Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Жіночий рюкзак міський чоловічий стильний молодіжний рюкзак для студентів підлітка ноутбука подорожей шкільний портфель для дівчинки повсякденний місткий універсальний Бордовий 73650

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Юліана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Ребенок доволен, сказал, что рюкзак лёгкий, вместительный и удобный для школы.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей рюкзак. Дуже приємно чути, що дитині він сподобався та виявився легким, містким і зручним для школи. Нехай рюкзак служить довго, а навчання буде комфортним і приносить лише задоволення.

• Владислав В***

Хороший рюкзак

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що модель вам підійшла та залишила позитивне враження. Нехай рюкзак зручно слугує у навчанні, подорожах і щоденних справах. Завжди відкриті до ваших наступних замовлень і відгуків про товар.

• Поліна

Дуже сподобався рюкзак!

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що модель вам сподобалася. Цей рюкзак дійсно зручний у щоденному використанні та подорожах. Нехай служить довго та комфортно, а за потреби з вибором інших товарів завжди будемо раді допомогти.

• Полінп

Чудовий рюкзак

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що товар вам підійшов та справляє приємне враження. Цінуємо ваш вибір і довіру до нашого асортименту. Нехай рюкзак довго та надійно служить у повсякденному використанні й подорожах.

• Наталія О***
    • Загальне враження

Добротний рюкзак, місткий, сподобався колір.Сподіваюсь послужить довго

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що вам сподобалися місткість і колір, та що виріб справив приємне враження. Вдячні за вибір нашого товару та довіру. Нехай рюкзак служить довго, зручно супроводжує у навчанні, подорожах і щоденних справах.

• Галина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Товар дійсно гарний, швидка доставка та ввічливий продавець!

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що вам сподобалась якість товару, швидкість доставки та робота менеджера. Такі слова мотивують команду ставати ще кращими. Нехай рюкзак служить довго та зручно у навчанні, подорожах і щоденних справах.

• Георгій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Хороший портфель, користуюся вже майже місяць

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Лаконічний дизайн, приємний матеріал і колір.

Переваги:
    Акуратні шви та гарний матеріал
    Недоліки:
    Вузькі шлейки, через що виглядає як дитячий. І відповідно, не зручно носити навантажений рюкзак
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і що обрали цей рюкзак. Приємно, що вам сподобались дизайн, колір та акуратність виконання. Зауваження щодо вузьких шлейок обов’язково передамо виробнику, щоб врахувати під час подальших поставок. Сподіваємось, рюкзак все ж буде корисним у щоденному користуванні.

• Роман Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Сірий

Все супер,рюкзак сподобався!

Переваги:
    Якісні матеріали,стильний ,гарний пошив.
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався, а якість матеріалів і пошиття виправдали очікування. Нехай він буде зручним у щоденному використанні та подорожах і довго тішить вас своїм виглядом та практичністю.

• Ельзара Р***

Гарний та зручний

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що він здається вам гарним та зручним у використанні. Це допомагає підтримувати довіру до нашого товару й обирати його іншим покупцям. Бажаємо, щоб рюкзак довго служив і тішив у щоденних справах та поїздках.

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Якісний, сучасного стилю рюкзак. Водостійкий, зручний у використанні. Ввічливий продавець, супровід під час доставки. Задоволена всім, рекомендую.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість, стиль і зручність повністю виправдали очікування, а спілкування з менеджером та доставка залишили приємні враження. Нехай рюкзак довго та надійно служить у щоденному користуванні.

• Микита М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Я думав що буде більше, а так нормально

Переваги:
    Нормально качество
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і за вибір цього рюкзака. Добре, що якість вам сподобалась. Водночас беремо до уваги зауваження щодо розміру, це допоможе краще описувати товари. Бажаємо, щоб рюкзак був зручним у щоденному користуванні й довго слугував.

