- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Салатовий
Роликом и обслуживание очень доволен! Оформил заказ обедом, вечером уже отправили и на следующий день получил заказ. Невероятно быстро).
Качество ролика на высшем уровне! Порадовало наличие выямки на ролике, что является огромным плюсом! Массаж данным роликом отлично снимает напряжение с мышц как после тренировок, так и просто после рабочего дня.
Можно прокатывать все группы мышц, что заменяет полноценный массаж (эта новость особенно порадовало жену)!
Спасибо большое!- Переваги:
- Отличный ролик!
- Недоліки:
- Нету!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Салатовий
В целом, оч хорошее впечатление. Красивый цвет, приятные материалы.
После массажа спины на валике остаётся хороший эффект: ещё минут 10 ходишь прям вытянутый, с ровной прямой спиной. :)
Первые разы прям ощущалось, как позвонки становились на место.
Хотя конечно надо аккуратно пользоваться, как и везде.
Доставка была быстрая, всё ок.
Спасибо! :)- Переваги:
- Красивый цвет, хорошие материалы, отсутствие химических запахов, эффективный массаж
- Недоліки:
- Возможно можно было бы внутрь конструкции добавить пару рёбер жёсткости, а внешний материал чуть смягчить :) Хотя непонятно, какой был бы тогда эффект при более мягком материале, но всё же.
- Продавець 0spring
Дякуємо за Ваш відгук, Олександр! Продуктивних Вам тренувань!
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний
Великолепный ролик, размер как раз на всю спину! Отлично разминает спину!
- Переваги:
- После массажа как заново родился
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Свої функції виконує добре, для спини просто причудова штука))
- Переваги:
- Гарний, великий на дотик приємний
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Жовтогарячий
Чудовий ролик! Зверху приємний на дотик матеріал, схожий до резини. Щільний, пружний, злегка м'якиц, не твердий, як звичайний шмат пластику. За рахунок цього чудово проминає спинку)) Ширина ідеальна для дорослої спини.
- Переваги:
- Без запаху, поверхня злегка м'яка
- Слава К***
а какой диаметр подскажите пожалуйста?
- Евгения К***Продавець: 0spring. Колір: Жовтогарячий
Взяла себе и мужу, потому что заметила, что спина была очень "забита", можно сказать онемевшая, очень много сидим за компьютером. Муж поначалу отнесся скептически, но когда принесла домой, первый побежал пробовать. ))Лег сразу на кровать в махровом халате, подложил в зону лопаток и ощутил действительно расслабление. Думаю эффект лучше на твердой поверхности, на голое тело, будет гораздо продуктивнее, но тут еще зависит насколько вы чувствительны, есть ли лишний вес и т.д. Есть в ютубе, кстати, ролик про массажный ролл как его использовать на спине, ногах и руках, советую посмотреть. Желательно перед использованием размять немного массажем тело, или хотя бы после душа активно растереть себя полотенцем.
- Переваги:
- Приятно расслабляет спину
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Фіолетовий
Сам товар очень хороший! качественный, достаточно твёрдый, намного больше и лучше чем ожидала! Попробовала, что действительно помогает! Но правда не знала что стоимость доставки на сегодняшний день стало дороже. Сам товар стоило 485, комиссия ден. перевода 20, доставка 70, комиссия доставки 2. при получении заплатила ещё 10 грн. «комиссии». Все справедливо и честно по чеку, но правда не была готова платить 117 грн за товар, который сам было с весом меньше чем 2кг. Надо было заплатить картой... Но высокое качество товара компенсировала недостатку стоимости доставки:)) товар рекомендую всех))
- Переваги:
- Качественный! Красивый! Полезный !
- Недоліки:
- Неожиданная стоимость доставки))
- Марія А*** МацейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Дуже класний та зручний. Рекомендую !
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Дуже класна річ. Не пожалувала, що купила.
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший масажний ролик
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Все сподобалось дякую
- Переваги:
- Насичений колір
Якість - 10/10 - Недоліки:
- Не виявила
- Женя В***
Скажіть, а килимком ви задоволені? хороша якість?
- Альона
Так, задоволена️
- ЛолаВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Фіолетовий
Чудовий масажний ролик. Внутрішній циліндр досить твердий, якісний, поверхня (EVA), дуже пружна, навіть не мнеться.
- Переваги:
- Габарити, пружність, якість
- Продавець 0spring
Дякуємо за Ваш відгук, Лола! Продуктивних Вам тренувань!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Фіолетовий
Класний роллер, твердуватий, але звикнути можна, доставка розчарувала, чекала 8 днів.
