- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Все гаразд.
- Переваги:
- Працює
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Все працює, гріє добре.
- Недоліки:
- Поки не виявив, мало часу
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Все отлично спасибо рекомендую.
- Переваги:
- Отлично
- Недоліки:
- Отлично
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Простынь перестала работать через месяц
- Переваги:
- Месяц грела
- Недоліки:
- Добрый вечер,купила месяц назад простынь,перестала вообще греть
- Продавець Shopaholic
Доброго дня, перепрошуємо за незручності, наш менеджер зв'яжеться з Вами, для вирішення даної проблеми.
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Різко похолодало, думала купити для дитини.. Не гріє, більше години як включено, ледь-ледь тепленьке десь місцями по куточкам простирадла.. Перед цим купували в інших так гріло, пекло навіть, треба було переключати на одинику або навіть відключати.. Можна ж було перевірити перед відправкою продавцеві, да в упаковці, але ж відкривається просто без наліпок. Ми розстроєні.. не раджу купувати нікому
- Продавець Shopaholic
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Замовила дві штуки.. Дуже пошкодувала! гріють ледь-ледь на максимумі! Одна з них на наступний день взагалі майже не гріє! Викинуті гроші на вітер! НЕ рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Все!
- Продавець Shopaholic
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Не работает
- Переваги:
- Неработает не могу орит лампочка на переключателе не греет
- Недоліки:
- Не работает не горит лампочка на переключателе не греет, позвонила офицент пожаловалась что бракованная, направили сервис центр, шарашкина контора не довольна не рекомендую
- Продавець Shopaholic
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Доброго дня. Дякуємо за швидку доставку. Но товар не відповідає нашим очікуванням. Можливо брак хоча сумнівно. Тепла від нього ніякого практично 0. Лише ледве теплий сам нагрівальний кабель. Ним вкриватися хіба коли в хаті +23. Прохання зробити повернення. Дуже жаль воно так нам було потрібне.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не гріє
- Продавець Shopaholic
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Електроковдра не працює. Індикатор світиться, але тепла немає. Як повернути бракований товар?
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Продавець Shopaholic
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic