Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір кухонного приладдя з 12 силіконових предметів ополоник силіконовий кухонні щипці лопатки силіконові кухонний набір Grey KS-12S-1

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Чабанюк В***

Ок

• Ілля Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Не вбирає бактерії, не тріскається, легко дезінфікується, можна кип'ятити, сірий колір не показує слідів використання. Рекомендую, 10/10

• Юрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Гарний набір, усе необхідне для кухні

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Быстрая доставка,качественный товар,очень довольна покупкой

Переваги:
    Качественный товар
    • Продавець  Lemeshop

• Диитро П***

Все добре

• Богдана Б***

Чудовий набір, якісний

Переваги:
    Гарна ціна та якість
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  Lemeshop

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Прийшов сірий колір, маленькі розмір наче дитячий.

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Набір кухонного приладдя у кольорі “Грей” відповідає заявленому кольору та розмірам, зазначеним в описі товару. Можливі незначні відтінки між партіями виробництва, але це стандартна особливість виробництва, а не брак. Обмін або повернення можливі лише за умови не використання товару.

• Анастасия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Заказывала цвет как на фото,а пришел серый! Не под цвет моей кухни!

• Продавець  Lemeshop

ВІтаємо! На купленому Вами товарі написано "Grey".

• Светлана Р***

Дуже задоволені покупкою

Переваги:
    якість порадувала
    Недоліки:

• Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Якість товару чудова. Силікон не вбирає запахи й не фарбується від їжі.

• Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів: 12

Хороший набір, не дорого, якість приємно вразила. Спасибі!