Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Бобер плюшевий з імітацією звуку Trixie 35910 27 см (4011905359106)A

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Не знаю щодо собак, а для людей просто чудова іграшка! Купила, прочитавши відгуки, і не шкодую! Бобер дійсно виглядає як такий, що пережив ядерний удар, і додає нам оптимізму. Його розпаковка із плівки виглядала як народження потойбічної істоти. Не можемо з сином визначитися стосовно звуків. Син вважає, що він хрюкає, а я - що безсовісно пердить)) Кіт в шоці і поки ставиться з повагою. Будемо спостерігати за нашими улюбленцями)))

Переваги:
    М'якенький, хрюкає/пердить, шуршить пакетом
    Недоліки:
    Не ділиться досвідом виживання
    • Бобер В***

Ніде правди діти, ви з сином обидвоє праві) За компліменти дякую

• Антон І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Не обійшло стороною і нашу сім'ю. Ім'я йому Онуфрій.

Хотів переконатися, чи правду кажуть люди. Так і є! Бобер дійсно стрьомний і має вигляд побитого долею. Дивишся на нього і плакати хочеться. Сказати, що він страшко - нічого не сказати.

Коротка історія. Літак, в якому летів бобер, зазнав аварії і впав у горах. Ніхто не вижив. Він вижив. Як Г'ю Гласс повз на пузі по снігу. Його змило в гірську річку, він дивом добрався до берега, висох на сонці і поповз далі.

В лісі бобра вполювали браконьєри, вистріливши в лице з дробовика, але він вирішив жити. Сам себе зібрав по шматкам, навіть поставив назад 2 вибиті зуба.

На непростому шляху його двічі збила вантажівка і переїхав каток. На останок бобра зарядили в гармату і вистрілили.

І ось він тут! Правда доставили його скрученого в поліетилен. Виглядає, наче ми його викупили з картелю.

Кудлатий, зачуханий, уси висять, одне вухо зламане, хвіст пришитий косо. Але лап не опускає і має впевнений, як у Роккі Бальбоа, погляд.

З якими б викликами долі він не стикався, продовжує шелестіти, гудіти і видавати утробний звук, як селезень під час шлюбних ігор. Своїм зачуханим виглядом і впевненим поглядом мотивує жити далі!

Я все думав, в чому прикол - звідки така симпатія до бобра? В чому його харизма і незламність? А потім зрозумів - це ж ми! Це ж про нас! Ми незламні, як бобер! Як би не було темно зовні, всередині продовжує горіти світло! І ти кожного дня вирішуєш жити далі, незважаючи ні на що! Точно переможемо!

PS. Шері в захваті. Вона його вполювала і потягнула до себе в нору. Але він буде жити далі!

Переваги:
    Стрьомний і відважний
    • Ірина Г***

Дякую за надзвичайно дотепний і смішний коментар! Можна розібрати на цитати . Читала вчора ввечері, читаю сьогодні зранку і смішно

• Коширець С***

Дякую за неймовірний настрій!!! Ви крутий!

В саме серденько ❤️

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Классный, максимально уродский бобёр. Выглядит так, будто полгода тусовался в наркопритоне, после чего выполз наружу, где был сбит самосвалом, который после происшествия сдал назад и переехал беднягу повторно. Покупал на подарок любимой женщине. Оба рады бобру.

Переваги:
    Хрюкает, шуршит кульком изнутри и выглядит уродливо.
    Недоліки:
    Непросто понять как заставить его хрюкать. Но единожды поняв остановиться невозможно.
    • Андрей

ржу в голос, читая твой отзыв) спасибо)))

• Зоя А***

Ваш коммент-лучшая реклама бобра))

• Елизавета

Он такой, подтверждаю! (жена человека (но не этого), который тоже подарил мне этого бобра по моей просьбе)

Антистресс. В любой непонятной ситуации - щупай бобра.
      Бобёр хрюкает, тебе легчает.

• Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Купил бобра как антистресс после прочтения отзывов. Бобер действительно не красавец, но в принципе жизнь у меня сейчас тоже такая. Так что бобер зашел. Есть побочка - когда я на него смотрю - мне хочется бухать.

Переваги:
    Мягкий, бодрящий, друг семьи
    Недоліки:
    Вызывает алкоголизм

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Але бобер попереджає, що надмірне споживання алкоголю може нашкодити Вашому здоров'ю.

• Геннадій

Нада брать 2х и тогда можно соображать на 3х

• Маша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Найкраща іграшка часів ядерної загрози. Виглядає дуже оптимістично, і так, ніби ядерну війну вже пережив - і нічьо! Тож новини не так лякають, якщо їх дивитися з Бобром.

А ще вміє дихати (якщо легенько натиснути на живіт) крякати (якщо натиснути трохи сильніше) і хрустіти, як пакет. Може просто вислухати. Рекомендую Бобра всім, кому ще не встигли рекомендувати веселі смм-ники "Розетки". Правда, не уявляю, як можна його віддати на розгризання собаці. Це жорстоко.

Переваги:
    Виглядає так, ніби пережив полон і ядерну війну
    Недоліки:
    занадто ідеальний
    • Роман П***

Дякую Вам за опис!)

Дякую на добрім слові)

• Руслан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Ця потайбічна істота дійсно ніби пережила ядерний вибух. При чому, рази два підряд. Собака від нього в шоці, а ми у захваті. Іноді воно дає нам уроки по виживанню!

Переваги:
    Відлякує злих духів і всіляку нечисть. Або очолює їх. Тут поки не зрозуміло.
    Недоліки:
    Боюсь писати недоліки, бо воно слідкує тепер за нами. Думаємо переписати на нього майно.
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Отличный бобёр. Не шумит, не гадит, но прожорлив и самовлюблён. Отбирает еду у окружающих. Часами принимает ванну с морской солью. Неравнодушен к козерогам. Характер скрытный. Не женат.

Переваги:
    Некрасивый.
    Недоліки:
    Красивый.

Добрий день!

Бобру обов'язково треба одружитись: тоді й ванну буде менше займати, і їжу відбирати перестане.

• Анастасия М***

А чего именно к козерогам?)

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Бобер бомбезний, купував на подарунок на ''новосєльє'', зайшов на ура подружці, навідь після слів що він для собаки. Тепер це створіння сидить на тумбочці біля вхідних дверей і охороняє. Всі приходять і жмакають його.

Переваги:
    Мягкий, приємний на дотик, круто крякає
    Недоліки:
    Після атомної загрози, ми можемо померти, а він певно виживе
  • Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

На 14 лютого я подарував дружині прекрасний кулон і упоротого бобра по приколу, бо я такий ж упоротий. Кулон ще ні разу не носила, хоча так його хотіла, а ось бобра тіскає майже кожен день, мабуть навіть частіше ніж мене.
    Бобер, коли його жмакати, шуршить і хрюкає, сама хрюкалка у нього пневматична, а не електрична, тому він переживе ЕМІ від ядерного вибуху та і сам ядерний вибух він схоже вже і так пережив. Але його зовнішність це постійне нагадування, що яким би ти не був страшним, тебе все одно можуть любити по справжньому таким який ти є

Переваги:
    Ku*va bobr
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Бобер просто бомба, хрюкає, як хтонічна істота з чистилища, одночасно з цим шуршить так, ніби в нього крепітація легенів, а це наводить на думку, що він справді втік з біолабораторії. З такими здібностями може дати фору знаменитій резиновій курці. Вже випив пляшку бренді. Взагалі поводиться добре. Купила лякати сусідів і шумні компанії під вікнами, тож влітку влаштуємо його на цю роботу.

Переваги:
    Лякає кота.
    Недоліки:
    Виглядає краще за мене.
  • Клімов О***

Я в захваті!