• Михайло П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Купував рюкзак як подарунок, гарний за свою ціну

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей рюкзак як подарунок. Раді, що модель виправдала очікування та виглядає гідно за свою ціну. Нехай рюкзак довго слугує власнику, буде зручним у щоденному використанні та радує практичністю й виглядом.

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Ну що, рюкзак — це прям несподіванка в хорошому сенсі Чекав щось типу "чорний мішок з лямками", а по факту виглядає набагато дорожче за свою ціну. Тканина щільна, на дотик приємна, шви рівні — ніде нічого не стирчить і не розходиться. Блискавки ходять плавно, без тих неприємних заїдань, які буває на дешевих рюкзаках.
    Об'єму вистачає з запасом — ноут, зарядка, пляшка води, ще й куртку можна запхати, і при цьому рюкзак не виглядає, як після переїзду. Відділення під ноутбук м'яке, є окрема кишенька під планшет — прям продумано.
    Спинка жорстка, тримає форму, лямки регулюються під будь-який зріст. У загальному враження таке, що за 699₴ це прям розкіш, бо я вже бачив рюкзаки і за 1500, які виглядають гірше.
    Єдине, до чого можна причепитись — відділення одне основне, тож любителям купи кишеньок для дрібничок доведеться імпровізувати. Але це вже дрібниці.
    В цілому — рекомендую сміливо!

• Продавець  opsale

Дякуємо за такий розгорнутий відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість матеріалів, фурнітури та продумана організація відділень перевершили очікування та виправдали ціну. Дякуємо за вибір нашого товару й бажаємо зручного щоденного користування.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бордовий

Дякую, за чудовий рюкзак. Компактний і гарної якості. Колір насичений як на фото. Швидко відправило.

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Дуже практичний. Дитині сподобалось.

Переваги:
    Удобиий.
    Недоліки:
    Нмає
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак виявився практичним і сподобався дитині. Це надихає підтримувати якість товарів на належному рівні. Нехай рюкзак служить довго та зручно в навчанні й щоденному користуванні.

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Дякую. Сину сподобався. Зручний.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та вибір нашого рюкзака. Раді, що модель сподобалася сину та виявилася зручною в щоденному користуванні. Нехай рюкзак служить довго, буде надійним супутником у навчанні й подорожах. Завжди раді бачити вас серед наших покупців.

• Андрій Б***

Дякую, все супер!

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару! Раді, що рюкзак повністю виправдав очікування та вам усе сподобалося. Нехай він буде зручним у щоденному користуванні, навчанні й поїздках та довго тішить практичністю й надійністю.

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Якісний рюкзак, усе сподобалося, продавець надає хороший сервіс

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість товару та рівень сервісу повністю виправдали ваші очікування. Такі слова мотивують команду ставати ще кращими. Бажаємо комфортного користування рюкзаком і тільки приємних поїздок та щоденних справ!

• Віра М***
    • Продавець  opsale

Дякуємо за високу оцінку нашого рюкзака та за ваш вибір. Раді, що товар виправдав очікування, навіть якщо окремо не виділені переваги. Нехай рюкзак буде зручним у навчанні, подорожах і щоденних справах та довго служить вам.

• Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Рюкзак на перший погляд якісний. Вибирали по потребам, в колідж. Все влаштовує.
    Доставка довга бо сусід зглузду з'їхав.

Переваги:
    Те що потрібно
    Недоліки:
    На перший погляд ніяких.
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що модель повністю відповідає вашим потребам для навчання в коледжі та справляє враження якісної. Нехай рюкзак служить довго, зручно в щоденному користуванні та супроводжує у всіх поїздках і справах.

• Роксолана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Все добре, товар відповідає опису

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак повністю відповідає опису та вашим очікуванням. Це допомагає іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо зручного щоденного користування та щоб рюкзак довго слугував у навчанні, подорожах і повсякденних справах.

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Брала рюкзак для навчання, на вигляд наче не великий, але виявився дуже місткий. По якості також мінусів не знайшла.

