Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про М'яке скло 1 мм / Силіконова скатертина - 140х70 см Прозорий

Код:  519432524
Оцінка користувачів 4.48/5
  • Відгуки про товар продавця Буковинська Гражда
  • Надія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Буковинська Гражда. Розміри: 80 x 110. Колір: Прозорий

Як же воно мені допомагає на рахунок прибирання кухні!

• Продавець  Буковинська Гражда

Дякуємо що обрали нас, нам це ціно

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Буковинська Гражда. Розміри: 100 x 90. Колір: Прозорий

Покупкою задоволена - якісне прозоре зручне покриття, замовила ше на 2 поверхні. Виготовляли довше, ніж обіцяли, але для мене це не було критичним.

Переваги:
    захищає поверхню стола і підсилює іі оригінальну красу
    Недоліки:
    поки шо ніяких
    • Продавець  Буковинська Гражда

• Зоя
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 70 x 140. Колір: Прозорий

Дуже довольна. Дякую Вам. Запаха зовсім не має. Тонесенька, м'яка. Гарно виглядає.

Переваги:
    Гарно виглядає
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Tablecloth Empire

Зоя! Дякуємо , що замовили і користуєтесь нашим товаром! Хай доаго служить! Будемо раді новим замовленням.

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 70 x 100. Колір: Прозорий

Все вчасно, товар якісний.

• Продавець  Tablecloth Empire

Дмитро! Дякуємо за позитивний відгук!

• Тамара М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 90 x 50. Колір: Прозорий

все підійшло, все сподобалося, менеджеру респект, якість хороша рекомендую

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  Tablecloth Empire

Тамара, дякуємо за позитивний відгук, будемо раді вашим новим замовленням

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 90 x 60. Колір: Прозорий

Большое спасибо за крутой товар, выглядит на столе очень стильно! Совет: спрашивайте толщиной 2мм, она толще и ложиться на стол идеально! Придавило салфетку на столе и не скользит (смотрите фото), можно ложить под неё разные салфетки что очень прикольно и не надоест), теперь ещё буду заказывать. Подрезается канцелярским ножом идеально, рекомендую к покупке!

Переваги:
    Толщиной 2мм ложиться супер, как стекло и под неё можно подкладывать разные салфетки для красоты, идеально подрезается канцелярским ножом
    • Продавець  Tablecloth Empire

Оксана, спасибо за позитивный отзыв и за то, что высоко оценили наш товар. Будем рады дальнейшему сотрудничеству.

• Валерия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 100 x 50. Колір: Прозорий

Товар соответствует описанию, оперативная доставка, рекомендую.

• Продавець  Tablecloth Empire

Валерия, спасибо за позитивный отзыв, будем рады сотрудничеству в дальнейшем.

• Цымбалюк Н***

Мягкое стекло защитное просто отличное. Ложится на стол идеально и не сползает как скатерть или клеенка. Спасибо огромное, быстрая отправка и доставка.

Переваги:
    Отличное защитное стекло.
    • Продавець  Tablecloth Empire

Наталья, спасибо вам за позитивный отзыв, будем рады новым заказам

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 60. Колір: Прозорий

Спасибо, товар подошел, пленка хорошо легла на стол.
    Продавец подробно проконсультировал обо всех нюансах и помог подобрать нужный размер и толщину.

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Лучше не ставить горячее и предметы с острым дном
    • Продавець  Tablecloth Empire

Ирина, спасибо за позитивный отзыв, будем рады выполнить ваш новый заказ

• Роман Ш***

Чудово і надійно

• Продавець  Tablecloth Empire

Роман! Дякуємо вам за позитивний відгук! Нехай довго служить! Будемо раді новим замовленням.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 70 x 150. Колір: Прозорий

удачі продавцям

Переваги:
    термін доставки напружує, але умови та розміри покупки дотримані. удачі продавцям
    • Продавець  R&Home

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 50 x 140

Дякую продавцю - швидко зв'язалися та відправили товар. Також надіслали інструкції щодо підрізки та користування. Чудовий сервіс!