Недоліки:
    Що так пізно про нього дізнався і прожив стільки років без бобра
  • Пятковский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Показалась реклама на Facebook с упоротым бобром. Зашел, посмотрел, захотел. Благо есть пёс, так что придумывать зачем нужен бобёр долго не пришлось.
    Пёс бобра не оценил. Боится, отворачивается, уходит.
    Бобёр приятный на ощупь и прикольно пищит если резко сдавить.

Переваги:
    У меня есть упоротый бобёр)) Мне нравится))
    Недоліки:
    Псу не понравился, но собаки не могут оставлять отзывы, так что 5 звёзд!
  • Владислава В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Он прекрасен в своем несовершенстве! В нем идеально буквально всё: от его божественной внешности до звуков, которые он издаёт.

Игрушка заявлена как собачья, но камон! этот бобер нужен всем! Наличие такого друга сделает вашу жизнь только лучше)

Переваги:
    Буквально всё, это же бобер!
    Недоліки:
    Какие недостатки у бобра?
    • Бобер В***

Захвалили, як приємно)❤️

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Переваги:
    М'якенький, хрюкає/пердить, шуршить пакетом
    Недоліки:
    Не ділиться досвідом виживання
  • Василівна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Нарешті Бобер Валєра добрався додому! Де його тільки не носило! Його жували хижаки, на нього полювали з веслом браконьєри, викрадали на органи, та він героїчно все переніс. Як приклад стоїчності, він надихатиме нас у ці нелегкі дні.

Переваги:
    Отріцатєльно красивий, гарно ілюструє ретроградний Меркурій та наслідки ковідки
    Недоліки:
    Занадто харизматичний, можуть вкрасти іншопланетяни
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Брав як співрозмовника під час пиянок.

Переваги:
    Бажання жити. Розумію що в житті бувають випробування більш тяжкі за мої
  • Віта Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Має вигляд ніби дійсно в нього стріляли в обличчя з дробовика.... Двічі... і потрапили в ціль. Але в нього тільки зуби погнулися від того і все на цьому.
    Найкращій подарунок для коханого.

Переваги:
    Має максимально уср#тий вигляд. Це любов.
    Недоліки:
    Після будь-яких тортур та катувань всеодно не запрацювала крякалка. Повертати вже пізно бо коханий не відпускає його з рук. Каже : відійди на два кроки від мене та бобра і ніхто не постраждає.
  • Максим Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Дикий бобер) По ходу якийсь мутант. Виглядає як бобер який втік з лабораторії Х18. Видає якісь крякаючі звуки. Можна зробити висновок що намагалися схрестити бобра і качку. Кіт весь час з острахом коситься на бобра і не підходить близько. Тож коли треба працювати, ставлю його біля себе і кіт не задовбує)

Переваги:
    Може приманювати качок. Відлякує кота. Надає атмосферу зони відчуження.
    Недоліки:
    Іноді нехарашо так на мене дивиться.
  • Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Бобр ще гірше ніж на фото.
    Виглядає так ніби його вже рвала зграя бродячих собак

Переваги:
    Максимально убогий вигляд
  • Сергій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Нарешті отримав змогу замовити це Чудо і собі. Вирішив купити, прочитавши відгуки. Очікування справдилися, його зовнішній вигляд повністю відповідає моєму внутрішньому психологічному самопочуттю, починаючи з лютого минулого року. Таке відчуття, що його десь вирощували у славнозвісних українських біолабораторіях, він уже був на безліч завдань від ГУР МО України, неодноразово отримував поранення і нарешті тільки вийшов на довгоочікувану пенсію. Дивлячись на нього, твердо впевнюєшся, що можна полюбити, незважаючи на зовнішній вигляд. Він ще видає звуки, які стануть у нагоді - із ним можна йти на полювання й приманювати на ці звуки качок, одночасно він може відганяти ведмедя або вовка, якщо у вас у приватному будинку пічка, завжди буде деревина, слід йому лише з'явитися у лісі, усі бобрихи будуть його.