- Переваги:
- Хороший розмір, не пахне
- Продавець 0spring
Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!
- Марина Д***Продавець: 0spring. Колір: Синій
Пользуюсь больше года. Отличный ролик . Жестковат , нужно привыкнуть . Для меня , вес 57 кг, вообще идеально. Думаю, все зависит от индивидуальных ощущений . . Помогает убрать спазм и зажимы в мышцах спины, отлично для людей страдающих миофасциальным синдромом.
Заказала второй для подруги.
Рекомендую этот товар.- Переваги:
- Хорошо разминает мышцы .
- Авраменко М***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Синій
Дома попробовал позаниматься, прекрасно прорабатывает нужные зоны, после массажа приятные ощущения) Буду его использовать в упражнениях от сутулости.
Советую!- Переваги:
- Упругий каркас
- Федорчукова А***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Фіолетовий
Для новичков лучше брать гладкий ролл, этот создает болевые ощущения по началу и оставляет синяки. Но у каждого всё индивидуально, нужно подбирать под себя.
- Переваги:
- выполняет свои функции
- Недоліки:
- может оставлять синяки, шипы при нажатии сдавливаются на 5 мм примерно
- Василий Д***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Жовтогарячий
В целом, за такую стоимость - отличная вещь. Резиновые шипы - умеренно твердые (это не пластик и вы можете сильным нажатием пальца продавить перфорацию процентов на 50%). Отличный массаж и разминка спины и всего тела. Удобно кататься на нём. Какого-то дискомфорта я не чувствую. Классно, что в середине перфарация меньше - для линии позвоночника. Из минусов - разве что небольшой "скрип" при использовании (трение резины и каркаса), но меня это особо не волнует.
- Переваги:
- Хорошо выполняет свою функцию.
- Недоліки:
- Немного скрипит.
- EasyFit
Добрый день, Василий! Благодарим за отзыв!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний товар. Моя вага 65 кг. Користуюсь півроку. Нарікань нема. Запаху немає.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ролик не занадто жорсткий, зручний.
- Переваги:
- Середньої жоскості. Без їдкого хімічного запаху.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купив для того щоб розминати спину. Дуже гарний ролик. У доповнення взяв пластиковий шарик з шипами , для важко доступних місць.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Шевченко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Задоволена якістю. Брала для себе, щоб пропрацьовувати спину після тату-сеансів, бо постійно сидиш як креветка. Вага 60 кг, ролик в мене вже як 4-5 місяців, цілий та неушкоджений. Спочатку було боляче, але з часом звикла. Стала краще постава та спина почуває себе набагато краще.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Галина річ. Дуже допомогла
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
роллер понравился, как и эффект после массажа.
- Никита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Брал себе разминать спину, вес 80 кг , не проминается, спину массажирует хорошо.
Посмотрим как покажет себя через время.- Переваги:
- Добротный рол, цена = качество
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
За свої кошти, топ!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
ролер круто масажує, каркас виглядає міцним і тестування вже пройшов) плюс доставка була швидкою
- Мулярчук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Отличный, хорошо массажирует спину и ноги.
- Василь І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Займаюсь на цьому чудо девайсі 5 днів ,спина відчутно менше турбує .
Рекомендую - ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь вже майже місяць і нарікань немає, рол гарно масажує та і труба складає враження міцного пластику, покупкою задоволена
- Переваги:
- Гарно масажує
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже практичний ролик для кровообігу в м'язах, рекомендую!
- Переваги:
- Ціна та якість
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Дуже приємно знімає тонус з мʼязів, допомагає розслабитись, зняти напруження. Не думав, що буду настільки задоволений!
- Переваги:
- Дешевше ніж масажисти))
- Недоліки:
- Не знайшов ніяких недоліків
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Гарна пакування та якість матеріалів, треба перевірити стійкість при використанні.
- Переваги:
- Матеріал
- Недоліки:
- не знайдено
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Використовую для реабілітації після травми спини. Перші декілька використань було дещо боляче, але зараз звикла і вже легше. Відчуваю, що покращується рухливість.
- Переваги:
- Підходить для реабілітації після травм
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Масажую ноги та поперек. Шипи не деформуються, середній масажний ефект для розминки або після важкого дня. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісний, масажна поверхня підходить для всього тіла
- Недоліки:
- Ні
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Масажний ролік хороший, відповідає заявленим характеристикам. В користуванні вже декілька місяців, зауважень ніяких
- Любовь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Це мій перший такий ролик, але я задоволена на 100%. Матеріал досить якісний, зроблений гарно у використанні зручний та ефективний.