Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Портативний універсальний настільний міні-кондиціонер з підсвічуванням Mini Cooling Fan, що працює від USB вентилятор із зволоженням і таймером Чорний

Код:  519173624
Оцінка користувачів 3.93/5
на основі 172 відгуки
  • Сергій Х***

Працює справно

Переваги:
    Все літо охолоджував кімнату,невеликий,робе тихо,ціна всам раз,запевняю Вас..!
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Прекрасний вентилятор, працює доволі тихо, швидко охолоджує, дуже рекомендую

Переваги:
    Тихий, швидко охолодує за рахунок води, можна брати в поїздки та може працювати від повербанка або ноутбука, додатково зволожує повітря в кімнаті, зручна регуляція нахилу
    Недоліки:
    Отвори для води назбирають трохи води коли деякий час не використовується зволоження, для зручності використовуйте вушну паличку якою обережно приберіть в отворі водичку і зволоження знову відмінне
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!

• Константин П***

Неплохая вещь.
    Забавно дымит (мелкие капельки воды) во время работы
    Одного бака хватает надолго. Встроенный таймер позволяет отключить при необходимости.
    Дышать во время жары легче, что и требовалось.

Переваги:
    Выполняет свою функцию - чуть охлажадет воздух. Но и этого вполне достаточно
    Недоліки:
    Пока особо не замечено
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Костянтин! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Дуже сподобався і ціна гарна. Працює тихо, не заважає і дує гарно.

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Товар доставили в срок, качеством довольны.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пока нет
  • Оксана Р***

Чудовий та якісний вентилятор

Переваги:
    Ціна якість.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Оксана! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Алина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Зелений

Нормальна якість. Відповідає заявленому опису, працює добре кожного дня. Ціна ну дуже хороша. Не знайшла недоліків. Рекомендую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Аліно! Вдячні Вам за відгук та рекомендації. Будемо раді бачити Вас знову.

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Купили саме цю версію кондиціонера, тому що є нічник і зволожувач. Працює все супер! Вмикаємо нічник під вечір!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Валерія! Дякуємо за відгук. Тішимося тим, що Ви задоволені придбанням. Чекаємо Вас знову.

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Класний кондиціонер, має супер вигляд, ідеального розмірчика. Ставлю на тумбу і освіжаюся
    Дуже задоволений покупкою

Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  KayDzen

Євгеній, вітаємо! Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір корпуса: Білий

Топ за свої гроші. Усі режими можна вмикати/вимикати поодиноко, вентилятор досить потужний і тихий(хоч й може працювати від павербанку), як зволожувач- не відстає.
    У більшості моделей зволожувачів присутній один, максимум два отвори. Тут їх п'ять. Якщо вмикати зволожувач вентилятор, то за рахунок випаровування водяної пари, отримаємо додатковий ефект прохолоди.
    Невеличкий "плюс" для любителів- наявність регульованої підсвітки.

Переваги:
    Ціна-якість
  • Борис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір корпуса: Білий

Чудова штука. Те, що треба, коли немає світла і неможливо увімкнути справжній кондиціонер. Заливаєш води, додаєш льоду і насолоджуєшся :)

Переваги:
    Маленький, легкий, працює від павербанка
  • Микола М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Чорний

Все працює, якість збірки нормальна, а свіжість повітря - приємна :-). Кіт теж тащиться. Компактний, легенький, можна поставити будь-де. На 2-й "передачі" всього більш ніж достатньо. Гуде тихенько; ручка теж норм, зручна. Зарядне встромив від телефона, воду залив охолоджену кип'ячену, пізніше спробую лід. Вентилятор можна регулювати вгору-вниз. Дякую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Микола! Дякуємо за чудовий відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені. Приємного користування!

• Владимир Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Чорний

Гарний охолоджувач. У нього із сопел виходить холодна пара, а вентилятор гонить ту пару на відстань. Охолоджує добре, якщо потік направити на себе. Можна регулювати щвідкисть вентілятора і кількість працюючих сопел. Єдине, що на соплах може конденсуватися вода і крапати униз. Але можна поставити його у лоток, і тоді нормально. Не гучний. Думаю, що на найменший швидкості можна з ним спати.

Переваги:
    Добре охолоджує одну людину, не дуже гучний.
    Недоліки:
    Поки немає.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: InfinityStar

Доброго дня отримала товар, дякую оператору передзвонив і запропонував на вибір чорний чи білий. Вибрала чорний. Не очікувала - дуже потужний вентилятор. Зволоження та швидкості на 1 - вистачає для комфортного дихання. Температу у маленькій кімнаті знизив на 4 градуси. Дякую виробникам і продавцям. Рекомендую цю сучасну покупку.

