- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: K&K LuxeAllure. Об'єм: 50 мл
Все чудово, дякую
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: K.orean space. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Класний крем мені підійшов
- Лілія Н***
Добрий день. Чи коробочка містила голограму і QR код?
- Руслана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Korean Care. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Ця сонцезахисна сироватка — це скарб! Вона не липка, зволожує, прибирає почервоніння, легко лягає і не скочується. Це моя найкраща б’юті-знахідка за останній час. Щодо магазину: швидка доставка, приємна ціна, а продукт — оригінал. Я дуже задоволена й надалі буду тут купувати!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: AZERA SHOP. Об'єм: 50 мл
Кремом максимально задоволена! Легка текстура яка швидко вбирається і не залишає ні липкості, ні білих слідів. Моя щира рекомендація!! Окреме дякую за швидку доставку
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: UN Mercato. Об'єм: 50 мл
Не задоволена покупкою в цьому магазині. SPF скочується на обличчі, має неприємний запах, а на обличчя лягає як крейда .
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Divochi&Mrii. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Якість, текстура - супер.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Для мене це кращий спф. Це вже мій х-надцятий тюбік. Шкіра комбінована, будь з чим жирніє протягом дня, із цим кремом також, але він комфортний при нанесені, добре поглинається, макіяж лягає, не скочується. Фініш натуральний.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 60
Хороший сонцезахист . Відправили вчасно .
- Продавець Korellia
Дякуємо за відгук! Раді, що сонцезахисний засіб вам сподобався.
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 60
Хороший мені підійшов.
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: FUCOS
Оригінал!
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: FUCOS
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 60
Awesome
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Beauty queen. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Прийшов неоригінал
(Хочу повернути)- Переваги:
- Недоліки:
- Прийшла підробка
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: TaSHi. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже приємний не липне задоволена
- Переваги:
- Г
- Анастасія Ц***Відгук від покупця. Продавець: LOOKPOP. Об'єм: 50 мл
Дякую за продукт і пробничок до нього
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Супер захист від сонця
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Багато чула про цей крем дуже гарних відгуків. Сама не втрималась і замовила. Поки тестую. Крем має ніжну текстуру і поглинається майже одразу.
- Переваги:
- Швидка доставка, ніжна текстура
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Віталіна Х***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Любов після першого виконання! Невагома текстура, не відбілює і не жирнить. Дуже зручне пакування. Однозначно буду замовляти ще! Окреме дякую за пробники, дуже приємно!
- Переваги:
- Легка текстура, не вибілює, швидко поглинається, зручне пакування
- Недоліки:
- Не помітила
- Єлизавета Л***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Все чудово!!! Обожнюю цей сонцезахисний крем, поклали ще пробники, дякую!!!
- Переваги:
- Ціна, якість, текстура
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Сoolbabas. Об'єм: 50 мл
Дякую магазину за швидку доставку та гарну комунікацію
- Переваги:
- Чудовий сонцезахист не залишає блиск гарно зволожує шкіру
- Недоліки:
- Не виявила
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Сoolbabas. Об'єм: 50 мл
Дякую магазину, швидка доставка та гарна комунікація
- Переваги:
- Чудовий сонцезахист, не залишає блиску немає стягнутості
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Сoolbabas
Дякуємо за ваш відгук
Користуйтесь з задоволенням