Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Засіб від павуків Arox

Оцінка користувачів 3.79/5
  • Карина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartGray

Это магическое средство. Я не особо в него верила, но подумала, что хоть попытаюсь что-то сделать, ведь у меня по 3-4паука на каждом окне. Проветривать боюсь из-за этого, в квартире духота, хоть помирай. Прислали(Хорошо упакован), я в тот же день побрызгала огромное окно в спальне, стандартное на кухне и весь стеклянный балкон, он старенький и с одной выбитой частью от ракеты, поэтому пауки пробрались внутрь. Взболтала, очень не жадничая побрызгала все окна и щели прилегающие к окнам и всё, больше ни одного паука не встречаю, это просто нечто!!!!! Всем советую! Только вам нужно учесть, что расходуется хорошо, если сделаете всё правильно и будете брызгать от души то берите сразу несколько банок. Я к примеру на все три объекта практически весь спрей израсходовала. Буду брать ещё. У меня прошло где-то дней 5, эффект пока держится. Я буду следить и постараюсь написать тогда, когда замечу, что эффекта больше нет
    P.S.: я тоже думала, что цена грабительская, но вы не пожалеете.

Переваги:
    Эффективность, та брызгалка сверху качественная, поэтому средство отлично распыляется. Есть инструкция, не пугайтесь, там написали как пользоваться. Нет адского запаха, как от дихлофоса.
    Недоліки:
    Цена кусается
    • Карина Б***

Как и обещала, пишу сразу как заметила паука. У меня старые деревянные окна, поэтому им очень удобно прятаться. Сегодня утром я открыла окно и один из них побежал по подоконнику. Я в шоке. Но. Оно того стоило. Получается один месяц ежедневных открытий окон без беспокойств о пауках. Завтра побрызгаю окна снова)

• Анжеліка
    Відгук від покупця. Продавець: SmartGray

У нас в квартирі на вікнах балкона вібдувалась прям колонізація павуків. Боротьба тривала щоденно - вранці змітем павутину, ввечері вони вже висять і грозяться заповсти у квартиру, жирні як гуси.
    Засобом залили весь периметр ззовні (балкон довжина 3 метри, павуки померли десь за пару годин. (негуманно, звісно, але то боротьба на виживання). Нові поки не зʼявлялись - пройшло 2 місяці (тут не дуже зрозуміла перспектива, бо похолодало). На 3м балкону витратили майже 3/4 пляшки. поки скажу, що засіб діє.

Переваги:
    Допомагає
    Недоліки:
    Не дешевий, доволі багато розходується
  • Олександра М***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartGray

Брала для обробки під'їзду. Ефект мені сподобався. Павуків не було близько місяця. Трошки почали з'являтися і то маленькі. Буду поновлювати засіб.
    При обробці, всі що були одразу померли, і нові більше не приходили.
    Це щастя для арахнофобів

• Ганна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KANTRI. Об'єм 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб, дійсно дієвий, користуюсь відповідно інструкції павуків немає. Швидка доставка, дуже приємні консультанти

Переваги:
    Дієвий
  • Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: QZS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Добре працює, павуків немає після використання

• Вера Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartGray

Дійсно працює. Всі павуки зникли. Подяка за якісний товар і швидку доставку.

Переваги:
    Дієвий засіб
  • Алексия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartGray

Помогло от пауков на террасе и окнах со стороны улицы. Действует практически весь теплый сезон! Заказываю уже второй раз.

Переваги:
    Легко использовать, эффективно
    Недоліки:
    не обнаружено
  • Владислав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: QZS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Неплохая штука. Перепробовал много разного - это единственное, что работает. Буду брать еще.

Переваги:
    Отлично помогает
    Недоліки:
    Эффект не стойкий - примерно месяц (вне помещений)
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: QZS. Об'єм 1 шт: 500 мл

После применения пауков нет. Отличное действие!

Переваги:
    Эффективное средство от пауков
  • Христина Ш***

Помагає десь на 80% , а це вже краще ніж нічого. На весні знову замовлю

• Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KANTRI. Об'єм 1 шт: 500 мл

Марна трата грошей, пауки приходять знов і на обробленій поверхні знову плетуть павутину і сидять.Єдине що допомагає коли бризкаєшь на самих павуків то вони тікають, якщо багато бризкаєшь,то здихають.Але це зовсім не те чого очикувала від засобу.Кожен вечір влаштовувати охоту на павуків і лужу бризкати щоб вони здохли це зовсім не те за такі грощі.

• Антон Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: QZS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Прислали вместо оригинала какуюто бодягу. Давно покупаю такое средство и прекрасно знаю какое оно на запах и как выглядит.
    Вместо средства, получил какую-то мыльную воду, на пауков не производит никакого эффекта. Плюс сама тара отличается от оригинала и отличается от того что на рисунке.

Переваги:
    никаких
    Недоліки:
    прислали бодягу
  • Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: SmartGray

Абсолютно не справляется с задачей, паукам на это средство начхать.

Переваги:
    Недоліки:
    Не работает
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Fiber. Об'єм 1 шт: 500 мл

Не помагає, обризгав всю кімнату, кожну дирочку, кожен кутик, навіть в тяжко доступниг місцях. Робив все по інструкції. І що я бачу через два дні?, по столу лазить павук, хоча стіл я обробляв повністю весь

Переваги:
    Можно брати просто що би вбивати-відлякувати павуків, бризгаючи на них
    Недоліки:
    Воно не праціє або праціє но дуже погано
    • Продавець  Fiber

Добрий день
      Продаємо цей засіб багато років і самі ним користуємось, скарг ніколи не було. Павуки гинуть після зіткнення із засобом не відразу, необхідно щоб засіб почав діяти.
      Комаха має потрапити на оброблену територію, має бути контакт із засобом. Інсектициди контактної, кишкової та системної дії