Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Поглинач вологи та запаху з від вогкості набір 10 шт по 200 мл зелений + в комплекті арома саше (0111-0010)

Оцінка користувачів 4.66/5
на основі 84 відгуки
  • Борис

Все чудово. Якість відмінна

Вітаємо, Борисе!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Раді, що Ви задоволені якістю поглиначів вологи.
      Також Вам можуть сподобатися товари цієї ж категорії: посилання

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Щиро рекомендую спробувати і оцінити наскільки багато вологи у ваших шафах.

Переваги:
    Купую не вперше. Дуже задоволена. Сорбує вологу на відмінно.
    Недоліки:
    Не відмітила
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо, Ірино!

Щиро дякуємо Вам за відгук, рекомендацію та повторний вибір. Раді, що поглиначі ефективно сорбують вологу у шафах.
      Також Вам можуть сподобатися товари цієї ж категорії: посилання

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Товар супер, гарно поглинає! Немає ніяких зауважень!! І цена найкраща !Дякую вам!

• Люба Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Задоволена на всі 100. Буду замовляти ще.

• Олена Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Завжди користується, добре вбирає вологу

• Наталя О***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Швидка відправка, гарне пакування, класна штука

• Ольга С***

Все чудово!

• Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Відмінний товар, виконує свою функцію

• Олексій Л***

Чудовий набір!
    Поглиначі вологи справді працюють – вже через кілька днів помітно зменшилася вогкість на балконі та у кімнатах.
    Контейнери компактні, зручні у використанні, рідина накопичується поступово, що підтверджує їхню ефективність.
    Окремий плюс за арома-саше в комплекті – залишає легкий приємний аромат. Набір із 10 штук дуже вигідний, вистачає одразу для кількох приміщень.
    Відправка була швидкою.
    Покупкою повністю задоволений, рекомендую!

Переваги:
    виконує свої функції, ефективно поглинає вологу та усуває неприємні запахи, простий у використанні
    Недоліки:
    хотілось би трошки більше по обєму на 500 мл
  • Наталия Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Отличная вещь, работает. В ванной одна стена мокрая, эти пакетики очень выручают. Повесила 4 штуки на растоянии друг от друга и результат на лицо. Стало заметно суше, изчез запах сырости. Покупала другой фирмы поштучно, эти по цене намного выгоднее. Доставка быстрая. Продавца рекомендую.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пока нет
  • Владимир В***

Гарний поглинач вологи.
    Повністю задоволений товаром.

Переваги:
    Працює добре!
    Недоліки:
    Немає.
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

бажаю подальшого розвитку і процвітання компанії

Переваги:
    якісний товар
    Недоліки:
    не помітила
  • Маргарита К***

Залишилась задоволена на всі 100%, виконують свою функцію , буду замовляти ще

• Бабич И***

Хороші штучки. Буду замовляти ще

• Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Написано що повинно бути 10 шт,а по факту прийшло 5 шт.Більше не замовляю,обман споживача

Вітаємо, Галино!

Розуміємо Ваше незадоволення та щиро перепрошуємо за ситуацію.

Ми зацікавлені детально розібратися саме у Вашому випадку та перевірити комплектність отриманого товару.

Ми телефонували Вам для уточнення деталей, проте не змогли зв'язатися. Просимо написати нам в особистий кабінет Rozetka, Telegram або зателефонувати за контактним номером магазину. Ми зацікавлені в тому, щоб розібратися в даній ситуації та допомогти Вам у її вирішенні.

• Олена Г***

Хороший товар,хорошая цена,хороший продавець

Переваги:
    Швидко

Вітаємо, Олена!

Щиро дякуємо Вам за відгук, високу оцінку товару та добрі слова про наш сервіс!

Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Поглиначі вологи та запаху VMHouse створені для ефективної боротьби із зайвою вологістю, неприємними запахами, пліснявою та грибком у шафах, гардеробних, ванних кімнатах та інших приміщеннях із підвищеним рівнем вологості.

Особливість даної моделі полягає в тому, що спеціальні абсорбуючі гранули ефективно вбирають надлишкову вологу з повітря, а спеціальний резервуар надійно утримує зібрану воду без ризику протікання. Це дозволяє створювати більш комфортний мікроклімат та допомагає захищати одяг, книги, взуття й інші речі від появи запаху вогкості.

