Відгуки покупців про Сумка переноска для кота кішки собаки до 8 кг з сітчастим віконцем бежева (002292)
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Чудова сумка! Кішці це було зручно, через сітку і видно, і спокійно що не втече
Якість топ, і виглядає стильно- Переваги:
- Гарна ціна, чудова якість
- Продавець ЗооТорг
Олено, щиро дякуємо за такий чудовий і детальний відгук. Нехай кожна Ваша наступна поїздка буде легкою, стильною та приємною!
- Инна А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
В мене було багато переносок якi виходили з ладу при недовгому використаннi.
Я купила дану переноску та була дуже здивована тим, наскiльки вона мiцна та зручна. Зараз в мене вже двi такi переноски! Дуже рекомендую!- Переваги:
- Дуже мiцна
- Продавець ЗооТорг
Інно, дякуємо за Ваш довіру та такий приємний відгук! Нам неймовірно радісно знати, що після тривалих пошуків Ви знайшли саме те, що шукали. Нехай служать Вам довгі роки!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Синій
Отличная лёгкая, удобная сумка. Коту в ней комфортно и спокойно. Рекомендую
- Продавець ЗооТорг
Тетяна, дякуємо, що поділилися досвідом! Спокій котика під час подорожі — це найкращий комплімент для нашої сумки. Користуйтеся із задоволенням!
- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
Все супер, чудова сумка.
- Продавець ЗооТорг
Єлизавета, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Руслана Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Чорний
Дуже сподобалася ця переноска. Виглядає стильно та якісно: міцна тканина, надійно прошиті ручки, зручно носити на плечі. Завдяки потовщеному дну вона стійка й добре тримає форму. Мій котик вагою 6 кг почувається в ній комфортно. Приємним бонусом є велика кількість кишень, що особливо зручно під час подорожей або поїздок на далекі відстані. Рекомендую!
- Переваги:
- Міцна тканина, стійке дно при цьому сама сумка дуже легка
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець ЗооТорг
Руслана, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що сумка підійшла Вашому улюбленцю. Бажаємо йому приємного користування
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Синій
Дуже зручна сумка-переноска, крім того що стильно виглядає, вона значно зручніша при носінні в руці ніж пластикова переноска, якщо улюбленця потрібно довго нести, то за рахунок того, що в цієї сумки прямі стінки, рука не втомлюється і сумка об ноги не бʼється, а можливість носити на ремінці на плечі чи за ручки на лікті, це взагалі скарб) Пошив якісний, багато містких кишень.
Єдиний, можливо, невеличкий мінус, наша киця дуже висока, тому коли сідала чи як нервувала і крутилась, то впиралась спиною і маківкою в верхню кришку
Спасибі продавцю за чудову переноску!)- Переваги:
- Місткість, якість пошиття, зручність носіння, сітчасті боковини і верх
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Чорний
Сумка зручна, добре зроблена, оптимальний розмір.
- Переваги:
- корисна річ
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець ЗооТорг
Віктор, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
Дякую за товар. Сумка-переноска виявилась напрочуд якісною. Недоліків на даний момент не виявила
- Продавець ЗооТорг
Тетяно, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Якість топ все чудово швидко і приємно
- Переваги:
- Швидко
- Продавець ЗооТорг
Валентино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв`язок тільки підтвреджує якість нашого товару та високий рівень нашого сервісу!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Дякую !!!! Дуже гарна сумка ,рекомендую хто любе своїх хвостиків !!! Дякую окремо за гарне обслуговуння !!!! Усім гарного дня .
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий гарний відгук про наш товар та теплі слова про наш сервіс! Такий зворотній зв`язок від наших покупців дуже важливий для нас
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Дуже крутий продукт, рекомендую
- Переваги:
- крутий дизайн, якісно
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за рекомендації! Це дає розуміння іншим покупцям про зручність та стиль нашої сумки!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
дякуємо за таку чудову переноску, від Булки окремо спасибі
- Переваги:
- Доволі плотна тканина, дуже стильно виглядає, киці було зручно
- Продавець ЗооТорг
Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам та Булочці за відгук! Раді, що сумочка прийшлася до душі, користуйтесь із задоволенням!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
Довго шукала сумочку і здається знайшла найкращу! Собачці подобається, є кишеньки у які поміщається все і трошки більше, відділення з сіточкою закриваються, є ремінець для прикріплення шлейки. А ще дуже сподобалась комунікація з продавцем. Одним словом - дякую!
- Переваги:
- Якість, вмісткість, дизайн, зручність
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук та теплі слова, це дуже цінно! Раді, що сумочка сподобалася Вашому песику, користуйтесь із задоволенням!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Зручна, в деталях продумана конструкція. Сподобалася і мені і кішці.
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Комфорт наших покупців та їх улюбленців має велике для нас значення, користуйтесь сумочкою із задоволенням!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
купляли для морської свинки, виявилась дуже якісною)
надійне дно, зручні ручки, ще й виглядає більш як якась сумка, якщо це важливо комусь, хто хоче по секрету пронести тваринку в готель чи щось таке- Переваги:
- зручна, надійна, приємний вигляд і матеріал
- Недоліки:
- не помітив
- Продавець ЗооТорг
Владиславе, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Раді чути, що переноска підійшла і для Вашої морської свинки та виправдала очікування.
Нехай служить довго, дарує комфорт і зручність у подорожах!
- Станиславский Е***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Сумка якісна та продумана до дрібниць. Коту сподобалось в ній подорожувати. Дуже зручно користуватись, рекомендую!
- Переваги:
- Продумана, зручна. Швидка доставка
- Продавець ЗооТорг
Євгене, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це допомагає нам у розвитку, а покупці мають змогу впевнитися в зручності та доступності нашої сумки!
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
Сумка дуже крута та якісна, ми з нашим котом дуже задоволені покупкою. Кіт 5,8 кг добре розташувався у середині, йому подобається там перебувати.
- Переваги:
- Каркас та дно добре тримають форму
- Продавець ЗооТорг
Іване, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!