• Продавець  Tablecloth Empire

Анна! Дякуємо Вам, що замовили і користуєтесь нашим товаром. Нехай довго служить! будемо раді новим замовленням.

• Продавець  Tablecloth Empire

Анна! дякуємо за позитивний відгук! Нехай довго служить! Будемо раді новим замовленням.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 60 x 140. Колір: Прозорий

Гарний продавець) Плівка чудова)

• Продавець  Tablecloth Empire

Дякуємо вам, Олена, за позитивний відгук, будемо раді новим замовленням.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 50 x 140

Гарний продавець) Плівка прекрасна)

• Продавець  Tablecloth Empire

Дякуємо вам, Олена, за позитивний відгук, будемо раді новим замовленням.

• Олена

Дуже гарне покриття на кухонний стіл. Постелила його поверх кольорової клейонки. Тепер нічого не зсувається - скло міцно тримає покриття та захищає клейонку від пошкоджень. Задоволена на 100%. Продавець уважний, перед відправкою порадили, як правильно визначити розмір відрізу скла. Також відправили у Вайбер інструкцію для користування.

Переваги:
    Дуже зручне, захищає поверхню столу
    Недоліки:
    Коли ставиш на нього гарячу чашку без підставки, лишаються сліди - але через деякий час вони зникають.
    • Продавець  Tablecloth Empire

дякуємо вам, Олена, за такий гарний відгук, нехай мяке скло добре служить і радує вас, будемо раді новим замовленням.

• Каріна
    Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 60 x 110. Колір: Прозорий

Гарна якість!Відповідає розміру.Швидка доставка

Переваги:
    Не має запаху
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  R&Home

• Ігор Л***

Зручно

• Продавець  Tablecloth Empire

Ігор! Дякуємо вам за позитивний відгук! Нехай довго служить!

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 140. Колір: Прозорий

Гарна якість, співпадає розмір з замовленим! Дуже приємні оператори.

• Продавець  Tablecloth Empire

Юлія, дякуємо за позитивний відгук

• Ольга К***

Все отлично

Переваги:
    Хорошо выглядит.
    • Продавець  Tablecloth Empire

Ольга! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нехай довго служить! Будемо раді новим замовленням.

• Віталій М***

Дуже швидко зв'язались захисне покриття дуже гарне, майже без запаху.

• Продавець  Tablecloth Empire

Віталій! Дякуємо Вам, що замовили і користуєтесь нашим товаром. Нехай довго служить! Будемо раді новим замовленням.

• Катерина К***

Якість супер, доставка швидка

• Продавець  Tablecloth Empire

Катерина! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Хай довго служить! Будемо раді новаим замовленням.

• Тетяна К***

Брала м'яке скло 80х136. Дякую продавцю за сам товар, до речі запаху- нуль, консультації та допомогу в підборі м'якого скла, інструкції по догляду. Ми ним повністю задоволені. Дуже гарно виконує те, що йому належить.

Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Tablecloth Empire

Тетяна! Ми дуже вдячні за позитивний відгук! Дякуємо, що замовили в нас товар і користуєтесь ним! Хай довго слкжить! Будемо раді новим замовленнм!

• Леся Є***

Якість супер ,розмір також ідеально підійшов .Рекомендую

• Продавець  Tablecloth Empire

Леся! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Хай довго і гарно служить! Будемо раді новим замовленням.

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 90 x 190. Колір: Прозорий

Хороша, якісна.

• Продавець  Tablecloth Empire

Марина, дякуємо за позитивний відгук

• Володимир С***
    Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 120. Колір: Прозорий

Хоча ми вирішили брати іншу модель з візерунком, дуже сподобалось спілкування з менеджером цього магазину, дуже ввічливий, знає свою справу, дякуємо за терпіння і розуміння!!!

