- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Все супер. Через год использования с рюкзаком все супер. Рекомендую
- Переваги:
- Качество материала
Валерія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий наплічник. Натуральна шкіра. Розмір - оптимальний для кожного дня. Кількість карманів саме така, як потрібно, щоб покласти все необхідне, але не таскати з собою купу зайвих речей (через те що вони просто влазять:))). Акційна ціна теж порадувала).
- Переваги:
- Невеликий оптимальний розмір, якість на вищому рівні
- Недоліки:
- не виявлено
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Диана Ш***Відгук від покупця. Продавець: SunCloud. Колір: Чорний
Покупкой довольна, товар соответствует описанию на сайте. Быстро отправили.Рюкзак стильный и качественный
- Переваги:
- Компактный, стильный и качественный
- Ирина К***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Рюкзак симпатичний і колір і шкіра і пошив, тримає форму, без посторонніх запахів. Маленький, як для мене ( мама з дитиною), тому відмова.
- Переваги:
- Гарний.
- Недоліки:
- Маленький, але це для мене, бо в мене високий зріст.