Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Ортопедична подушка для сидіння при геморої, болях у куприку та після пологів анатомічна, протипролежнева, для крісла, офісу, авто й дому, YouWe, 2100084

Оцінка користувачів 4.84/5
  • Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Чорний

Замовила ортопедичну подушку, прийшла дуже швидко. Спробувала відразу в роботі, дуже сподобалася, дійсно розвантажує куприкову зону, проходить біль, так як робота сидяча то з даною подушкою працювати набагато комфортніше. Рекомендую .

Переваги:
    Комфорт
    Недоліки:
    Немає як на мене
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Чорний

Занадто м’яка і повністю просідає під вагою, тому на куприк такий же тиск, як і без подушки.

Недоліки:
    Якщо основне завдання розвантаження куприку, то не підійде.
    • Продавець  TOPLAK

Ірино, дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

Дана модель виготовлена з піни Memory Foam середньої жорсткості, яка спеціально адаптується до форми тіла під дією ваги та температури. Тому певне просідання є нормальною особливістю цього матеріалу, а не ознакою несправності. При цьому ортопедичний ефект забезпечується не лише висотою подушки, а й її анатомічною формою та центральним вирізом, який допомагає зменшити навантаження на ділянку куприка.
      Водночас рівень комфорту та ефективності може відрізнятися залежно від ваги користувача, типу сидіння та індивідуальних особливостей організму. Для деяких людей при вираженому болю або після травм може бути більш доречною подушка з більш жорстким наповнювачем або іншою конструкцією.

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Подушка сподобалася, зручна, якісна. Дякую!

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Сергій Ц***

Дуже зручна
    Задоволений

• Анна П***

Гарна, якісна подушка, рекомендую

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Ця подушка мені на одну половину задниці)) Загально вона ок, но маловата для габаритного хлопа.

Переваги:
    якість хороша
    Недоліки:
    малувата
  • Екатерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Чорний

Що я можу сказати - це моя найкраща покупка для свого здоровʼя за останній час! В мене проблеми з крижем (крестец) та хребтом у поперековому відділі сидяча робота по 10-12 годин за ноутом. Ця подушка моє спасіння. Дуже шкода, що не знайшла її раніше. Дякую за адекватну ціну та безперечну якість! Доречі, я не писала відгук цілий місяць цілеспрямовано. Хотіла перевіряти і у захваті.

Переваги:
    Все
  • Віталий
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Непогана річ. Мені сподобалася, вона виконує свою функцію. Я багато працюю сидячи та мав деякі проблеми з цього приводу. Зараз все добре.
    Дякую за гарний товар.

• Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Зручна, хороша, якісна подушка, сидіти зручно, класно, що є чохол додатковий в комплекті.

Купувала, бо впала на слизькій вулиці і забила куприк. З цією подушкою сидяча робота після травми простіша, бо до того сидіти було дуже боляче.

Переваги:
    Зручна
  • Ілона

Мʼякенька подушка, комфортно сидіти

• Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Дякую,відмінна якість) дуже зручна та комфортна,рекомендую

• Шпак
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Чорний

Все файно. Дуже швидка доставка. Моя вага 100кг, брав від болю в копчику. І копчику не болить і спину не стріляє.

Переваги:
    Ціна, якість, швидкість доставки
  • Андрей З***

Дуже зручно сидіти.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Чорний

Чудова подушка, яка вирішує головну проблему - те що затерпає зад при сидячій роботі. Тим часово працював за звичайним стільцем і ця подушка допомогла просидіти на ньому більше 30 хв без дискомфорту, а саме більше 2 годин точно. Подушка ще краще себе проявляє при комбінації з +- нормальним комп'ютерним стільцем.
    Рекомендую всім, у кого болить копчик\зад від сидячої роботи чи довгого грання за ПК. + є змінний чорний чохол.
    Ще важливо, якщо ви замовляєте зимою, коли холодно і в поштомат, то після отримання дайте подушці трохи часу, щоб набралась кімнатної температури, бо спочатку вона не буде "працювати".

Переваги:
    Зручна і швидко звикаєш
    Недоліки:
    Поки немає
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Нам сподобалась подушка. На стілець класти дуже зручно, на ліжко - потрібно підбирати більш зручнішу позу. Загалом чоловіку і мені підходить. Дякуємо!