Переваги:
    Дарує гарний настрій і змушує посміхатися
    Недоліки:
    Коли вимикається світло і в темряві світло фонарика падає на нього, перший час моєна трішки лякатися
  • Irene S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Бобер - чудовий.Перелякав все моє сімейство,але воно того варте.Трішки шокований новим місцем проживання,тому заліз під ялинку.Тепер при відключеннях світла ми вдвох будемо проклинати русню.Назвала Ібрагімом.

Переваги:
    У мене з'явився новий друг.
    Недоліки:
    Проти мене з бобром вся сім'я.
  • Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Бобер чудовий, мякий і пухнастий. Тут писали, що він прикольно хрюкає, а у мене він крякає, але то не принципово, все одно все зрозуміло, що він говорить. Єдине, що одразу почав стріляти у мене цигарки, а вони й так дорожчають чи не щодня. Але нічого, почитаю йому Алена Карра, може і сам покину палити.
    Мій Рудий зустрів бобра насторожено, а потім у нього взагалі почався якийсь дивний психоз. Я то думав, що пес бобра просто пошматає, але ні, реакція була іншою.
    Руді вирішив, що бобер - це загроза для сім'ї.от реально. Спочатку його охопив легкий мандраж (собаку маю на увазі), у нього так буває не від страху, а від адреналіну, наприклад, коли він перший раз зустрів їжака. Кароч, Руді став у бойову позиціїю і не підпускав нікого до бобрика, гарчав і усім своїм виглядом показував, що краще не підходити. Потім взяв його у зуби і виніс на двір. Я думав, що вони прогуляються разом і стануть друзями, але сталося не так, як бажалося.
    Пес прикопав бобра за хатою. Не глибоко, але я насилу знайшов. Вирішив я заховати іграшку в хаті, щоб дитя заспокоїлося, але щоразу пес знаходив його за запахом. Певно бобрик справді чимось був ароматизований.
    Історія з виносом і прикопуванням повторювалася п'ять разів і кожного разу пес ховав бобра все далі і далі. Тому я тимчасово поселив бобра в собачій буді (все одно Рудий ту буду з дитинства оминає стороною, хоча ми ніколи його туди не змушували заходити).

Переваги:
    Він реально крутий
    Недоліки:
    Не зійшлись характерами
    • Диана Л***

Я так смеялась от Вашего отзыва! Мои коты с подозрением слушали, как почти в час ночи смеюсь от души) Как классно, когда у людей есть чувство юмора! Супер, теперь думаю, мне и моим котам, так-то тоже очень нужен этот бобёр! Тем более ещё и по скидке! 53 кота найдут, как с ним расправиться)))

• Ярослав К***

Диана, дякую за ввдгук про відгук)). Повідомляю, що бобрик досі живий, він виявився інтровертом і наче Діоген у бочці, живе у буді на подвір'ї. Рудий його не чіпає, лише перевіряє час від часу чи бобео нікуди не втік.
      Привіт котам

• Сапсан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Брав по відгукам, на Донбас на позиції, щоб відлякувати ДРГ супротивника. З функцією не справився, бо зайняв посаду заступника з морально-психологічного забезпечення та став жити в бліндажі. Не знаємо як виселити

Переваги:
    Швидко пристосовується в колективі
    Недоліки:
    Зайняв краще спальне місце
  • Купреєв В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Це просто треш , сидячи з ним в окопі і дивлячись на нього мені вже нічого не страшна )))

Переваги:
    Крутий
    Недоліки:
    Відсутні
  • Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Я як зараз пам'ятаю той день, коли вперше побачив його кілька місяців тому в рекламі в інстаграм.
    Так, це було кохання з першого погляду. Його очі манили мене до себе, і від одного його погляду я ніяковів.
    Я дуже довго вагався зробити це, адже що подумають люди. Але справжнє кохання не має перешкод і ось він вже тут, поруч зі мною, бобер Георгій... Я не можу відірвати погляд від його сліпучих білих зубів, його вус та хвоста. Його рохкання лунає піснею в моїй душі... Бобер - це кохання, бобер - це життя

Переваги:
    Сексуальніше за Павла Зіброва
    Недоліки:
    Відсутні
  • Дайс Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

На стільки побитий життям, що собаці його шкода) вона його лиже та обіймає, бо розуміє, що життя його побило шрапнеллю.

