Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Тримач для геймпада “STALKER 2” — стиль Зони, який завжди з тобою

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Михаїл Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ГейміПортал

Супер-класна річ для таких шанувальників Всесвіту Сталкер, як я!
    Все виконано дуже гарно!!!

Переваги:
    Розфарбована в ручну і тому має частинку душі художника
    • Продавець  ГейміПортал

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що тримач у стилі Сталкер 2 вам сподобався.
      Нехай Зона завжди чекає на вас — з таким аксесуаром ви готові до будь-яких аномалій!
      Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: ГейміПортал

Брала цей тримач на подарунок чоловікові, який дуже любить гру STALKER. Він був у повному захваті, а я дуже дякую за якісну річ, швидку доставку та класну деталізацію!

Переваги:
    Дуже сподобався сам виріб, а також швидкість прийняття замовлення!
    Недоліки:
    • Продавець  ГейміПортал

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви обрали наш тримач STALKER 2 як подарунок для чоловіка. Раді, що він був у повному захваті — це найкраща похвала для нас!
      Дякуємо, що оцінили якість виробу, деталізацію та швидкість обробки замовлення.
      Нехай ваш чоловік відчуває атмосферу Зони навіть у перервах між іграми! І дякуємо, що обрали саме наш магазин.

• Дар'я Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ГейміПортал

Висока якість. Продавець був на зв'язку і скинув попередній вигляд виробу.
    Чоловік дуже задоволений.
    Дякую!

Переваги:
    Висока якість, дуже швидко зробили.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  ГейміПортал

Величезне дякуємо за такий детальний і теплий відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалася якість тримача “STALKER 2” та робота нашої команди.

Ми завжди прагнемо, щоб кожна деталь — від контакту з менеджером до готового виробу — приносила задоволення. Дуже раді, що чоловік залишився задоволеним — це найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що обрали наш магазин і що оцінили нашу спільну роботу. Приємно знати, що стиль Зони тепер поруч із вами!

Бажаємо незабутніх ігрових пригод у світі STALKER 2!

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ГейміПортал

Покупала в податок,друг остался очень доволен,хорошее качество плюс брал по хорошей скидке.думаю себе тоже взять как начну проходить игру когда они все баги пофиксят

Переваги:
    Продавец пошел на встречу и отослал мне товар на выходных так как мне надо было срочно, спасибо