Переваги:
    Ввічливий консультант
    • Продавець  Tablecloth Empire

Добрий день, Володимир! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно отримувати слова подяки від покупців! Очікуємо на нові замвлення.

• Алексендра П***

Використовую вже рік для захисту скатертини на обідньому столі, скатертина завжди чиста!

Переваги:
    Якість відмінна
    • Продавець  Tablecloth Empire

Олександра, дякуємо за замовлення, будемо раді до співпраці й надалі.

• Ірина С***

Якщо це буде обідній стіл,то така поверхня буде зручною?

• Новикова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 110. Колір: Прозорий

Отлично смотрится на деревянном столе.Продавец сделал на 2 см длиннее и на 1 см шире- поэтому на закругленных краях отлично легло

Переваги:
    Не скользит,нет запаха,шикарный вид- рекомендую.
    • Продавець  Tablecloth Empire

Наталья, спасибо за позитивный отзыв, мы действительно отрезаем мягкое стекло с запасом по длине рулона, так как оно может в течение месяца дать усадку. Рекомендуем отрезать все лишнее через месяц после покупки.

• Анжела Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 60 x 100. Колір: Прозорий

покупкою задоволена

Переваги:
    гарно виглядає, цупке
    • Продавець  Tablecloth Empire

Анжела, дякуємо за позитивний відгук, нехай мяке скло довго служить і радує вас

• Любовь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 90 x 140. Колір: Прозорий

все быстро

• Продавець  Tablecloth Empire

Любовь, спасибо за высокую оценку нашей работы и интернет-магазина

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 80. Колір: Прозорий

Недавно после покупки покрытия,я комментировал о сильном химическом запохе от покрытия. Запах уйдет через четыре дня проветривания на болконе. Перед этим я помыл покрытие с порошком под теплой водой.

Переваги:
    Классное покрытие
    Недоліки:
    Надо проветривать несколько дней.
    • Продавець  Tablecloth Empire

Андрей, спасибо вам за позитивный отзыв, мы рады, что вы поменяли свое мнение о нашем товаре, пусть долго служит!

• Ира
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 130. Колір: Прозорий

Очень довольна покупкой.
    Даже делают нестандартного размера если нужно на пару сантиметров.

Переваги:
    Нужный размер, видно красоту стола.
    • Продавець  Tablecloth Empire

Ирина, спасибо за позитивный отзыв, будем рады дальнейшему сотрудничеству

• Людмила З***
    • Продавець  Tablecloth Empire

Людмила, спасибо за позитивный отзыв, будем рады дальнейшему сотрудничеству

• Олег А***

Дуже добре. Рекомендую.

• Продавець  Tablecloth Empire

Олег, спасибо за ваш позитивный отзыв, будем рады вашим новым заказам

• Свистун Я***

Отличная скатерть, хорошее качество. Продавец быстро отправил заказ

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  Tablecloth Empire

Яна, спасибо вам за позитивный отзыв, будем рады вашим новым заказам

• Киричек А***

Продавец подобрал идеально размер, товар пришел быстро, хорошо упакованный.

Переваги:
    Не скользит, термостойкий, хорошо моется, держит форму, не усыхает. Хорошо видно мелкие крошки.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  Tablecloth Empire

Анатолий, спасибо за ваш позитивный отзыв, будем рады вашим новым заказам

• Анна К***

Все нормально, но пришло мятое и запах сильный. Жду когда расправится и выветрится неприятный запах

Переваги:
    Все соответствует описанию. Работники магазина хорошие
    Недоліки:
    Мятое и запах неприятный от стекла
    • Продавець  Tablecloth Empire

Анна, дякуємо за ваш відгук. Матеріал потрібно ополоснути в теплому мильному розчині та вивісити на балкон для контакту повітря з усіх сторін. Запах зникне. Також для вирівнювання незначних складок можна використовувати теплий потік повітря звичайного фену. Плівка стає еластичною в містях нагріву.