Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір кухонного приладдя з 12 силіконових предметів ополоник силіконовий кухонні щипці лопатки силіконові кухонний набір Green KS-12S-2

Оцінка користувачів 5/5
  • Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Купив у подарунок батькам, тепер у них є все необхідне для приготування їжі. Набір якісний, у мене такий самий

• Владислава Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Чудовий кухонний набір, нічого зайвого. Випробувала різні прилади , вони не дряпають посуд і не плавляться при різних температурах.

• Вікторія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Компактно, зручно, нічого зайвого - ідеальний набір для будь-якої кухні

• Кирило Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Якість хороша, силікон щільний, не гнеться, не плавиться. Лопатка легко підхоплює млинець, нічого не прилипає.

• Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Супер! Якість чудова, ніяких дефектів після використання, набір як новий!

• Ілона Г***

Якісний силікон, набір зручний

• Катерина Ч***
    Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Це капець, а не лопатки. У мене є такий самий набір, як на картинці. Вирішила оновити і прийшов якийсь ляльковий! Вони такі маленькі!!

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що Ви залишились незадоволені товаром. На сторінці товару вказані розміри.