Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Електричний знищувач комах для дому Electronic shock Mosquito killing lamp 220V

Оцінка користувачів 3.65/5
  • Відгуки про товар продавця Feeling
  • Софія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Товар не працює, навіть не такий як на фото

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: VPK

Отличный девайс! Мошки и комары уничтожаются эффективно, ни один комар донбасса не выживет!

Переваги:
    Убивает насекомых
    Недоліки:
    Не убивает русню
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Удивлён, но эта штука работает. Эта система ПВО за первую ночь сбила штук 10 летательных аппаратов (мошек). Единственный её минус - слабая батарея. Заряда хватает на несколько часов и приходится держать постоянно подключённой к зарядке.
    На фото видна работа этой ПВО за 2 ночи.

Переваги:
    Действительно работает.
    Недоліки:
    Слабая батарея.
    • Продавець  Join Point

Спасибо Александр, за прекрасный отзыв, будем рады новим заказам!

• Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Перевершив очикування! Насправді думав, що буде не дуже ефективним, на більше за таку ціну не розраховував. Але після першої ночі був приємно здивований результатом! (на фото). Так, є певні обмеження - працює ця штука тільки по ночах, бо має бути єдиним джерелом світла в приміщенни. Але слухати, як вона справно "відстрілює діч" - дуже цікаво! Раджу!

Переваги:
    Чудово впорається зі своєю справою!
    Недоліки:
    Не зовсім зрозуміла робота світлового індикатора в кнопці живлення. Працює тільки вночі.
    • Продавець  Join Point

Дякуємо Роман, за чудовий відгук , ми дуже раді, що Вам все сподобалось, будемо раді бачити Вас знову)

• Владислав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Ну прикольна штука. Буває так стріляє що підскакуєш наче від прильоту.

Переваги:
    Ціна, дизайн, вбиває кровосісь
    Недоліки:
    Буває ігнорують лампу, ну це логічно
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINТ

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Крута штука. Замовляю вже другу.

Переваги:
    Працює від резетки, павербанка, свого акумулятора.
    Недоліки:
    Якщо працює від свого акумулятора, і у ньому застряне муха і її буде постійно бити током, тоді швидко розрядиться.
    • Продавець  Join Point

Дякуємо за високу оцінку та чудовий коментар ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK

Супер прожарка. ПВОшка для комаров и мошек.

Переваги:
    Хорошо прожаривает
    Недоліки:
    Короткий провод
  • Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK

Лампа вогінь, комахи дохнуть товпами

• Людмила Ш***

Вогінь. Костір. Бімба

• Саша Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK

В темноте работает на ура, приманило даже муху. Не шумит (не считая попадания жертвы), компактная штука, рекомендую

Переваги:
    Хорошая прожарка насекомых
    Недоліки:
    Жаль, нету батареи, а только прямое питание от ЮСБ
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Шмалить кровососів не жаліє.
    Єдиний нюанс, за рахунок щільності пластикових ребер, комарі погано залітають на спіраль.

Але, вихід і порада тим хто буде купувати. Обережно через один, виламуєте ребра… і буде вам щастя…
    Ті гади будуть спокійно залітати в середину і їх буде шмалить)

Переваги:
    Недоліки:
    Щільна кількість пластикових ребер, через що погано в середину залітають кровососи
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINТ

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Брали с собой на море, проверку прошёл-фумигатором вообще не пользовались. Свет от него спать не мешал, ещё и роль ночника для ребенка выполнял)) Заряда хватает на одну ночь, заряжается быстро. Очень занятно наблюдать как он жарит комаров! Классная штука! Спасибо!

• Продавець  Join Point

Марина, спасибо большое за отзыв. Мы всегда стараемся, чтобы клиент был доволен сотрудничеством с нами и нашим товаром. Будем рады видеть Вас снова )

• Дмитрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Заказал три штуки. Проверили при получении. Приборы были заряжены примерно на 20%. Дома дозарядили, но сейчас холодный циклон и комаров пока нет.

