- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Товар прийшов без коробки! Який це новий? Поулали в сумку обгорнули плівкою!
- Недоліки:
- Не новий!!шахраї!!!
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Фотоапарат не оригінал це китайська підробка! Якість фото дуже погана! Нас обманули і тепер не хочуть зробити повернення!
- Переваги:
- Недоліки:
- Поганий фокус
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Фотоапарат не відповідає заявленим характеристикам після звернення на повернення продавець відмовляє каже шо товар не можливо повернути!!! Нам взагалі прийшла інша модель по словам продавця краща ніж l120!
- Недоліки:
- Погано фокусує! Не відповідає заявленим характеристикам
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Чудовий фотоапарат і дійсно надійний продавець!
Прийшов швидко, продавець був весь час на зв'язку, поклали подарунки, з фотоапаратом прийшли батарейки, сумка і ремінці. Пакування якісне, все ціле, все працює
Більш ніж задоволена покупкою- Переваги:
- Підходить для початківців, хороший функціонал
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Товар приїхав в хорошому стані, в самому фотоаппарате легко розібратися, все сподобалось, рекомендую
- Переваги:
- Легко розібратися
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Замовляли фотоапарат доньці на подарунок.Товаром повністю задоволені.Ввічливий та досвідчений персонал.Надали вичерпну інформацію по фотоапарату.В цілому всім задоволені.
- Переваги:
- Гарний товар
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Купив цей товар на подарунок дитині, дуже задоволений.
Дякую продавцю, за цей товар.
Дуже ввічливий і з радістю іде на контакт, якщо виникають проблеми завжди вирішувати. Дякую- Переваги:
- Одні
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Товар дуже хороший для подарунку і для власного користування мені сподобалось дуже залишився задоволений і вдячний
- Поліна К***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Купувала на подарунок-подарунок дуже сподобався
- Переваги:
- Компактний і зручний у використанні фотоапарат,чудовий магазин
- Недоліки:
- Довга доставка
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Замовила фотоапарт для доні на подарунок. Хлопці провели пізнавальну консультацію, порадили що краще.Надзвичайно відповідальні. Фотоапарт прийшов добре запакований і так як я і просила у сумці , а не коробці.
- Переваги:
- відповідальний, чесний та людяний продавець
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: УКРЕЙН УМАЇ. Колір: Black
Дякую за чудовий фотоапарат)
- Переваги:
- Купівлею фотоапарата залишився повністю задоволений. Якість зйомки як фото, так і відео на найвищому рівні. Інтерфейс простий і зручний, навіть новачок швидко розбереться. Фотоапарат легкий і компактний, тому зручно брати із собою в подорожі. Автофокус працює швидко, стабілізація зображення на висоті.
- Недоліки:
- Недоліків не виявив