- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Ліловий
Чудовий комплект за гарні гроші!)
- Переваги:
- Ціна, вигляд, приємне на дотик
- Недоліки:
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Дуже класна піжама,приємна до тіла,зручна, можна використовувати як домашній костюм,після стирки не псується,розмір відповідає заявленому,купила другий на зміну
- Переваги:
- Дуже якісний товар
- Недоліки:
- Не побачила
- ЕллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сливовий пурпурний
Полностью соответствует цвет и размер, я брала S на свои скромные 160 см роста, все идеально подошло. Но если вы сильно выше, то штаны могут быть коротковаты.
Удобно, к телу приятная и ткань очень мягкая, плюшевая.- Недоліки:
- отсутствуют
Відповідає
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний
Хоч цього костюму зараз вже немає в наявності, залишу відгук, бо він дуже класний. Розміри співпадаюсь з заявленими, а тканина дуже приємна. Не смердить від носки, як синтетика, помірно тепла.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Ліловий
Классная пижама , отличное качество , комфортная и мягкая , можно носить как домашний костюм. На мой рост 164 вес 85 , взяла 2 хл , свободная , немного велик рукав, но это не проблема . Могла взять и ХЛ .
- Переваги:
- Хорошее качество и цена
- Недоліки:
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сливовий пурпурний
Маю вже дві таких піжами, лише різних кольорів. Планую придбати ще. Може бути як хороший подарунок.
Відрізняється кольором від "баклажанової", та трішки світліша ніж на фото.
Використовую як домашній костюм. Дуже зручний та неймовірно теплий. Якщо схильні до замерзання вночі- не пожалкуєте. - Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний
Ніколи не пишу відгуки, але тут просто не можна не написати, що підама просто ідеальна! Приємна дуже на дотик. Добре пошита! Рекомендую
- Илона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний
Дуже класна піжамка, можна навіть як домашній костюм носити. Неймовірно приємний матеріал, гарний колір. Придивляюсь ще іншого кольору таку ж.
- оксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний
Дуже класний комплект!
Гарний колір, якість супер. Покупкою задоволена
Не знаю як в носці але перше враження позитивне.- Переваги:
- Пошив, якість
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Смарагдовий
Я дуже задоволена піжамою! Це вже моя друга піжама від Barwa, перша була щ коротким рукавом та шорти. Якість чудова! Розмір (М) підійшов ідеально (зріст 175 см, 95-75-99), колір смарагдовий дуже гарний, схожий на морську хвилю при певному освітленні, але найголовніше - м'яка приємна тканина, дуже комфортно спати, нічого не давить, та зігріває.
Перше прання прала окремо, боялася, що може поміняти, втім все добре, головне завжди дотримуватися температурних режимів від виробника- Переваги:
- Якість, колір, український виробник, помірна ціна
- Недоліки:
- Немає.
- Марія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Враховуйте що піжама повномірна!
- Переваги:
- Мякенький, резинка не перетискає, манжети досить широкі.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сливовий пурпурний
Якісний, мякенький, на простій основі вілюр. Дууууже приємний на дотик і коли одягаєш
- Переваги:
- Відповідає розміру, гарний колір, якісний
- Недоліки:
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний
Тепла, зручна та приємна до тіла піжама, замовила вже вдруге, ношу як домашній костюм. Розмір відповідає заявленому, всі шви акуратні
- Переваги:
- Зручна та приємна до тіла
- Недоліки:
- Не виявила
- Долинська О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Смарагдовий
Піжама доволі приємна на дотик, гарний зелений колір, але трохи темніший ніж очікувала, але матеріал важкуватий і дуже холодний, коли ще не одягнув її, на тіло, але не відчувається холод, коли на тобі. Думаю, як піжаму не буду використовувати, бо одяг не зовсім для цього підходить, як на мене, буду носити тільки як домашній одяг. Брала білше за колір і для зручного домашнього одягу.
- Переваги:
- колір
- Недоліки:
- синтетика, відчуття холоду
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Хороший костюм. Но вот с размерной сеткой не согласна. У меня ОГ 120, ОБ 112. XXL подошел с запасом. Длина брюк и рукавов на рост 165 чуть с запасом, но не критично, т.к. брюки на манжете.
- Переваги:
- Ткань, пошив, цвет.
- Недоліки:
- Нет.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сливовий пурпурний
Мне очень понравился комплект. Цвет супер немного тускнее чем на фото но это даже лучше.
- Переваги:
- Мягинький
- Недоліки:
- Немного великовата манжета на рубашке
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний
Все чітко і конкретно. Все як є насправді!!!
Сам здивувався шо все так!
Вцілому супер.
Рекомендую- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Немпє
Відповідає
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Смарагдовий
Все відповідає опису. Товар якісний, колір та фасон точно як на фото. Дякую за швидкість отримання замовлення.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сливовий пурпурний
Покупал жене и теще...все в восторге.
- Переваги:
- Мягкая велюровая мягкая ткань.
- Недоліки:
- Не выявили
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний
Очень довольна результатом,отличное качество,размеры соответствуют,это не просто пижама,а и домашний приличный костюм,себе купила, мне очень понравилось,подарила дочке - она ещё такой же заказала, только в другом цвете
- Переваги:
- Качество,цена
- ІринаПродавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Ліловий
Хороший костюмчик, відповідає розміру, брала на подарунок, на худеньку пані підійшов розмір S, все сподобалось, колір теж файний, можна носити як піжамку або домашній костюм
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Ліловий
Комплект - супер. Дуже приємний до тіла. Розмір співпадає. Вчора забрала, не знімаю тепер, мабуть, і на роботу так піду))
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Ліловий
Гарний
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темний синій
Гарний костюм, приємна на дотик тканина, чудовий колір.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Ліловий
Комплект супер
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Швидко,приємна на дотик, гарний колір
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Просто чудова!!! Ніжна тендітна, пошита дуже гарно!! По розміру - співпадає
- Переваги:
- Якість, тканина
- Недоліки:
- Елена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темний синій
Піжама гарна, якісна, але слово " утеплена" зайве, я брала не одну вже і різних кольорів, тому вона варта своїх грошей, доволі зручна, дякую Розетці: все швидко, оперативно і доступно.
- Переваги:
- Одні переваги
- Недоліки:
- Не має недоліків
- В'ячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Класна, приємна до тіла. Дружина каже
- ЄВГЕНІЯ Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Смарагдовий
Приємна на дотик,гарна у пранні
- Переваги:
- Колір яскравий
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сливовий пурпурний
Дуже дякую за таку піжамку. Прийшла вчасно. Дуже гарна, приємна на дотик. Розмір підійшов, колір, як на фото.
- Переваги:
- Зручна, м'якенька
- Недоліки:
- Наталия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний
На зріст 162, та розмір 50-52- XXL трохи велика. Але це піжама.Залишила,бо вже холодно.Якість гарна.Якщо надумаю купити інший колір,то і розмір виберу меншій, XL.
- Переваги:
- Якість.Рекомендую.Дякую.
- Недоліки:
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Смарагдовий
Отличный домашний костюм хорошего качества
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сливовий пурпурний
Дуже красива, приємна до тіла!
- Переваги:
- Супер
- Кочет О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Ліловий
Гарна, мʼяка піжама. Можна носити як піжаму а можна як домашній костюм
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Размерный ряд соответствует, подходит для носки в зимнюю пору и межсезоньем
- Переваги:
- Отличное качество