- Данило Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
Дієві краплі. Користуюсь другий рік. Без проблем
- Недоліки:
- Не знайдено
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до Unicum COMPLEX! Нам надзвичайно приємно знати, що ви користуєтеся краплями вже другий рік поспіль і залишаєтеся задоволені результатом. Ваш досвід є дуже цінним для нас і допомагає іншим власникам собак зробити правильний вибір. Бажаємо вашому улюбленцю міцного здоров'я, активних прогулянок та надійного захисту від паразитів у будь-яку пору року!
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
Користуюсь краплями цього виробника майже рік. Раніше купувала в зоомагазинах поштучно, але цього разу замовила на розетці. Вийшло дешевше. В коробці 4шт, якраз вистачить на весь літній сезон. Моєму собакену підходять, вистачає майже на 6 тижнів.
- Переваги:
- Ціна, вистачає до 6 тижнів
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
Працює препарат нормально. На наступний день бліх не виявив. З глистами складніше, їх не видно)) але впевнений, що все добре. На додачу ще придбав нашийник для профілактики. В кого не працює попробуйте препарат на іншій діючій речовині. Інколи треба змінювати діючу речовину, тоді і у вас і у ваших тварин буде все добре!!
- Переваги:
- Працюють як заявлено виробником
- Недоліки:
- Не виявив
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
Не допомогли від блох від слова "зовсім".
- Переваги:
- Недоліки:
- Не позбавляють від блох
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
Взагалі не далі ефекту, брали собачі проти блох. Не допомогло.
- Власюк Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
користуємось краплями майже 2 роки, кожні 1,5-2 місяці, про паразитів"забули"
- Переваги:
- Дієвий засіб
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
В целом, каплями довольна. Легкие в использовании, очень удобная пипетка, после применения блохи исчезли у собаки в течение 2 дней, прошло около недели - новых нет. Никаких аллергических реакций и вялости у животного после применения тоже не было, что хороший плюс.
Еще стоит выделить, что средство почти не пахнет, быстро впитывается.
Могу рекомендовать. Хорошая альтернатива отдельно использовать капли от блох и таблетки от гельминтов.- Переваги:
- Цена, эффективность
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
На данных каплях (+ошейник+спрей этой же фирмы) привезли блох с моря. Больше не эксперементировала - перешли на таблетки.
- Алексей Ш***
Мои собаки бегают на улице на даче круглый год. Покупаю данные капли для них - клещи даже иногда лазят но не кусают. За ошейник и спрей не знаю). Моих собак устраивает)
- Иван К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 8 мл
Користиюся декілька років - все чудово. В мене 2 собаки і кіт . В сезон буває помічено кліщі на поверхні, але не кусають і не залазять до тіла. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- не замітили