Переваги:
    Не высокая цена
    Недоліки:
    Форма пирамиды придумана для устойчивости как я понимаю, но при транспортировке, чтоб например поставить или подвесить в палатке это занимает более место с упаковкой. Думаю должно быть две разновидности прибора - цилиндрический для большей компактности и такой пирамидальный для большей устойчивости.
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Наталія Г***
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK

Отлично справляется с комарами и мухами

Переваги:
    Достаточно компактная и работает от любого USB
  • Олексій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Дуже ефективно працює. Вранці навколо лампи збирається багато трупів комах. Поставив декілька в різних частинах квартири для кращої роботи.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за коментар та високу оцінку! Приємного Вам користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Брал для уничтожения мошек. С подвала летят и нет на них управы. Убивает в ночь до нескольких десятков . Мне нужен только мобильный вариант и в тех местах где нет 220 вольт. Ночью вешаю в прихожую, днем в ванную комнату. Переносится постоянно. Подключил к павер банку и забыл про зарядку. Для больших площадей думаю мало подойдет. А вот для моей квартиры - самый раз. Заказал уже второе такое устройство. Ребята молодцы. Быстро прислали. Покупкой доволен

Переваги:
    Переносной
    Недоліки:
    Хотелось бы больше уничтоженных трупиков.
    • Продавець  Join Point

Добрый день, Андрей! Благодарим за обширний отзыв и высокую оценку. Мы рады, что понравилась лампа от комаров и Вы еще заказываете. Всегда рады Вам в нашем интернет-магазине!

• Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Працює. Звичайно тільки в вечірній/ нічний час. З задачами справляється)

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку. Будемо раді новим замовлення!

• Денис Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Товаром довольний, на первую ноч через 3 часа ночю переловило всіх комарів і мошки. На другу ніч попалос менше але не наблюдав що щось літало в кімнаті

Переваги:
    Єфективний в комнаті без освітлення
    Недоліки:
    Битарейки на довго не вистачає, потрібно користуваця пристройом на зарядці
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Денис! Дякуємо за відгук і оцінку. Будемо раді новим замовлення!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

За пару тижнів користування вже можу сказати, що ця річ корисна. Мошок ловить багато навіть коли стоїть біля яскравого монітора, завдяки цьому стало комфортніше працювати вночі. А от комара за весь час чомусь жодного не піймалось, на жаль, їх так і доводиться вручну ловити. Але хто його зна, може ще час покаже, а може комарі тут просто занадто розумні якісь... Заряджається швидко, працює досить довго, гарно світить і загалом виглядає наче просто гарненька лампа, а не якась вбивча штука для комах. Можу рекомендувати!

Переваги:
    Гарна, ефективна від мошок, безпечна для котів та собак
    Недоліки:
    Чомусь тутешнім комарам на цю лампу по барабану
    • Продавець  Join Point

Дякуємо Оксано, за відгук, ми дуже раді, що принесли Вам позитивні емоції, будемо раді бачити Вас знову)

• Оксана

Невелике доповнення ще через місяць користування - за цей час вже ловились як комарі, так навіть і мухи (на що я взагалі не розраховувала). Дуже класна штука! Літом без неї нікуди)

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

взагалі нормальна річ, працює максимально ефективно в темряві. підсвічує все навколо синім світлом. вранці вичищаєш мертвих комах з неї. великі мухи іноді намагаються в нього потрапити, але не можуть, бо не пролазять)

Недоліки:
    великі мухи в нього не можуть залетіти, тож тільки проти комарів и малих мошок
    • Продавець  Join Point

Дякуємо Олексій, за відгук, будемо раді бачити Вас знову)

• Владислав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Раньше ночью у монитора постоянно малкие паразиты через москитку пробирались , поставил лампу у окна , больше паразитов я не вижу)

Переваги:
    Работает идеально и тихо . Звук есть только в момент соприкосновения с паразитами. Компактный , за свои деньги топчик.
    • Продавець  Join Point

Добрый день, Владислав! Благодарим Вас за отзыв! Всегда рады Вам в нашем интернет-магазине!

