Відгуки покупців про Електрогрілка для ніг UFT footwarmer Сіра

Код:  520092949
Оцінка користувачів 4.4/5
  • И.
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Грелка работала неплохо, но провода начали перегреваться, изоляция сгорела, и грелка перестала работать.

• Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Techies

греет в полне таи не плохо ,но от павербанка нет смысла даже 30000 ач , за 2-3 мин = 12-15% просадка ( при чем павербанка качественная полноценная 30)

Переваги:
    греет
    Недоліки:
    только от сети через блок зарядный либо от панелей
  • Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Чудово

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Very Well Store

Брала грілку користувалася всю зиму . Добре нагрівається. Чудово працює від павербанку,що дуже зручно при відключеннях світла

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Шикарна штука. Дуже рятувала взимку ноги, щоб не мерзли. Супер!

Переваги:
    Працює і від павербанку, і через перехідник від розетки. Гріє добре і рівномірно
  • Хан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Techies

Гріє добре, якість нормальна, не дорога.

• Хан С***

А все, вже не працює. Протрималася 18 днів.

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Techies

М'який, не дуже гарячий,але мені подобається.

Переваги:
    Працює від пауербанку
    Недоліки:
    Не має
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Very Well Store

Китайська х***я! Ледь-ледь гріє? Де там ті 60°?

Недоліки:
    Слабо гріє
  • Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Гарний килимок взимку мої ноги були у теплі.
    Чохол добре переться.

Переваги:
    Все добре
  • Віктор Б***

Зручний і теплий

• Продавець  Basket

Вдячні за такий приємний відгук про наш продукт та рівень сервісу!

• Євген М***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Інший варіант - загортати ноги в грілку, але вона не тримається збоку. Маємо що маємо.

Переваги:
    Шнур вбудований в грілку достатній довжиною, щоб увімкнутися в ноут.
    Недоліки:
    Гріє лише знизу, зверху просто тканина, тому виходить наполовину.
    • Продавець  Basket

Дякуємо, що поділилися враженнями! Нам важливо, що ви задоволені в усьому.

• Дмитрий Л***

Все добре

Переваги:
    Добре гріє
    Недоліки:
    Не має
  • Ярослав Ш***

-Быстро разогревается
    -Работает от USB, универсально
    -Приятный материал

• Руслан т***
    Відгук від покупця. Продавець: LOKO HOME

Прошу продавця зв'язатися зі мною...Вклали не той товар!!!...На дзвінки морозяться !!!!!

• Продавець  LOKO HOME

Вітаю. те що ви надіслали фото нічого не зрозуміло той чи не той. ви відмовились від замолення

• Руслан т***

На фото конкретно все видно, що на фото - ковдра для посуду і Rozetka це підтвердила

• Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozenda

Приємна грілка. Перевага в тому, що працює від USB, що є актуальним у наш час. Особисто я підключив її до порту монітора USB BC1.2 - 7.5 Вт (5В, 1.5А). Не відразу помітив, що нагрівальний елемент було повернено до підлоги, а не до ніг. Треба продавцю уважно дивитися на це, адже не кожен її розбиратиме. Після того як перевернув квадрат з нагрівальним елементом, температура значно підвищилася - 44 градуси проти 32 (клав всередину неї на годину грудусник, заради інтересу).

Переваги:
    Працює від USB
  • Ірина Т***

Добре гріє

Переваги:
    Доволі швидко нагрівається
    Недоліки:
    Тепло не по всій поверхні однакове
  • Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Товар,відповідає критерію ціна-якість.Працює як від USB та і мережі,гарно гріє.Замовлення було опрацьовано швидко, отримання також в свої терміни.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Very Well Store

Мій рятівник на роботі. Гріє потужно (інколи навіть гаряче стає), було б добре мати функцію регулювання температури.

• Катерина К***

Зручно та тепло

Переваги:
    Зручно та тепло
  • Жанна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

прийшла в хорошому стані, на ці морози дуже вчасно купили

Переваги:
    зарядка від павербанку,дуже тепла в блекаути підходить
    Недоліки:
    маленька хватає обьєму на ноги або руки
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Very Well Store

Брали як обігрів для домашніх улюбленців в умовах відключення електроенергії, адже можна підключити до повербанку
    Гріє якраз достатньо для того, щоб було тепло і при цьому не обпектися
    М'який приємний на дотик чохол можна знати, щоб попрати, шнур достатньо довгий

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Посередині створюється повітряний карман, який конвенцією прохолодне повітря. Ноги швидко потіють.

Раджу носки з конопель, що припускають гарно повітря.

Переваги:
    Швидко гріє, 12 ват
    Недоліки:
    Потіють ноги
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Купила батькам рятує в блекаути

• Продавець  FlashShop

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Класна грілка, гарно гріє, дуже зручна

Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Це самий задоволений клієнт,бо дуже чуттєвий до холоду,положили під матрас бо пече йому

• Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Один відгук залишила вже,але сьогодні особисто протестувала на собі,взяла на роботу де постійно сиджу, і за день при 5 в приміщенні я не замерзла,грілка гріла і аж потріскала крізь одяг, працювала від екофло,іноді коли вставала то переключала на павер в кармані .

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Гарний килимокз підігрівок, особливо допомагає в цей час, коли холодно і майже немає опалення.

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    Не аияалено
  • Сергій Д***

Працює, гріє

• Марта М***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Товар відповідає опису. На таку ціну, дуже гарна річ. І зараз дуже актуальна

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

За свої кошти дуже гарна грілка, всі функції виконує

• Євгеній Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Чудовий товар дуже добре гріє

• Нестор М***

майже не гріє, шкода витрачених коштів, НЕ ВЕДІТЬСЯ, НЕ РЕКОМЕНДУЮ ((

Переваги:
    Недоліки:
    Річ низької якості
  • Тетяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Купила одразу дві,від мережі гріє супер і від павера.одну дитина собі підключає для ніг,рук,а інша в будиночку морської свинки працювала цілий день від мережі і норм,тепер у свинки будинок з опаленням цілодобово.після виключення ще довго зберігає тепло.для початкового розігріву потрібно хвилин 10 і без чохла буде гаряча,а в чохлі якраз норм.

• Овдій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Це неймовірно. Мені здається єдиний товар який реально прикольний і так дешево коштує. Прикольно що працює з павербанку!

• Ілля К***

Вітаю.
    Мені дуже сподобався.
    Рекомендую.

Переваги:
    Від USB.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Гріє не сильно, але достатньо, щоб зігріти ноги, коли в квартирі холодно.

Переваги:
    Легкий, недорогий, зручно користуватись
    Недоліки:
    Поки що не виявила