- Нікіта З***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Все чудово, вже пів року користуюся
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
клавиатура безусловно стоит своих денег, рекомендую
- Переваги:
- комплектация, звук, вид, удобное колесико
- Недоліки:
- не обнаружил за более чем полгода использования
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
норм
- Переваги:
- красивая
- Недоліки:
- високая цена, одна розкладка
- Микита С***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
після місяця користування почала скрипіти
- Недоліки:
- скрип
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Хороша клавиатура,дитині сподобалось,все працює,дуже гарна
- Переваги:
- Дуже гарна
- Недоліки:
- Матвій С***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Чотка
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Клавіатура топ ціна приємна продавець прекрасний совєтую
- Переваги:
- Приваблива хороша комплектація захист від пилу
- Недоліки:
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Мені дуже подобається клавіатура, дякую продавцю!
- Толочко Т***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Хороша клавіатура, дитина задоволена, купувала на подарунок. Швидка доставка, якісна.
- Переваги:
- Дитині сподобалася як працюють клавіші
- Недоліки:
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
мені дуже сподобалася, недоліків не знайшов, все чудово
- Артур Д***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
чотко
- Сергей Е***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Топ за свої гроші советую я заказував вечером і її в той же день отправили
- Переваги:
- Дуже швидка доставка
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Все сподобалось. Дякую
- Переваги:
- Швидко відправили
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Замовляла сину на подарунок,дуже задоволений
- Переваги:
- Не люфиить
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Замовляла сину, йому подобається
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Клава топ,всі клавіші гарно звучать але пробел чуть хуже підсвітки на любий вкус
За свої гроші ТОП! РЕКОМЕНДУЮ - Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Найкраща клавіатуру в такому ціновому сегменті
- Артем Х***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Нормально все чётко
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Не работает копировать текста
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Чудова клавіатура
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Клавіатура топ за свою ціну
- Недоліки:
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Гарна клавіатура,працює чудово.
- Переваги:
- Підсвічування
- Недоліки:
- Немає українських літер.
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Ужасный товар, раскладка только английская, ПО для настройки клавиш нет, форм фактор для детей. Не рекомендую.
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Хороша клава за свої гроші, з пбт пластику.
- Переваги:
- Клава працює, все гуд, 1 колір підсвітки різні режими, свічі приємні, трохи гучні, пбт пластик. Поки працює без нарікань, все ок.
- Недоліки:
- Гарантія 14 днів, коробка була трохи помнута + раніше відкривалася, але в цілому по комлпектації все ОК.
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже гарна клавіватура але помінялися місцями ALT і WIN проте це дуже просто вирішується комбінацією клавіш Fn і Space (ця комбінація скидає клавіатуру до заводських налаштувань)
- Переваги:
- Недоліки:
- Помінялися місцями ALT і WIN
- Святослав Р***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дитина задоволена
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Крутая клавиатура
- Переваги:
- Недоліки:
- Только английский
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська
Хороша якість кейкапів та свічів, зі знижкою вартують своєї ціни(тобто 1500грн) більше ні, за 3000 можна купити якіснішу клавіатуру з кращими свічами
- Тімур Л***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Клава очень понравилась, рад то что купил денег она таких стоит Я думаю, если кому деньги не жалко то советую купить протестить, вам она тоже очень понравиться как и мне
- Переваги:
- Коробка немного с дефектами, а так все супер
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Топчик, быстро приехала, все чотко, к размеру привык за 15 минут
- Переваги:
- Софт, тайпинг, комплектация, размер
- Недоліки:
- Коробка приехала немного с дефектами
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
лучшая клава в своем ценовом сегменте
- Тоня Д***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Замовляла синові клавіатуру,все підійшо,якість суперОбслуговування на вищому рівніРекомендую!
- Кирилло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже гарна клавіатура рекомендую
- Переваги:
- За свою ціну найкраща
- Недоліки:
- Арсен Г***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Хороша клавіатура мене все влаштовує користуюсь десь місяць
- Переваги:
- низька ціна
- Недоліки:
- не знайшов
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже приємна для використання клавіатура.
Тихі червоні світчі радують, особливо після моєї минулої клавіатури з синіми ця взагалі як безшумна.
Гарна підсвітка, дуже зручно регулювати гучність колесиком, усе працює без нарікань.
Також добре що є full NKRO та можна натискати де завгодно та скільки завгодно клавіш одночасно.
Бортики на клавішах F та J добре відчуваються, тому легко позиціювати руки коли треба писати наосліп.- Переваги:
- Доклали котика :3
- Недоліки:
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Гарна, якісна, клавіатура
- Переваги:
- Якість, матеріали, звук свічів
- Недоліки:
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switch. Розкладка: Англійська
Дуже хороша клавіатура.Син задоволений!!))
- Переваги:
- Компактна і зручна