- СофияВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Внешне красивая колонка, подсветку можно настраивать, и она быстро заряжается. Но есть момент: через 3 дня звук начал пропадать. Свяжитесь со мной, пожалуйста
- Переваги:
- красивая
- Недоліки:
- звук пропадает
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Колонка класна! Важкенька, тактільно приятна, звук чудовий. При відключенні світла добавляє позитиву)
- Недоліки:
- Не бачу
- Женя Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Грає відносно гучно і чисто, але 30ки не відчувається, та в чістих аудіо багато захлебується на басах
- Переваги:
- Гарно світиться
- Недоліки:
- Захлебується на максимальній гучності
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Обалденная колонка , даже держать в руке чувствуешь качество
- Переваги:
- Цена однозначно, уже вторая такая
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороша колонка. Покупкою задоволений. Дякую.
- Переваги:
- Прикольний дизайн. Якість матеріалів.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Дуже потужна, класна і якісна колонка, ще й за таку ціну, щиро рекомендую! Є додаток Soundcore, підтримує декілька з'єднань, можна як через AUX, так і через Bluetooth. Гарна яскрава підсвітка різними кольорами.
- Переваги:
- Ціна, якість, потужність, функціонал
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Гарний звук, гучний, баси приємні - це ще без еквалайзера
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не знаю як буде сіточка експлуатуватися
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Замовив 23.04 отримав 05.05. Звук навіть кращий ніж очікував. Колонка топ, брав для квартири і повністю задоволений щей за такі гроші. Для мене половина гучності більше ніж достатньо.
Прикріплю скрін свого налаштування еквалайзеру, з ним ще краще.- Переваги:
- Звук, ціна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Все дуже супер-пупер!!! Щиро дякую компанії
- В'ячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Ніби все супер. Добре приєдналася до ноута, хороший звук - не пищить, не хрипить, ніби хороші низи, хоча це суб'єктивно, невеликі габарити. Я вважаю, що хороша колонка. Отвору під USB Type A (фігурує в описі товару на розетці) - на колонці немає, якщо малося наувазі саме це - проте, я не розумію, навіщо таке гніздо на колонці. В комплекті - шнурок зарядки USB Type C - USB Type C. Гарна коробочка з хорошим пакуванням - на подарунок достатньо кольорової стрічки з бантиком (-:
Фотки повністтю відповідають реальності.- Переваги:
- Відчуваються баси, хороший рівень звуку для середньої кімнати, непогане світлове оформлення.
- Артем Ч***
підкажіть, перевіряли на оригінальність? на сайті anker?
- В'ячеслав П***
>>Артем Чехун
Встановив фірмову програму з Андроід-маркету на смартфон - відразу оновило прошивку колонки - стало ліпше, бо на низу діапазону гучності - було заголосно. Якихось інших інструментів веріфікації на сайті саундкор я не знайшов. Я не зовсім розумію, навіщо б комусь підробляти бренд, про який я почув на тому тижні клацаючи по сайту розетки. Може воно якесь відоме, але я подумав, що це якась китайська колонка не за всі гроші світу та й купив. Впринципі - все з нею добре.
- АртемПродавець: RozetkaEU. Колір: Black
все супер, хороший звук з відчуттям басів.
Після приєднання одразу оновилась.
Доставка майже 2 тижні через meest Express- Переваги:
- Ціна, потужність. якість
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Богдан Г***
Вітаю, як взагалі враження від користування? не можу визначитись для дому між glow і SoundCore Motion+)