Відгуки покупців про Головоломка для дітей головоломка в пляшці головоломки для мозку пазли для дорослих та дітей Kayfovo b5l

Оцінка користувачів 4.87/5
на основі 23 відгуки
  • Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Супер річ для розвитку логіки!

• Кирило Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Завдання не з простих, але дуже захоплююче. Діти вчаться мислити нестандартно. Дякую!

Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  Lemeshop

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Гарна головоломка для сімейного дозвілля. Суперціна.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Класна голомоломка. Компактний формат , легко брати з собою.

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже задоволена покупкою! Рекомендую всім, хто хоче відволіктися від екранів та розвинути своє мислення.

• Діана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудова дитяча головоломка, ідеально підійде як подарунок) Дякую за швидку доставку!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Крута головоломка, на подарунок взагалi топ!

• Виктор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Малечі сподобалась така гра. Якість чудова, цікаво та захоплююче. Рекомендуємо!

• Юлія Ш***

Цікава та якісна головоломка

• Дмитро

Дуже чудова головоломка. Дітям сподобалася

• Надія

Головоломка прийшла вчасно . Дитині і дорослим було цікаво. Дякую

• Валерій Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Підійде як для дорослих для розвантаження, так і для дітей для тренування логіки.

• Ілля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудова ідея для розваги. Деталі всередині якісні, пляшка прозора, що дозволяє добре розгледіти механізм. Головоломка дійсно змушує думати нестандартно

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купувала на подарунок, очікувала якись презентабельний вигляд. Але яке було моє розчарування, коли пляшка прийшла просто взагалі без пакування! Ознак, що вона нова ніяких! Це жах! Треба зазначати про це!

Недоліки:
    Без коробки, без ознак, що товар не був б/в
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань саме у плані пакування. Хочемо уточнити, що в описі товару ми не зазначаємо наявність подарункової коробки чи додаткового оформлення. Радимо перед замовленням уточнювати інформацію про пакування, особливо якщо товар купується для подарунка — ми завжди надамо розгорнуту консультацію. Запевняємо, що продукція є новою та оригінальною, просто постачається без додаткової коробки від виробника.

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Прикольна іграшка, сину дуже цікаво

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Товар відповідає фото та опису. Дуже прикольна головоломка.

• Марк А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Класна іграшка, дуже незвична і дійсно цікава.

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ось така прикольна головоломка, дуже цікаво дитині.

• Сергій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудова гра, діткам подобається, швидко зрозуміли що треба робити і грали весь вечір

• Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Класна, цікава іграшка. Дітей не відірвати, дуже подобається.

• Василий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший подарунок для дитини. Незвична та розвиваюча гра.

Переваги:
    швидка доставка, якісний товар, адекватна ціна, хороший сервіс та підтримка
    Недоліки:
    ніяких
    • Продавець  Lemeshop

• Диана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дітям дуже цікаво намагатися розв’язати завдання, а дорослі тепер із задоволенням проводять час за незвичайним пазлом. Дякую)

• Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Подарили ребенку чтоб было чем время занимать перед сном) Классная штука, рекомендую всем)