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Когда мне прилетел таргет с этим бобром, я не могла перестать жрать, вечером показала мужу, ржали уже вдвоем. Потом решили что это нам этот бобер позарез нужен, пришлось заказать. Собака тоже оценила. В итоге дочка отобрала себе и назвала его Гриша

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!

• Олена

Разом зустріли Новий Рік

Переваги:
    Завжди вислухає, багато не п’є
    Недоліки:
    Не може наливати тобі алкоголь, коли він закінчується в бокалі

Добрий день!
      Дякуємо за відгук! Теж вважаємо, що це гарний компаньйон.

• МС
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

В наших стосунках все було чудово, він підтримував мене в складну хвилину, завжди був готовий поспілкуватись на будь яку тему, але в якийсь момент, в наших стосунках пішла тріщина, і тепер він забився в куток в своїй кімнаті, п'є днями на проліт і погрожує мені.

Переваги:
    Був гарний
    Був розумний
    Недоліки:
    - Почав пити і намагається вигнати мене на вулицю
    • Софія

Скоро перепише на себе квартиру

• Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Бобер приповз до мене додому перед Різдвом, виглядав настільки бідолашно, що я пустила його погрітися. Посиділи, розговорилися, він сказав, що звати його Кіндратій і розповів про свою нелегку долю. Щоб якось підняти йому настрій, я зробила йому фотосесію біля ялинки, після цього він не захотів нікуди іти, тепер живемо разом.

Переваги:
    М'якенький, любить обійматися, піднімає самооцінку і дарує волю до життя
    Недоліки:
    Трішки нахабний і хропе
  • Приходько А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Чудова іграшка, залишила для себе: дивишся на нього і розумієш, що все в цьому житті - дрібниця, у бобра було і гірше.

Переваги:
    Позитивно впливає на психіку
    Недоліки:
    Собака так і не отримала іграшку
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Страшненький, потрепанный, издаёт отвратительный звук. В общем, любовь с первого взгляда, мы созданы друг для друга.

Пс.: собаки у меня нет, коты отнеслись скептически. Но это чудо и не для них.

Переваги:
    Прекрасен
    Недоліки:
    Абсолютно нет
  • Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Після одного погляду на бобра, твоє життя вже не здається настільки важким

Переваги:
    Підіймає настрій
    Недоліки:
    Життя всеодно важке
  • Влад Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Дивне створіння, яке висловлює свою думку про світ.
    Він іде по світу як глибокий старійшина, побачивши вічне, торкнувшись до богоподібного, він сам став богоподібним та почав прямувати в цю безкінечність…

Переваги:
    Після вживання алкоголю починає говорити речі які потім довго потрібно обдумувати.
    Не їсть.
    Рухається безшумно.
    Недоліки:
    За пів року дружби, недоліків не виявлено.
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Бобер просто лютий. Викликає розлади психіки, галюцинації а також стійкий потяг до тютюну та алкоголю. Якщо дуже довго дивитися на бобра, можна випасти за горизонт подій і спричинити гравітаційний колапс всесвіту. Дуже рекомендую!

Переваги:
    Страшна тварюка!
    Недоліки:
    Дуже страшна тварюка!
  • Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Я всегда и везде ношу этого бобра. Благодаря ему, теперь я могу не сдерживаться и пукать, когда мне захочется, в любой компании, в любом месте и всё спихнуть на бобра. Он стал настоящим спасителем.

Переваги:
    Идеально красив. Пердит как человек.
    Недоліки:
    Нет.