- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ролик EasyFit зручно використовувати — компактний, добре розминає спину, ноги та інші м’язи. Спочатку все було чудово: твердість оптимальна, не ковзає, легко миється.
Але вже через кілька тижнів активного використання почав з’являтись скрип при натисканні, що насторожує — схоже, не довго до поломки. Шкода, бо загалом річ корисна і дієва.
Було б добре, якби виробник звернув увагу на міцність конструкції.- Переваги:
- Зручний, але з часом почав скрипіти. Невдовзі трісне
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за детальний і корисний відгук !
Раді чути, що ролик вам підійшов за функціональністю та зручністю у використанні. Що стосується скрипу, то таке може траплятися після інтенсивного використання — зазвичай це не свідчить про поломку, а пов’язане з тертям матеріалів усередині.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Рекомендую.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
НЕ КУПУЙТЕ ЦЕЙ ТОВАР У ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ! Через тиждень після користування ( я дівчина, 60 кг, спортивна статура), пластикова труба, яка є каркасом цього ролика, просто лопнула по шву!!! ТЕПЕР ЙОГО ТІЛЬКИ НА СМІТНИК. Читала погані відгуки про нього, у людей так як в мене сталось, але вирішила ризикнути і купила. ДАРЕМНО НЕ ПОСЛУХАЛА ПОПЕРЕДНІХ КОРИСТУВАЧІВ.
Тому, якщо вагаєтесь - купувати чи ні - ОДНОЗНАЧНО НІ. Краще переплатити і купити кращої, і він вам буде служити довгі роки ( я своїм старим валиком користуюсь півтори року, і зараз після поломки також повернулась до нього).- Недоліки:
- ЯКІСТЬ НУЛЬОВА
Представник постачальникаДоброго дня, Олено. Щиро шкода, що у вас виникла така ситуація з масажним роликом.
Хочемо зазначити, що тріщини на ролику не можуть з'явитися просто так. Усі наші ролики проходять контроль якості, і ми використовуємо міцний пластик для каркаса. Можливо, виріб зазнав пошкоджень під час транспортування або неправильної експлуатації.
Для нас важливо розібратися в цьому випадку. Просимо вас зв’язатися зі службою підтримки Розетки для того аби оформити обмін або повернення.
- УльянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Рол отличный! Эффект самомассажа нравится и нету дискомфорта
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Я придбав масажний ролик-валик EasyFit для масажу спини. Ролик здався доволі зручним, однак, вже через тиждень регулярного використання він тріснув навпіл. Замість того, щоб замінити його на новий, я вирішив його відремонтувати, використавши сталеву трубу для зміцнення. Після цього ролик знову став функціональним і навіть більш міцним.
Підсумовуючи, масажний ролик має потенціал бути корисним інструментом для йоги та МФР, але якість матеріалів залишає бажати кращого. Сподіваюся, що виробник зверне увагу на цей аспект і поліпшить конструкцію товару.- Переваги:
- Зручність, компактність
- Недоліки:
- Крихкість матеріалу
Представник постачальникаДоброго дня! Віталію, вдячні Вам, що поділилися методом використання нашого товару.
Каркас даної моделі роликів виконаний із міцного ABS-пластику, але через те, що під час тренування користувачі невірно розподіляють вагу, то здійснюється перекос ролика, що і спричиняє тріщини. Важливо дотримуватися правил експлуатації, що допоможуть зберегти його цілісність на роки. І також нагадуємо, що Ви можете замінити товар, звернувшись у службу підтримки Розетки.
Сподіваємось, що наші поради використання допоможуть.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Ролик супер))) результат масажу приємно вразив, спині відразу стало легше, гарна штука)
- Переваги:
- Все сподобалось)
- Недоліки:
- Не було
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мне отлично подходит после занятий йогой. Ролик помогает размять и растянуть мышцы после практики, делая ее еще более приятной и расслабляющей в конце. Мелкие шипы на поверхности ролика отлично улучшают кровообращение. Синяки стали уходить гораздо быстрее. Очень доволен покупкой
- Переваги:
- Мелкие полукруглые шипы улучшают кровообращение, расслабляет после йоги
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Придбала дитині, із-за дистанційного навчання сидить цілий день за планшетом.
- Переваги:
- компактний розмір
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Не берите его. Выброшенные деньги. Треснул через неделю использования. Мой вес 75 кг. Купил для массажа спины. На валике никто не прыгал и не танцевал. Использовался строго по назначению. Треснул в середине. Толщина пластика 3 мм, что, явно, мало.
- Переваги:
- В меру мягкий.
- Недоліки:
- Треснул через неделю использования
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр. За фото видно, що тріщина пішла від краю ролика, ймовірна причина у розподіленні ваги. Розподілення ваги має бути рівномірним. Якщо при прокатуванні ролик перекошується відносно лінії спини, то прокатування йде по бічній стороні, що не розраховано конструктивно. В такому випадку вага користувача не впливає. Для такого випадку рекомендуємо або ширший ролик (45 см - менша ймовірність перекосу та з'їжджання спиною на сторону) або суцільні ролики по типу: посилання
- жданов а***
аналогично.
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Передивилася багато стандартних розповсюджених роликів, хотіли вибрати щось більш масажне, так легке для спини.
Валик дійсно класний. Користуюся ним вже деякий чай. Жодного разу не пошкодувала, що обрала саме цей. Рекомендую- Недоліки:
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: EKILIMOK. Колір: Блакитний
Категорично не рекомендую! Тонкий внутрішній циліндр просто ламається після прямого використання за призначенням. Ну і магазин, що продає таке за 500 грн, теж за межами позитивних рекомендацій.
- Переваги:
- Недоліки:
- Внутрішній циліндр розвалився на 3 частини після прокатування спини через 1,5 тижні.
- Продавець EKILIMOK
Дякую за ваш відгук. У цих роликах використовується досить міцний ABS пластик. Така ситація моливо трапилась під час неправильної експлуатації, коли вся маса тіла переноситься на одну сторону і звісно ролик не витримає.
Але в цілому важко зрозуміти чи правильно розподіляли вагу при експлуатації. Бо загалом аналогічного випадку зафіксовано не було.
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чудовий ролик , міцний , досить твердий. Якщо для новачка, краще обирати м'якший.
- Переваги:
- Міцний, легкий , не має сторонніх запахів
- Недоліки:
- Не бачу