- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Ankor Prime. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Хороший мішок для прання
- Переваги:
- Кіт любить на ньому лежати
- Недоліки:
- Анжелика Ж***Відгук від покупця. Продавець: Ankor Prime. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Мішечок якісний. Класна річ
- Продавець Ankor Prime
Щиро дякуємо за позитивний відгук!
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Ankor Prime. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Мішок дуже зручний. Кросівки добре вміщуються. Відіпрались чудово.
У подарунок отримала білу фарбу. Завжди знадобиться.
Рекомендую! - Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Ankor Prime. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Мішок якісний. Не очікувала, що такий великий. Був запакований у вакуумну упаковку. Сподобалось, що у подарунок йде біла фарба. Як раз те, що треба для білих кросівок!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Ankor Prime. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
З мішком машинка не шумить. Взуття відіпралось добре. Для балансу кладу у барабан стару простинь
- Продавець Ankor Prime
Ірина, дякуємо за позитивний відгук!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Катя вещь
- Переваги:
- Хорошо отстирывает
- Недоліки:
- Не нашла
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Перед найпершим пранням треба витрусити мішок зсередини від зайвої тканини
- Переваги:
- Топ за свої гроші
- Недоліки:
- Трохи лізе зміст спочатку
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Бомба, взуття як нове після правки
- Марина Ц***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Отлично постирались кроссовки
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Якісний мішок
- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Ніна Б***Відгук від покупця. Продавець: Main Seller. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Для прання взуття те що треба!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Отримала своє замовлення. Відразу перше, що не сподобалось - інший колір, я замовляла жовтий, отримала сірий, але то таке, колір впринципі не грає для мене ролі. Друге - всередині тканина наче пропаляна, не розумію, як можна такий товар відправляти… через це - негативне враження від постачальника, за що мінус зірка. Решта - наче нормальний товар, побачимо на ділі
- Переваги:
- Наче нормальний товар
- Недоліки:
- Всередині пропалений, брак
- Георгий М***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Все супер
Супер мешок,обувь отстирывает офигенно.
Очченнь довольна Цена огонь в огнях .- Переваги:
- Отстирывает офигенно
- Недоліки:
- Не нашла
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Завдяки цьому товару обув не псується в пральній машинці
- Продавець Sattil
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мішок став корисним у використанні та допомагає захистити взуття під час прання. Саме для зручності та дбайливого догляду він і створений
Будемо раді бачити вас знову!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Вважаю що перед першим використанням його потрібно було добряче витрусити, А в іншому все ОК, всі свої функції виконує чудово. Якість відповідає ціні.
- Переваги:
- Виконує свої функції чудово
- Недоліки:
- після першого прання все взуття у жовтому ворсі, дуже довго довелося вичищати щіткою.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Basket. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Хорошая вещь в доме, кросовки выходят как новые после стирки
- Продавець Basket
Дякуємо, що обираєте нас! Користуйтеся із задоволенням.
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Після першого прання дитячих кросівок (делікатний режим, віджим 400 об.) сумка ціла, змійка не розстібнулась, кросівки цілі.
Я залишилась задоволена- Переваги:
- Поки все ок
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Ліліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Зручно для прання.
- Переваги:
- Не травмується ні пралка, ні кросівки.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Алло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Хороший великий мішок
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- НеонілаВідгук від покупця. Продавець: Superiorshop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Класні мішки) брала зразу два, щоб кожен окремо прати. Але при розмірі 36-37 зразу влізе два.
Користуюсь активнивно 2й місяць - рекомендую- Недоліки:
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
После пары стирок не разваливается, молния тоже работает.
Своих денег стоит. - Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Відміна річ
- Переваги:
- Якісь
- Недоліки:
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Доставила швидко, мішок дуже гарної якості. Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- В міський, якісний, зручний
- Недоліки:
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій
Все супер, відправили швидко, все відповідає заявленим характеристикам, чудово! Дуже рекомендую)
- Анатолій Ш***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Більше не треба відтирати бруд руками! Чудовий захист для барабана. Рекомендую всім, хто цінує чистоту та свій час!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: MIRO. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Сподобався мішечок. Розмір нормальний. Зручний у використанні. Якість достатньо непогана. Дякую!
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: MIRO. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Сьогодні отримала, зразу використала.
Мішечок порвався при першому пранні. Взуття під час прання вилетіло з мішка:(- Недоліки:
- Неякісний.
- Продавець MIRO
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.
Ми обираємо для постачання якісніші та цупкі мішки для прання, щоб вони були стійкіші до прання у пральній машині.
Мішки для прання взуття потрібно використовувати разом з іншими речами (наприклад, одягом або рушником), щоб пом’якшити удари взуття під час прання. Якщо прати взуття окремо, навантаження на мішок значно збільшується і він може пошкодитись.
- Лариса Н***Відгук від покупця. Продавець: Basket. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Чудовий товар.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Гарний товар за приємну ціну
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сіро-жовтий
Не та якість, що очикувала. Але ж та пакування добре )
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: BODA Shop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Двічі прислали геть не те, що замовляла. Гроші за другу доставку повернули, але різницю в обіцяному ц наданому товарах ніхто не компенсував.
- Недоліки:
- Менше зазначеного, ще й не того кольору
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Kormud. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Сподобалося, що розмір великий, бо прати в них буду 46 розмір взуття
- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Гарний мішок для взуття
- Переваги:
- Мішок
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Sweet Napoli. Кількість в упаковці: 1. Колір: Бірюзовий
Якісна річ
- Переваги:
- Якісь