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та довіру до вибору цього рюкзака для навчання. Раді, що він виявився містким і вас влаштовує якість без зауважень. Нехай рюкзак зручно служить щодня, допомагає в навчанні та подорожах і дарує лише приємні враження від користування.

• Андрій
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за високу оцінку та вибір нашого рюкзака. Навіть без детального відгуку така оцінка показує, що товар виправдав очікування. Раді, що змогли бути корисними. Нехай рюкзак довго служить і буде зручним у навчанні, подорожах та щоденних справах.

• Ірина Р***

Дякую, гарний рюкзак)

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що модель вам сподобалася й відповідає очікуванням. Нехай рюкзак зручно служить у навчанні, подорожах та щоденних справах. Завжди раді бути корисними та бачити вас серед наших покупців знову.

• Альбіна
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Отличный базовый чёрный рюкзак! Ткань выглядит плотной и практичной, вместительный карман очень удобен для мелочей,

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався, а місткий кишеня та щільна тканина виявилися зручними у використанні. Нехай рюкзак надійно служить у щоденних справах і подорожах. Завжди відкриті до ваших наступних покупок.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Рюкзак чудовий, плотний, якісна фурнітура, рекомендую.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що вам сподобалися якість матеріалу та фурнітури. Ваша рекомендація дуже цінна для нас і допомагає іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо зручного користування та тільки приємних подорожей з цим рюкзаком!

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Рюкзак надійний та зручний,свою ціну виправдав

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що він виявився надійним, зручним і повністю виправдав свою вартість. Це важливий орієнтир для інших покупців. Бажаємо, щоб рюкзак довго та комфортно служив у щоденному користуванні й подорожах.

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Рюкзак сподобався — гарний, зручний і якісно зроблений.Усе відповідає опису. Покупкою задоволена, рекомендую!

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що рюкзак виправдав очікування, сподобалась якість та відповідність опису. Такі рекомендації дуже цінні для нас. Нехай рюкзак служить довго та зручно у щоденному користуванні й подорожах!

• Ігор Ш***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Гарний якісний рюкзак

Переваги:
    Гарний якісний рюкзак
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався і якість виправдала ваші очікування. Нехай він буде зручним у щоденному користуванні, подорожах та навчанні. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Якість досить хороша. Продавець відповідальний тому однозначно рекомендую!

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Рюкзак понравился , очень хороший . Брали для школы , вместительный , пришёл вовремя . Спасибо .

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що він сподобався, виявився містким і підійшов для школи, а доставка була вчасною. Вдячні за вибір нашого товару та довіру. Нехай рюкзак служить довго та зручно в щоденному користуванні.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Рюкзак якісний, місткий і дуже красивий. Замовила ще один іншого кольору.
    Рекомендую.

Переваги:
    Наявність зручних кишень.
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за такий теплий відгук і за довіру до нашого товару. Раді, що рюкзак сподобався за якістю, місткістю та дизайном, і що ви навіть замовили ще один у іншому кольорі. Нехай рюкзаки служать довго та зручно в щоденному користуванні й подорожах.

• Денис Б***

всё прекрасно;)

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що товар повністю виправдав очікування. Нехай рюкзак зручно слугує у навчанні, подорожах та щоденних справах. Завжди готові допомогти з наступними покупками.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бордовий

Якісний рюкзак. На фото виглядає гірше ніж насправді. Матеріал якісний. За таку ціну просто супер

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що якість матеріалів та вигляд товару навіть перевершили очікування, особливо з огляду на ціну. Дякуємо, що обрали саме цей рюкзак. Нехай він довго та зручно служить у щоденному користуванні й подорожах.

• Юлия П***

Нормальний рюкзак

Переваги:
    Стан нормальний
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що товар повністю відповідає вашим очікуванням за станом та якістю. Ваша довіра дуже цінна, вона допомагає підтримувати високий рівень асортименту. Бажаємо зручного користування та приємних поїздок!