Переваги:
    Тестуємо
    Недоліки:
    Тестуємо
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Подушка виявилась трохи не така як на фото, а саме немає ручок як на фото, хоча і не думаю що вони потрібні. Також поклали змінний чохол що дуже зручно. Продавець відправив товар дуже швидко.
    Сидіти дійсно стало зручніше

• Вячеслав Ч***

Дуже задоволені. Біль став меньшим

Переваги:
    Тримає форму, та швидко повертає
    Недоліки:
    Важко змінити чохол
  • Анжела П***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Чорний

Подушка гарної якості, відповідає заявленим характеристикам, значно полегшує процес довготривалого сидіння під час роботи за комп’ютером, усуває дискомфорт та болісні відчуття. Однозначно рекомендую

• Богдан З***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Оперативно надіслали. Дякую . Щойно отримав 2 подушки. Будемо тестувати. Наче все ок. дякую за ще 1 чорний чехол сумно що в ньому немає вшитої ручки як у сірому. На перший погляд все чудово вʼязкість подушки як на мене непогана не провалюєтьсякуприк має місцеможе й підійти і тому хто має панську хворобу «геморой» чи після операції. В принципі непоганий гаджет для вашої панянки….

Переваги:
    Тестуємо
    Недоліки:
    Тестуємо
  • Наталя М***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Отримала подушку, в мене забий куприка, найважче було нахилятися та сидить. За допомогою цієї подушці вже 4 день відчуваю себе практично здоровою, коли сижу
    Планую її використовувати і подалі, вже здоровою, коли сидітимуть за ноутбуком . Велике Дякую

Переваги:
    Підлаштовується під мої стегна , її через декілька хвилин не відчуваєш
  • Віктор Ш***

Відповідає опису і фото, дійсно в комплекті 2 чохла - сірий і чорний

Недоліки:
    Не виявив
  • Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Чорний

Придбав для людини, яка тривалий час працює за комп'ютером. Все сподобалося. Дякую

Переваги:
    Якісний матеріал, не ковзає на кріслі, швидка доставка
  • Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Хороша подушка. Думав що вона трохи мякше. Але мабуть це так треба

• Продавець  TOPLAK

Денисе, дякуємо Вам за відгук!
      Подушка спеціально не надто м’яка, щоб правильно підтримувати таз і зменшувати навантаження на куприк. Саме така жорсткість рекомендована для ортопедичного ефекту. Раді, що загалом подушка вам сподобалась!

• Антон Г***

• ..

Все добре

• Ірина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Я багато працюю за ноутбуком, тому питання комфорту та зручності було пріоритетом.
    Ця подушка чудово виконує свої функції. Усім рекомендую.

Переваги:
    Чудова подушка.
    Недоліки:
    поки немає
  • Любовь К***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Чудово виконує свої функції.

Переваги:
    Все
  • Игорь П***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Дуже гарна подушка, все підійшло, красно дякую !

• Елизавета

Гарна подушка, підійшла

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

У цьому ціновому діапазоні один із найкращих варіантів. Зручно сидіти, мимоволі тримаєш рівно спину. Приємний сірий колір. Рекомендую

Переваги:
    Колір, тканина, м'якість
  • Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Дійсно допомагає при тривалій сидячій роботі. Однозначно вартує своїх грошей:)

• В'ячеслав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Гарна подушка. Користуюсь більше місяця, все добре

• Дмитрий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Ви не отримаєте те що вам малюють на сайті

• Продавець  TOPLAK

Дмитре, будь ласка, якщо із замовленням щось не так, Ви можете повернути його,а ми перевіримо. Фото та відео від виробника.Дякуємо і чекаємо.

Дмитре,
      деякі подушки поставляються у вакуумованому вигляді для зручності транспортування.
      Це нормально, що після розпакування вона виглядає сплюснутою або “здутою”.
      Що потрібно зробити:
      Вийміть подушку з пакування.
      Залиште її на 24–48 годин у кімнаті при звичайній температурі — наповнювач поступово відновить форму.
      Можна злегка пом’яти або струсіти подушку, щоб процес відновлення пришвидшився.
      Після цього вона набуде нормального вигляду і буде готова до використання.

• Віталій О***
    Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK. Колір: Сірий

Була операція на бедрі ( тріщіна) - зробили операцію (дві пластини та штіфт ) після операції - або лежати або стояти - за допомогою цієї подушки ми змогли сісти - сісти доволі комфортно та безпечно для здоров'я + коли вилікуємось - багато часу за кермом та багато часу на стільці ( сидяча робота ) вона стане у нагоді в любий ситуації подалі у житті - це топ на свої гроші !