки на 70 відсотків із вовни, колір гарний, мені сподобався. Мені треба розмір L , то підійшов. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Із натуральної вовни
- Недоліки:
- Не виявила
- Представитель поставщика
Олена, дякуємо за відгук. Нехай светр приносить тільки задоволення!
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бордовий
Дуже класний светр, м'якенький, тепленький, колір співпадає!
На роботі зробили компліменти.
Дякую вам!- Переваги:
- Теплий, м'якенький, універсальний
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
Свитер как на фото
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Свитер шиаарно смотрится. Очень богатый цвет слоновой кости. Мягкий на ощупь и теплый.
- Оксана В***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Блакитний
Для підтримки неформального стилю купила м'який светр. Він мені сподобався, я ношу розмір 44-46, рукава і низ звичайної довжини Високий комір тепер створює мені додатковий комфорт в холоду і завірюху. Спасибі, дуже Вам вдячна ..
- Переваги:
- колір, великий комір, однотонний, якість
- Недоліки:
- нема
- Олена С***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Товар відповідає опису, як завжди якість на висоті в цьому магазині. Дійшов до моє області за 1.2 тижні - супер. На зрост 168 см підійшов ідеально. Продавець товариський. Сайт і товар рекомендую до покупки - краще ніде не знайдете.
- Переваги:
- красивий, модний, м*який, легенький, але теплий
- Недоліки:
- нема
- Марина М***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
Классный свитер, тёплый и приятный к телу. Размер подошёл. Советую к покупкие
- Переваги:
- Качество и внешний вид
- Галина Б***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Червоний
Купила світер адже люблю речі з вільного крою, вони ідеально приходує недостатки у фігурі, світер тепленький, мягенький і дуже гарний має колір насичений. Не кошлатиться, залишається як нове.
- НатальяПродавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Очень теплый и удобный свитер. Приятный к телу. После стирки не растягивается. Хорошего качества. Приятный цвет, размеры совпадают.
- Переваги:
- Качество.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
Я купила для того, чтобы носить под шубой, и не ошиблась, приятно что свитер был на отличной уценке
- Переваги:
- Теплый и скрадывает животик
- Леонід С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Бежевий
Дуже гарний.Теплий.Пережив 3 стірки у стіральній машині автомат.Все як нове,жодних змін.Маю надію що так буде і надалі.Дружині дуже подобається.
- Ірина Ю***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Просто суперський светрик.Теплий зручний ..не вкороченийНа зиму- річ must be .Ще й наш,український, що для мене важливо.44- 50 розмір відповідає розміиу " М",який завжди ношу
Навіть не чекала такої якості.!- Переваги:
- .Теплий зручний якісний
Відповідає
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
Гарний светр,приємний ,м'який. Задоволена якістю.
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Ну дуже чудовий !!!!
- Переваги:
- Теплий, м'який
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Червоний
Очень приятный свитер!
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бордовий
Той рідкісний випадок, коли в житті краще, ніж на фото))) Відтінки ниток, справді, дуже вдало поєднано. Теплий, тримає форму. Особливо пасуватиме брюнеткам.
- Переваги:
- Вовна, мохер у складі, красиві благородні відтінки, хороший силует
Відповідає
- Евгения Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Отличный свитер. Цвет точно как на фото. На ОГ 98 см в меру оверсайз. Ворот широкий, его можно по-разному уложить. Или поднять вверх , и тогда он заменит шарф.
- Переваги:
- Мягкий, теплый
- Недоліки:
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Блакитний
Очень понравилась возможность примерки. Благодарю. Все подошло. Жена довольна.
- Переваги:
- Качество хорошее.
Відповідає
- Черкасова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Насичений бузковий рожевий
На розмір 52 ще трохи вільний. Колір светра ніжний, теплий. Дякую
- Переваги:
- Теплий
- Алла Ф***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Стильный свитер, тёплый, хороший ,качество супер
- Переваги:
- Цена,качество .Дизайн
- Марина П***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Червоний
Мечтала об экстравагантном свитере. Ведь широкий, очень свободный крой - новый писк моды. Еле-еле дождалась. Все устроло.... Довольна!!!
- Переваги:
- яркий цвет, широкая резинка на вороте и рукавах, 70% шерсти
- Недоліки:
- только бе реж ная! стирка
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Красивый, мягкий
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Не увидела
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Любимый свитр
- Переваги:
- Красивый ,теплый,качество
- НаталіяПродавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Фіолетовий
Хороший повсякденний світер, теплий, приємний на дотик. Дуже сподобався колір. Рекомендую
- Переваги:
- Теплий, зручний
- Инга З***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Червоний
Отличное качество, аккуратно сшито. Все супер) мне очень нравится єтот свитер, спасибо за отзывы и подробное описание товара, размер, который я выбрала,тоже идеально подошел мне. Я рекомендую всем покупать.
- Переваги:
- цвет!!! за счет натурального состава свитер теплый и мягкий, а за счет синтетики - комфортная и приятная носка
- Недоліки:
- все устраивает
- Наталія
А как вы смогли выбрать размер, если этот свитер идет только в одном размере?
- Антонина В***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бордовий
товар хороший ,качество отличное и доставка быстрая. На фото цвет плохо передаётся, в жизни красивее.
- Переваги:
- модный, джемпер-гольф объемного фасона - отличный зимний продукт, - радует комфортом: теплый, мягкий, уютный и практичный; из отличного трикотажного материала, великолепный цвет,
- Недоліки:
- чуть коротковат
- Настя Ж***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
Быстро. Курьер до двери. Очень хорошо было рекомендовано на сайте. Этот демисезоновый свитер отличный! Трикотажная ткань богатая и мягкая на ощупь. Красивый ворот и манжеты - связаны плотной резинкой. Будет комфортно и тепло в холода.
- Переваги:
- особенности кроя: очень свободный, неформальный крой и стиль; объемный фасон
- Недоліки:
- средняя длина
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бордовий
Дуже гарний свитер, натуральний шерстяний. Пiдiйшов на 52 розмiр. У мене був такий в iншому кольорi. Пару рокiв проносила, трохи катишки. Бо натуральний.
- Переваги:
- Якiсть
- Юлия Г***Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Бежевий
Свитер хорошего качества, но оказался очень большим, я ношу размер 42-44, не взяла.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- не увидела