Відгуки покупців про Сумка переноска для кота кішки кошеня собаки домашніх тварин до 8 кг прозора з ремінцем на плече котячі сумки для переноски перенесення котів кішок собак кошенят сіра 45×28×28 см (002294)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Купила цю переноску для поїздок до ветеринара, і дуже задоволена покупкою! Вона легка, але при цьому каркас міцний і добре тримає форму. Дно тверде, не прогинається під вагою кота (у нас малюк важить 5 кг). Повітря циркулює чудово, є зручні сіточки та отвори. Кіт усередині поводиться спокійно, не панікує. Ремінь на плече дуже виручає під час ходьби. Рекомендую всім власникам хвостиків!»
- Продавець ЗооТорг
Тетяно, дякуємо за зворотний зв’язок! Раді, що переноска виправдала Ваші очікування щодо якості. Ваша рекомендація допомагає іншим власникам зробити правильний вибір. Бажаємо гарного дня та приємного користування!
- Дар'я Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Хорошая переноска
- Продавець ЗооТорг
Дар'є, щиро дякуємо за високу оцінку! Раді, що переноска Вам сподобалася. Бажаємо Вашому вихованцю лише приємних та спокійних поїздок у новому "будиночку"!
Рекомендую, сумка класна
- Продавець ЗооТорг
Дар'є, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації! Це допомагає іншим покупцям переконатися, що товар якісний, а магазин надійний!
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Дякую за сумку, купляла для котика, вага котика 4кг300гр,почувається там добре, але якщо буде більше котик, може бути тіснувато, а так котику добре всіх і все видно, сумка не важка, ручка дуже зручна , ще би хотілося щоб дно було більш твердим, але за таку суму дуже гарна якість,
Дякую Велике за таку гарну переноску- Переваги:
- Легка, зручна, прозорий верх, багато кисня поступає, котик все бачить, і я його контролюю.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий фотовідгук! Такий розгорнутий зворотній зв'язок допомагає нам розвиватися далі, а для інших покупців є підтвержденням якості та зручності товару!
- Лидия Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Дуже зручна, прозора переноска, нескладно зібрати.Швидка доставка, менеджер все детально розповів. Покупкою задоволена, кішка теж
- Переваги:
- Цена, зручність, зовнішній вигляд
- Продавець ЗооТорг
Лідіє В'ячеславівно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та високу оцінку рівня нашого сервісу! Нам дуже приємно, що сумка сподобалася Вам та Вашій киці своїм зовнішнім виглядом, якістю та функціоналом!
- Лілія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Дуже задоволена переноскою, бо вона легка , зручна і подобається котикам
- Продавець ЗооТорг
Ліліє, величезне спасибі за покупку та за те, що знайшли час поділитися враженнями. Приємно, що Ви залишилися повністю задоволені вибором. Дякуємо за довіру до нашого магазину!
- Дарья Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
В целом хорошая сумка, лёгкая, прозрачная чтоб питомцу всё было хорошо видно, дно не прогибается, единственный минус - запах пластика, но это не проблема, если питомец не будет находиться в ней часами. Покупкой довольна,
- Переваги:
- Легкая, прозрачная
- Недоліки:
- Запах пластика
- Продавець ЗооТорг
Дар'є, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук, раді, що наша сумка Вам сподобалася та підійшла за розміром для Вашого улюбленця! Щодо запаху, - може бути певний фабричний запах, але він з часом вивітрюється, також за потребою можна зняти захисну плівку з прозорої частини!
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Сумка супер.
- Продавець ЗооТорг
Наталю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий фотовідгук! Раді, що сумка так Вам сподобалася та підійшла для Вашого улюбленця, приємного користування!
- Никитина Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Сумка добра по якості , відповідає опису. Достатній розмір для крупного кота. Але в неї дуже не приємний єдкий запах, який за 4 дні поки не зник зовсім, сильно пахне пластиком((( тому загальне враження зіпсоване((
- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Сильний неприємний запах
- Продавець ЗооТорг
Наталіє, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Це допомагає іншим покупцям переконатися, що товар відповідає зазначеним характеристикам та фото! Щодо запаху, - рідко, але може бути, фабричний запах (адже товар новий), але він досить швидко вивітрюється, також за потребою можна зняти захисну плівку!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Сумка сподобалася, хорошої якості, зручна, складається легко.
- Переваги:
- Складається, легка
- Продавець ЗооТорг
Олена, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Тамара Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Сумка сподобалася,брала з тим розрахунком, щоб займала не багато місця.Те ,що треба
- Переваги:
- Складається
- Продавець ЗооТорг
Тамаро, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що ергономічні властивості нашої сумки відповідають Вашим очікуванням, користуйтесь із задоволенням!
- НінаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Відправлено швидко. Товар прийшов належної якості.
- Переваги:
- Легка, прозора, міцна.
- Недоліки:
- Потрібно зробити більше отворів.
- Продавець ЗооТорг
Ніно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Такий зворотній зв'язок допомагає іншим покупцям впевнитися, що продавець надійний, а сумка ергономічна та якісна! Кількість вентиляційних отворів відповідає фото, також при отриманні є можливість оглянути товар!
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Гарна, зручна переноска. Доставили вчасно. Недоліки відсутні. Я задоволена товаром, сподіваюсь котики також.