Переваги:
    Компактний і потужний
    Недоліки:
    Шум від роботи вентилятора є, але це не критично - навіть дозволяє розслабитися. Для когось це перевага.
  • Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпуса: Чорний

Купив, забрав, вже як користуюся майже два тиждні. Тільки вже після покупки замітив негативні коментарі, але все добре. Гадаю що так буде і надалі.

Переваги:
    Ціна, портативність
    Недоліки:
    Поки не замітив
    • Продавець  FlashShop

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Чорний

За свої кошти доволі хороший вентилятор.

Переваги:
    Охолоджує, гарна ціна
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анастасія! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Матвей П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпуса: Білий

Товар дуже крутий та якісний за свою ціну.Дуже сподобалось іменно те, що навіть якщо виставити 3 рівень роботи вентилятора кондиціонер продовжує працювати на низькому рівні шуму

Переваги:
    Ціна, комплектація,якість.
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  FlashShop

• Єлизавета М***
    Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий

Вентилятор справляється зі своєю функцією

• Олег З***
    Відгук від покупця. Продавець: KA2FALV. Колір корпуса: Білий

Все чудово

• Муцкий В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

могу рекомендовать к покупке, обдувает очень сильно и сейчас, в +33 , сильно спасает

Переваги:
    отлично дует, скорости прям хватате на комнату до 15 метров
    Недоліки:
    не обнаружил , надеюсь будет долго работать
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо за позитивний відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпуса: Чорний

Очень доволен и вентилятором,и магазином. С удовольствием буду дальше покупать тут

• Валерий М***
    Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий

Справний вентилятор, мене все влаштовує, покупкою задоволений.

• Денис С***

Працює все! 5/5

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Денис! Дякуємо за позитивний відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Орест Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Відмінний охолоджувач, працює добре, тихо, повітря охолоджує швидко!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Орест! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Дуже класний міні кондиціонер, багато режимів

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір корпуса: Зелений

Вентилятор супер! Классно дует и увлажняет воздух.

Переваги:
    Подсветка, 3 режима обдува и 3 режима увлажнения, регулировка наклона.
    • Продавець  Mast Ukraine

Ігоре, щиро вдячні за Ваш відгук! Дуже раді що вентилятор-кондиціонер вам сподобався! Окрема вдячність за ваші чудові фото та відео! Бажаємо приємного використання)

• Лола
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Зелений

Гарний пристрій, доволі тихий, добре охолоджує, ще й зволожує. Має гарну підсвітку. В цілому задоволені!

Переваги:
    Регулювання наклону, підсвітка, зволоження
    Недоліки:
    Верхня кришка не тримає зовсім, проосто прикриває
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Лола! Дякуємо за високу оцінку та детальний відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Могло і не включитись. Але!

Переваги:
    Дує. Мерехтить вогниками. Зволожує. Займає мало місця. Можна обертати на 360.
    Недоліки:
    Коли рівень води в резервуарі знижується до 1/4 перестає зволожувати.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олексій! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Товар прийшов швидко, швидко зв'язалися, все уточнили. Все працює, гарний дизайн, достатньо добре освіжає, в спеку саме те, що треба. Рекомендую.

Переваги:
    Портативний, можна використовувати в дорозі, на вулиці, легкий, потужний в роботі, можна використовувати як світильник. Гарна ціна.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  MarketPlus108

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий

Дуже класний міні кондиціонер, добре охлождає кімнату в таку спеку. Відправили швидко

• Анастасія І***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпуса: Чорний

як на маленьку ціну, якість навіть дуже хороша, маленький та компактний, розпилювачі працюють, і не погано так дує

Переваги:
    ціна якість
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Анастасіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олександр З***

Все працює

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Сидорчук З***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпуса: Чорний

Все замечательно, работает отлично, функцию охлаждения выполняет на все 100% , выглядит очень достойно, легкий и удобный. Спасибо большое за товар!

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Зоя! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

Тиждень користуюсь,гарний вентилятор,на першій швидкості достатньо дує,повітря вологе.Клас,рекомендую

Переваги:
    Дуже добре працює
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Дякуємо за відгук та рекомендації. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Диана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий

З огляду на ціну товар цілком ок. Не впевнена, що він прям охолодить кімнату, але функція розпилювання води з льодом вентилятор дають непоганий ефект. Звісно, якщо ви знаходитесь поряд з девайсом.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Діана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Валентина Ш***

Працює добре навіть на 1 швидкості. Відправили швидко