Особливо корисними такі поглиначі стають у гардеробних кімнатах, шафах із сезонним одягом, коморах та місцях зберігання речей, де важливо підтримувати сухість і свіжість протягом тривалого часу. Арома саше, яке входить до комплекту, стане приємним доповненням та допоможе підтримувати свіжу атмосферу у місцях зберігання речей.

Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами:
      посилання

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Рекомендую! При власній заміні реальний рятівник і меблів, і речей

Переваги:
    Незамінний і безпечний в новобудовах (після ремонтів, мало людей проживає, конденсат на вікнах)
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Воду збирає, запаху немає. Працює як і очікував.

Переваги:
    Легке в використанні
  • Олена М***

Дуже задоволена . Поглиначі працює. Дякую

• Дмитро М***

Все отлично

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Товар гарної якості, дійсно працює, зручна кількість в упаковці. Окрема подяка за подарунок - підвіску-ароматизатор. Швидка доставка. Приємне обсоуговування. Беру вже кілька разів, всім задоволена

Переваги:
    Дійсно працює
  • Алексей Ш***

Працює чудово

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    В моєму випадку ціна, бо 1 шт вистачає на 2 тижні максимум для мого помешкання
  • Волкова Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Поглинач вологи добре працює — стало сухіше і зник запах сирості.

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Беру не вперше. Добре справляється із поставленим завданням.

• Анатолій А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Свою функцію вони виконують, збирають дуже добре, за потреби можливо декілька покласти для більшого ефекту.

• Руслан Л***

Не працює 14 днів нічого не збирає

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Класна штука,працює. Звичайно,що при вимкненому опаленні всю вологу з вікон не збире, але абсорбує також багато вологи. Рекомендую.

Переваги:
    Працює,вбирає зайву вологу
  • Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Дійсно працює, товар гарної якості, зручний у користуванні, вистачає на трималий час

Переваги:
    Якість
  • Хоменко Л***

Все працює

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Класна штука ,тепла в дома нема ,конденсата повно ,спочатку думала що не работает але треба зачекати ,тепер окна сухие и не бегаю с тряпкой по квартире ,спасибо

Переваги:
    Цена
  • Світлана

З 3 лютого вісять ці поглиначі а ефекту 0

Переваги:
    Непобачила
    Недоліки:
    Від 3 лютого 0 ефекту
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо!

Хочемо звернути увагу, що вологопоглинач не дає миттєвого ефекту. Процес накопичення вологи відбувається поступово та залежить від рівня вологості, температури в приміщенні та циркуляції повітря. У середньому помітний результат з’являється через 2–3 тижні, а повний цикл роботи одного осушувача становить 2–3 місяці, після чого його замінюють у міру заповнення нижньої частини резервуара водою.

Якщо гранули поступово ущільнюються — це означає, що процес поглинання вже відбувається, навіть якщо вода ще не накопичилась у видимій кількості.

Дана модель має компактний розмір, зручний гачок для підвішування та проста у використанні, що дозволяє розміщувати її у шафах, коморах, ванних кімнатах або інших зонах із підвищеною вологістю.

Рекомендуємо перевірити, чи є в приміщенні достатня циркуляція повітря, та дати засобу трохи більше часу для прояву результату.

Якщо маєте додаткові питання — будемо раді допомогти

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Ефект від поглинача не дуже вражає. Вологу, звичайно, на себе забирає, але я очікував більшого.

• Сергей В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Заказывал поглотитель потому как в квартире, при длительных отключениях отопления, холодно и сыро. 1 саше хватает на три недели использования. Повесил на ручку на окне, отлично впитывает влагу и запахи на кухне. Плесени на откосах не появлялось, пока пользовался поглотителем.

Переваги:
    Хватает на три недели одного пакета
    Недоліки:
    Некоторые пакеты повреждены. И не подходят для использование, так как протекают . Из 10 пакетов 2 бракованных
  • Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Очень доволен покупкой, действительно помогает устранять неприятные запахи!

• Едуард В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Зручний гачок на віконну ручку

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

За свої гроші, відпрацьовує класно!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Поки немає