Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Світлодіодний світильник Collar AquaLighter Slim 30 см, 6500 К

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Чорний

купував 02.04.2025 згорів конторлер 03.08.2025 (рідко користувався рідним контролером) користуюсь стороннім смарт контролером з функцією розквіт захід сонця

Переваги:
    хороший світловий потім, вистачає для акваріуму 22 літри
    Недоліки:
    згорів конторлер, ніжки кріплення світильника іржавіють
    • Продавець  ВС Retail

Добрий день!
      На даний товар діє 2 роки прямої гарантії (можливо активували її при отриманні товару?), можете звернутись до Секції якості за номером 0 800 300 104

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Чорний

лампа впринцирі сподобалася, невелика красива дивиця на акваріумі. Сама лапма без утримувача 290 мм. зашите скло з акрилу і ще на ньому є транспортувальна плівка (відразу не побачив потім зняв). для своїх розмірів дуже яскрава та при цьому не сильно нагрівається. Контролер дешевого соазу змінив на інший що можна було управляти з телефону виставив захід сонця

Переваги:
    яскрава, зовнішній вигляд, не сліпить світло на всі боки розсіюється
    Недоліки:
    захисне скло з акрилу буде дряпатися, краї не гермітичні, діоди та елементи на платі нічим не покриття можуть згнити (якщо потрапить волога). Контролер дешевого соазу змінив
    • Продавець  ВС Retail

Добрий день!
      Дякуємо за розгорнутий відгук! Даний товар у продажу вже декілька років і є однією з найпопулярніших моделей світильників, серед наших клієнтів-акваріумістів. Ми впевнені, що в процесі експлуатації Ваші побоювання щодо можливих недоліків - будуть розвіяні.
      Також нагадуємо, що на світильник діє 24місяці прямої гарантії. Протягом цього часу Ви можете безкоштовно, напряму звернутись до нас з будь-яких тех. питань та обслуговування товару. Будемо раді бачити Вас в нашому магазині знову!

• Хамаза О***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Чорний

Доброго дня! Замовляла світильник. Через пару днів потух. Думала все йому. Від'єднала димер і засвітив знову. Це димер перегонів? Можна поміняти?

Переваги:
    Відносно якісний
    Недоліки:
    Димер не працює
    • Продавець  ВС Retail

Добрий день!
      На товар діє 2 роки прямої гарантії, перегляньте контакти Сервісного центру які були вказані в інструкції (надійшла Вам разом з товаром).

• Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Чорний

Гарний світильник.Швидка обробка та доставка. Дякую.

Переваги:
    тонкий, стильний
    • Продавець  ВС Retail

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.

• Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Чорний

Товар получен, отличный светильник.Быстрая доставка. Рекомендую. Спасибо продавцу.Буду заказывать ещё.

• Продавець  ВС Retail

Спасибо за Ваш отзыв, будем рады видеть Вас в нашем магазине снова!

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Чорний

жаль что по безналичному расчёту , так бы приобрёл

• ВС R***

Добрый день. Включили способ оплаты "Оплатить заказ при получении"