Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Жіночі кросівки Skechers Summits Fast Attraction Black 37,5 Чорний 149036-BBK

Код:  520158729
Оцінка користувачів 4.77/5
  • Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38

Кросівки точно варті свої грошей!!
    З середини квітня по майже до кінця жовтня по сухій погоді "відбігала" в них на ура!))
    М'якесенькі, легкі, зручні при ходьбі.
    Витримують машинне прання, форму не втратили.
    Устилка приймає форму стопи, приємне та незвичне враження)

Переваги:
    Легкі, зручні, можна прати в машині
    Недоліки:
    Як на мене , не вистачає звичайних шнурків.Тут імітація із резинки.
  • Богдан А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40

Ах, это просто чудо, а не кроссовки! Такие беленькие, мягенькие, удобные и милые! Заказ пришел на следующий день, спасибо за скорость. Кроссовки без шнурков, что для меня еще один плюс. Внутри удобная стелька. Хорошая подошва, весь день была на ногах и усталости не ощутила, значит обувь - комфортная и сделана качественно. Я очень довольна, они понравились не только мне, но и всем родным и знакомым. Цвет чисто белый, не желтоватый, пачкается быстро, но на то он и белый, стирается - хорошо, так что проблем с этим нет. В общем, крутые кроссы, мне зашли, нежные, не громоздкие, размер в размер, у меня широкая нога, подошли без проблем. Я в полном восторге!

Переваги:
    Комфорт, качество, цвет
    Недоліки:
    Не увидела
  • Густилина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40

Доставлені вчасно, повністю відповідають опису, розмір 40 на стопу 27 см. Дуже зручні, м'які. Нога в них просто відпочиває.

Недоліки:
    Не виявлено.
    • Поліна

Не знаю як вам на стопу 27 см підійшов 40 розмір... В мене 26,5/26,7 і мені вони тисли. Бо модель заокруглена біля пальців.

• Светлана Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41

Отличные кроссовки, держат форму, очень лёгкие, на 26.5 см, ширина ступни 9 см -40 размер идеально. Визуально уменьшает размер)

• таня м***
    • Загальне враження

Купую уже шосту пару кросівок від Скетчерс і ще пара босоніжок. Ношу вже не перший рік. Дуже комфортне взуття. "Адідас" відпочиває. "Скетчерс" рулить.

Переваги:
    Дуже класні кросівки. Красиві, комфортні.
    Недоліки:
    нема
  • Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40

От ніколи відразу відгук не писала, а це взула і бігом писать. Що скажу, дуже зручні, ходити комфортно, аж знімати не хочеться. Як будуть носитися, як будуть пратися то подивимося, а от що зручно то дуууже.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Ще не виявила
  • Станислава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41

Отличные слипоны на широкую ногу

Переваги:
    Идут размер в размер, на широкую стопу и высокий подъём, белоснежные, ортопедическая стелька мемори, одеваются одним движением, имитация шнуровки, очень мягкие, думаю, мама будет довольна)
    Недоліки:
    Если кто-то заботится об элегантности - слипоны явно не про это: круглый мыс, форму не держит, визуально увеличивает ширину стопы
  • Вікторія

• Відповідає фото

Розмір підійшов по сітці, мега м'які та зручні, там просто нічому натерти навіть. Устілка - то моя любов.
    Звичайно, білі брудняться швидко, при тому на вн стороні ноги (не взуття) під кісткою - це мене вельми здивувало. Разом з тим, проїхалася в машині, то слідів від чорного гумового килимка (який не надто чистий) не залишилося на підошві і п'ятках - це теж здивувало, але цього разу приємно. В дощ і спеку не ходила, тому за це сказати нічого не можу. Але - дивлюся вже на темні для поїздок і намотування км в них

Переваги:
    Меееееега м'які і зручні! Просто бомба! Це тепер моя любов по зручності, а раніше дивилася тільки на Тімберленд.
    Недоліки:
    Колір - гарно, але або ходити в брудному, або постіно витирати (це вже хто як бажає)
    • Відповідність повноті

Середнє

• Відповідність розміру

Відповідає

Доповню свій відгук.
      Пройшлася під дощем - забруднилися швидко, особливо на носках кросівок (прям добряче чорне), і решта поляпана. І, що суттєвіше, промокає швидко по периметру в зоні пальців - пару дрібних калюж не було як обійти тому вступила, але загалом по них не бігала. В пральні прати поки не готова, але у тазіку пробувала - ну, повністю не відпирається таки, сохне довго (очевидно). Після другого прання бачу що сіра смужка лопнула вертикально, не критично і поки помітно якщо взяти в руки їх і подивитися уважно(тонішне - сіре покриття). П'ята в устілці в одному - дивлюся чи то не сильно вдавлена залишиться - поки мокрі, не ясно як буде. Але все одно меееега зручні і поки все одно дивлюся і на інші моделі з такою устілкою, тільки вже не білі)

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37

Кросівки класні,все як в описі. Устілка має пам'ять і підлаштовується під стопу. Легкі та комфортні.