• Vitaliy M***
    Продавець: Join Point

Хороший товар, за эти деньги. Но для полной защиты нужно что то более мощное.

Переваги:
    Согласно описания производителя.
    Недоліки:
    Работает хорошо только в темном помещении
    • Продавець  Join Point

Добрый день, Виталий! Благодарим Вас за отзыв! Всегда рады Вам в нашем интернет-магазине!

• Олександра А***

Симпатичний дизайн. Мух вбиває

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

Неймовірно крута , дуже добре вбиває всіх мошок, єдине звук току коли вбиває та запах горілого , а так гарна штука

Переваги:
    Вбиває усіх мошкарів на ура
    Недоліки:
    Звук, запах
  • Володимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

У меня из-за пк постоянно слетались мошки, комары в итоге этот "светильник" оказался отличным решением, на монитор больше не слетаются мошки и часто, хоть и не сразу, сгорают комары, поставил за метр от монитора все работает. Попадается туда всё, даже что-то похожее на жука влетело. В общем 12/10 за свои деньги апарат.
    Отправили тоже быстро отдельный плюс.

Переваги:
    Работает, небольшое потребление пк с USB справляется. Светит ярко, но не особо назойливо.
  • Віолета Н***

Купила 2 лампи бо від мошок нічого не рятувало,фумігатор взагалі не допомагає
    Працюють від павербанку чудово. Днем не дуже ефективний але коли стемніє на нього злітаються гості квартири, не всі зразу, але постійно чутно що хтось попався в цю ловушку. За свої гроші це чудова магічна лампа

• Павел Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Гарна річ. Смалить комарів та мошок, як HIMARS русню.

Ми поставили в протилежному від ліжка куті кімнати, працює всю ніч на одному заряді.

Рекомендую.

Переваги:
    Портативність, простота використання, ціна, має комплект для чистки лампи.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Join Point

Дякуємо Павло за високу оцінку та чудовий коментар ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Евгений Б***

Куплю такий батькам

Переваги:
    Ловить маленьких машок та комарів ввечері та вночі
    Недоліки:
    Вдень та при світлі не працює, це варто розумити
    • Продавець  Join Point

Дякуємо Євген, за відгук, ми дуже раді, що принесли Вам позитивні емоції, будемо раді бачити Вас знову)

• Зайцев О***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

когда покупал, думал ерунда, в результате в первые 4 минуты туда попалось пара мушек :) идеальная штука, что бы поставить ее рядом с монитором и она будет ловить мелких насекомых которые прыгают по экрану

Переваги:
    работает
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за високу оцінку лампі від комах. Будемо раді новим замовленням.

• Павел Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Работает! На свои деньги даже очень)))

Переваги:
    Цена. Размер. Тишина.
  • Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil

Хороша якість і справді гарно працює, без пошкоджень

• Продавець  Sattil

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю товару та його ефективністю. Бажаємо, щоб лампа й надалі надійно допомагала у боротьбі з комахами та забезпечувала комфортний відпочинок. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil

Користуюсь кожен день, супер

• Продавець  Sattil

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що антимоскітна лампа щодня вам у користуванні та добре справляється зі своєю задачею.

Бажаємо комфортного використання і надалі!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Дуже рада, що придбала цю лампу ще влітку. Здебільшого знищує маленьких мушок, але траплялися і комарі. Також використовую як ліхтарик під час відключень світла. Дуже зручно, що лампу можна заряджати від мережі. Заряду вистачає на декілька годин, точніше сказати не можу, але всю ніч працювати не буде. За свою ціну хороша функціональна річ, також має петельку для підвішування.

Переваги:
    Знищує комах, працює як ліхтар
    Недоліки:
    Звук розряду доволі гучний
    • Продавець  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

Добре справляється з своїми завданнями. Жоден комар і жодна муза не виживають.

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Працює норм за добу впіймав одну комаху

Переваги:
    Недоліки:
    Не дуже привабливий для комах
  • Микола Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Лампа клас, комарів немає