Відгуки покупців про Міні кондиціонер вентилятор настільний зволожувач повітря мінікондиціонер Arctic охолоджувач LED нічник USB Type-C з водяним охолодженням таймером 3 швидкості 7 кольорів акумуляторний портативний компактний переносний для будинку кімнати офісу 600 мл 10W
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Все чудово,хоч і маленький,але малу кімнату охолоджує, в жару чудово,рекомендую !!!Ще й гарантія є
- Переваги:
- Маленький,охолоджує дуже добре
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Пристрій добре освіжає повітря і не дуже шумить. LED-підсвітка приємно створює атмосферу, а зволоження допомагає легше дихати в кімнаті.
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Користуюсь таким мінікондишоном в кімнаті і реально відчуваю різницю, бо не просто вентилятор, а ще й зволожувач. Від повітря нема того сухого відчуття, що часто буває в офісі. LED підсвітка класна, можна настроїти під настрій, а таймер зручно ставити не боячись, що забуду вимкнути. USB Type-C теж приємно, бо швидко заряджаю без геморою з кабелями. В цілому для дому чи роботи штука корисна й компактна.
- Анатолий А***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Комфортно использовать на работе и дома вентилятор с увлажнителем и ночником. Работает тихо, три скорости охлаждают отлично, а LED-подсветка создаёт приятную атмосферу.
- Сільвія М***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Устройство освежает воздух и играет роль стильного ночника.
- Глеб Н***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Цей пристрій вдало поєднує функції вентилятора, зволожувача і нічника, що суттєво покращує якість повітря в кімнаті. Компактний розмір і тихий режим роботи дозволяють комфортно користуватися ним в офісі або вдома. Зручно заряджати через USB Type-C, а налаштування підсвітки створюють затишну атмосферу.
- Любомир Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Вмикаю, і в кімнаті одразу свіже й комфортно.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Працював 2 тижні зламався двугун
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, можете написати номер замовлення, ми відповідаємо за якісь нашого товару і якщо щось не так можемо повернути кошти або обміняти товар
- Елеонора О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Пристрій компактний і практичний, вентилятор дає приємний холодок, зволожує повітря без зайвого шуму. LED підсвітка створює затишок, користуюсь зручним USB Type-C живленням.
Сразу начала вода протикать
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Зручно, тихо працює і робить приміщення свіжішим.
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Крутий вентиляторчик реально освіжає і не шумить!
- Яким К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Устройство реально выручает в жару с компактным вентилятором и увлажнением, плюс норм подсветка для настроения. Работает тихо и отлично подходит для комнаты.
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
У відділенні розетки працював. Приношу додому, залив води, не працює. Навіть коли вже все висохло. Шо таке?
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, можете показати відео роботи?
- Игорь Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Пропрацював два тижні і вентилятор перестав крутитися.
- Недоліки:
- Ненадійний
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Вс добре
- Переваги:
- тихий, компактний
- Недоліки:
- трохи нагрівається
- Денис Я***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
купил вроде норм но крышка держиться на соплях там черная гарь но не сильно критично пластик то ясное дело не очень но вроде дует но громко капец увлажняет хорошо у меня даже ноут перестал работать который стоял в 2-х метрах от него но зато 5 форсунок ммм ляпота подсветка норм как ночник может и пойдет но но я споткнулся об кота и упал в лоток хорошо что этот лоток не используется таймер конечно я хз работает или нет я на еденицу поставил уже 3 час дует
- Переваги:
- дует сильнее чем друг воздухан увлажняет лучше чем друг который любит лить воду светит ярче чем фингал под глазом а таймер ну просто есть наверное
- Недоліки:
- немного подтекает 5 форсунка
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Працює добре
- Никита М***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Хорошо дует, и распыляет воду все хорошо работает
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Товар якісний, функціонує без нарікань. Зручний у використанні, відповідає опису. Рекомендую тим, хто цінує практичність і простоту в роботі.
- Валерія П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Решил попробовать этот товар после рекомендаций друзей и, честно говоря, ожидал чуть меньше. Упаковано удобно, сам продукт вызывает доверие, никаких заморочек при использовании.