• Виктория К***

• Відповідає фото

дуже класні легенькі майже невагомі великий плюс устілка з ефектом пам'яті.
    рекомендую на всі 100 це як кажуть взула і забула)
    швидка обробка замовлення і доставка

Переваги:
    зручні, легкі. швидка обробка замовлення. рекомендую
  • Гаркуша Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40

Колись була така реклама "Взула і забула" так оце про ці капці!! Фізично відчуваеш від них задоволення. Беріть не пожалкуєте, єдине що враховуйте що розмір може бути навіть завеликий.

Переваги:
    Гарна стелька
  • Анастасія С***
    • Комфорт

#МійЛук
    Кросівки класні! Я дуже задоволена, своїх коштів точно варті.
    Брала на устілку 26 см. розмір 39, підійшов чудово, нічого не жме (по ширині у мене нога 10 см.) Зручно вдягати з лопаткою.

Переваги:
    Чудова, мяка підошва
    • Відповідність підйому

Високий

• Дейкун В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37

Кросівки м'якеньгв і дуже зручні, але 37 розмір завеликий, треба було брати на розмір менше. У кого 37 розмір, треба брати або 36,5 або 36.

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Хорошие . Но на более узкую ногу. Придется немного разносить. 27 см по стельке , подошло 40 размер. Аккуратно смотрят.

Переваги:
    Качество
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39

Кроссовки супер, постоянно покупаю скечерсы, и эти не подвели!!!

Переваги:
    Очень удобные!!!
  • Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38

Кроси дуже удобний , ну так це Skechers!

Переваги:
    Ціна качество
  • Олег Л***

Все ОК. Купили две пары

• Сергій Б***

Добре

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 36

Отличные кроссовки. Жене очень понравились.

Переваги:
    Лёгкие, удобные. Хорошо сидят на ноге. Приятная стелька с памятью.
    Недоліки:
    В начале было тяжело одевать, т.к. шнуровки нет.
  • Юрій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37

Хороша якість, помірна ціна. Кросівки зручно сидять на нозі, легкі, можна прати у пральній машинці

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39

Отличные лёгкие кроссовки, на лето идеально. На узкую ногу

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40

Размер 40 подходит у кого нога 39,5на чуть широкую ногу с косточками у кого есть подходит идеально,мягкие и легкие,у меня много есть моделей с этой фирмы но эта модель самая легкая,мягкие и удобные!!!Розетке отдельная благодарность за хорошее обслуживание и быструю доставку!!!Скетчерс-это Любовь

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нео
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39

Знаю що у цієї фірми розміри великомірять, тому замовила по замірам в описі, на 26 см 39 розмір, і правильно зробила! Не розумію навіщо в назві написані не вірні сантиметри. Кросівки мені як раз, навіть , ще трохи мм залишилось вільні)

Переваги:
    Комфортні, можна прати в пралці, універсальні як для спорту так і для повсякденного використання.
    Недоліки:
    Не вірні заміри в назві товару
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38

• Відповідає фото

Кроссовки отличные. Красивые, стильные, удобные, с мягкой стелькой. На ногах смотрятся аккуратно. Размер подбирала по размерной сетке, подошло идеально. Переживала, что кроссовки могут быть узкими (у меня стопа не широкая, но есть "косточки")... Но обувь села идеально. Я покупала кроссовки для занятия скандинавской ходьбой и первый мой поход прошел "на ура". Я очень довольна покупкой. Теперь Skechers - мой фаворит :) "Розетка" как всегда на высоте: вчера вечером заказала - сегодня днем получила.

Переваги:
    Легкие, прочные, качественные, стильные.
    • Відповідність повноті

Відповідає

• Виктория
    • Комфорт

• Загальне враження

Сначала заказала 41р, но оказался большой, перезаказала 40р - подошел отлично. При длине стопы 27 см лучше брать 40р будет как раз.

Переваги:
    мягкие , удобные , не ощущаются на ноге
    • Поліна

Я брала 40 размер на 26,5 длинну стопы. И мне были малы. Это понимается уже в носке. Модель заокруглена, и со временем палец наминается.

• Оля П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40

Очень крутые кроссовки! Удобные и качественные, выглядят стильно! Яркие и модные Подошва гибкая, застегать и одевать удобно ноги отдыхаю Розетке спасибо за сервис!

Переваги:
    Дизайн качество однако
    • Tatyana S***

Застегать? Где там застёжка?

• Александра Н***

Хорошие кроссовки)

Переваги:
    Лёгкие,можно стирать в машинке)
  • Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 41

Мій улюбленний бренд , гарна якість, дуже комфортні.

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39

Беру вде не вперше. Розмір співпадає, підходить ідеально. Легко миються.

Переваги:
    Легкі, якісні
  • Сніжана Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39

Взуття супер, замовила на ногу 26, малі. В характеристиках вказано на 25 см, я не побачила, таблиця розмірів неправильна. Добре, що в мами менша нога, підійшли ідеально, гарні, стильні, дуже зручні.

• Юлія І***

Опис відповідає товару. Зручні кросівки

Недоліки:
    Відсутні
  • Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37

Кросівки супер, це не перші в мене такі кросівки, я ними дуже задоволена)

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39

Кросівки дуже зручні, але устілка не 25 см, а більше, тому треба було брати на розмір менше )

• Нина С***

Дуже гарні

Переваги:
    Легенькі удобні як кажуть взула і забула
  • Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39

Чудові. Скечерс це кросівки, які важко зносити)

• Іра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Прийшло швидко, кросівки дуже зручні