- Продавець ЗооТорг
Світлано, щиро дякуємо за Ваш відгук. Нехай покупка приносить радість та служить довго.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Свої функції виконує, замовник задоволений)
- Переваги:
Брали переноску для улюбленого котика. Вона дійсно класна, простора, не зважаючи на те що котик 7.5 кг., прозорий верх то додаткові емоції для тварини, йому все видно і цікаво. До того ж вона міцна, вже подорожували з нею. Улюбленець почувається цілком безпечно у своєму просторі
- Продавець ЗооТорг
Світлано, дякуємо за відгук! Нехай сумочка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці та у подорожах.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Дуже гарна сумка переноска
- Переваги:
- На рлече
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що сумка відповідає Вашим вимогам та підійшла для Вашого улюбленця, комфортного користування!
хоча написано, що сумка для тварин до 8 кг, но по факту, щоб собачка почувалася комфортно, вона має бути до 3 кг (інакше їй буде важко "вільно рухатися в сумці")
- Переваги:
- прозорий верх сумки
- Недоліки:
- хотілось би трішки більше простору для малечі вагою 3,6 кг
- Продавець ЗооТорг
Олено, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Раді, що прозора частина сумки додає зручності при користуванні! Вагові параметри, які вказано в характеристиках, зазначено виробником та підтверджено відгуками інших покупців!
- Нина Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Зелений
Чудова сумка для домашнього улюбленця. Уже подорожували. Міцна, простора, котик може спостерігати за навколишнім з різних сторін. Рекомендую!
- Продавець ЗооТорг
Ніно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі чудові рекомендації! Цікавих та комфортних подорожей Вам та Вашому котику!
- Андрей Ц***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Зелений
Купляв для червоновухої черепахи. Не зважаючи на те що сумка не дорога, проте якісна. Мого активного рептилоїда видержує тільки так йому там ще й комфортно і безпечно. Рекомендую.:)
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Продавець ЗооТорг
Андрій, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що сумка підійшла Вашому улюбленцю. Бажаємо йому приємного користування
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Зелений
Чудова переноска для кошечки. Дуже зручна, легка.Кігечка все баче, не боїться.
Рекомендую.- Недоліки:
- Продавець ЗооТорг
Тетяна, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Зелений
Чудова зручна сумка для котика!
Легка, але міцна і надійна. Виготовлена з якісних матеріалів, зручно складати.
Котику настільки сподобалося, що він використовує сумку як будиночок.- Переваги:
- Легка, міцна, подобається котику
- Продавець ЗооТорг
Анна, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що товар підійшов Вашому улюбленцю. Бажаємо котику приємного користування.
- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Чудова сумочка для котика. Котик спокійно себе почувається під час поїздки. Спокійно себе почуває, завдяки хорошому куту огляду улюбленець все бачить і не хвилюється. Котик навіть засинав. Їздили у довгу подорож, то пройшло все супер. Рекомендую всім
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Дуже зручна переноска. Носила котика на вакцинацію (йшли хвилин 20 в одну сторону) дуже зручно. Котику теж сподобалась спить в ній.
- Продавець ЗооТорг
Олено, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Зелений
Сумка зручна, легка, компактна, стильна. Швидка доставка. Рекомендую.
- Продавець ЗооТорг
Оксано, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Чудова сумка. Відкрита, завдяки чому тваринка бачить господаря та почуває себе спокійно. Уже обновили та з'їздили на вакцинацію. Дякую,я задоволена покупкою.
- Переваги:
- Надійна та зручна.
- Продавець ЗооТорг
Ларисо, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Чудова переноска
Легка,зручна,стильна.Раджу.Бистра доставка- Недоліки:
- Продавець ЗооТорг
Людмило, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Товаром і обслуговуванням задоволені. Дякуємо.
- Переваги:
- Зручна переносна сумка для моїх двох котиків. Вони там комфортно себе почувають
- Продавець ЗооТорг
Галино, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Товар прийшов цілий. Доставка швидка, котик почуває себе добре
- Переваги:
- Міцна, багато вентиляції тому котику є що дихати, ручки у переноски добре зроблені тому не хвилююся що вони відірвуться.
- Недоліки:
- Як тільки дістали переноску був трохи неприємний запах, але потім він зник
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Отримала браковану. Треба було розпечатати упаковку. Ручка без фіксатора з одної сторони
Прийшлося наматувати скотч- Недоліки:
- Брак
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Сумка просто чудова, раджу. Подобається всім
- Переваги:
- Легка, компактна, розмір та загалом все
- Недоліки:
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Стильная удобная, лёгкая , практичная кошачья сумочка
- Переваги:
- 5
- Наталія Є***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Гарна, зручна переноска. Котику сподобалась. Швидка доставка.
- Руслана З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Зелений
Досить зручна та продумана переноска. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактна
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Дякую !
- Переваги:
- Сумка хороша гарний розмір ,якість
- Олександра Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Сірий
Дуже зручна сумка-переноска. Киця не боїться заходити всередину, бо чудово контролює ситуацію крізь прозорий верх. Ручка з шнура має ефектний вигляд і цікава для розваг. Відправили швидко.
- Переваги:
- Подобається все.
- Недоліки:
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 45 x 28 x 28. Колір: Зелений
Переноска дуже гарна та стильна! Котик великий, але помістився, спав там у всіх позах, повітря вистачає, міцна ручка і дно не прогиналися в нас! Дуже дякую, навіть не очікувала, що вона така класна!)