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Пристрій компактний і тихий, добре охолоджує повітря і додає вологість у кімнаті.
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Працює від павербанка, споживає мало.
- Кирило Н***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
З першого включення пішла вода((
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, давайте зв'яжемось і подробніше дізнаємось про поломку
- Пётр К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Подсветка еле видна
Верхняя крышка не закрывается полностью - Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Вогонь
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Дуже задоволена швидкою вчасною доставкою! Це не недоліки, але в комплекті немає прокладки для аромаолії, тому використовую звичайні ватні диски, на які додаю трохи крапель аромаолії і затискаю кришечкою в резервуарі для аромату. Також бажано не заповнювати резервуар для води більше половини, тоді можна уникнути протікання, і ставити бажано на тканину, подалі від ноутбуків та подібних їм пристроїв, а якщо трохи капає вода, можна витерти звичайною серветкою (це тільки спочатку, якщо налили більше 1/2 ємкості). Кабель потрібний USB/Type-C, з оригінальним у комплекті немає проблем, тобто працює. Вимикається пристрій автоматично після обраного часового діапазону (1, 2, або 3 години), а от увімкнути потрібно вручну.
- Переваги:
- Працює від USB нормально, досить потужно, навіть на мінімальному режимі №1, легкий та компактний
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Прекрасний вентилятор, працює доволі тихо, швидко охолоджує, дуже рекомендую
- Переваги:
- Тихий, швидко охолодує за рахунок води, можна брати в поїздки та може працювати від повербанка або ноутбука, додатково зволожує повітря в кімнаті, зручна регуляція нахилу
- Недоліки:
- Отвори для води назбирають трохи води коли деякий час не використовується зволоження, для зручності використовуйте вушну паличку якою обережно приберіть в отворі водичку і зволоження знову відмінне
- Продавець MarketPlus108
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Дуже класний міні кондиціонер, багато режимів
- АннаВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Гарний кондиціонер , чудово освіжає
- Продавець MarketPlus108
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Товар прийшов швидко, швидко зв'язалися, все уточнили. Все працює, гарний дизайн, достатньо добре освіжає, в спеку саме те, що треба. Рекомендую.
- Переваги:
- Портативний, можна використовувати в дорозі, на вулиці, легкий, потужний в роботі, можна використовувати як світильник. Гарна ціна.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець MarketPlus108
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Дуже класний міні кондиціонер, добре охлождає кімнату в таку спеку. Відправили швидко
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
На жаль перестав працювати через декілька годин...
сам пристрій був дуже непоганий як на свою ціну, сміло можна було б ставити 5- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, можливо, вам прийшов бракований товар, якщо є можливість ми могли б зв'язатись і обміняти на працюючий
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Портативний міні кондиціонер прийшов не швидко, але не так довго десь 4-5 днів
- Переваги:
- Перевага те що воно працює
- Недоліки:
- Неякісний пластик, кришка вентилятора тримається на волі Бога, в інструкції дуже багато граматичних та пунктуаційних помилок (інструкція тільки на англійській мові), відсутня ганчірочка для аромату
- Продавець MarketPlus108
Приносимо щирі вибачення за незручності, останнім часом мали великий наплив замовлень, що і викликало проблеми з доставкою.
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Працює добре навіть на 1 швидкості. Відправили швидко
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір корпуса: Зелений
Спочатку не вірила, але виявилося, що таки є ефект охолодження. Але охолоджує він просто як вентилятор, зволоження слабеньке - зволожувач повітря він не замінить звичайно. охолоджує одну ту людину, на яку дме. користуюся тиждень, треба було терміново купити щось, кондиціонер поставити немає можливості. пробувала додавати лід у воду – не помітила особливої різниці. поки що нічого не протікає. є три швидкості та три рівні зволоження, підсвічування всередині. підключається через юсб, провід 40 см. шумить як вентилятор, чути в кімнаті, але у спеку краще з ним, ніж без нього.
- Переваги:
- компактність, можна брати із собою
- Недоліки:
- не дуже стійкий, трохи хитається
- Продавець UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вентилятор допомагає легше переносити спеку, бажаємо приємного використання!