- Надолинский В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий. Розмір: 42
Фірмовий товар!
- Переваги:
- Дуже якісне взуття!
- Недоліки:
- Немає!
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Комфортне для температури до
-10°C
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий. Розмір: 42
Что делать с такими длинными шнурками? Что в голове у производителя?
- Переваги:
- Дизайн, качество, бренд
- Недоліки:
- Километровые шнурки
- Святослав П***
Шнурівка не вірна. Подивіться як у розеткі на фото. Як раз десь по 8см зі сторони має забрати.
- Світлана С***
Це треба мати стільки негативу, аби виливати його таким чином через шнурки, які ще не зав'язав.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що довжина шнурків викликала у вас незручності. Ми рекомендуємо спробувати більш щільний стиль шнурування, наприклад, перехресне шнурування (Criss-Cross Lacing). Цей стиль є найпоширенішим для робочих та туристичних черевиків, оскільки він забезпечує надійну фіксацію стопи, легко регулюється для досягнення комфортної щільності та є простим у виконанні і заміні шнурівок.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 43
Просто шикарна знижка на розетці. За такі гроші можна на базарі тільки замінник шкіри взяти, який розлізеться за сезон.
Єдине, що перший відгук відповідає дійсності, вони дійсно трошечки більші, ніж вказано в таблиці. Але рекомендую все ж брати по таблиці, бо мізерний запас має бутиВідповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 45
Отличная работа Caterpillar! ) товар зачётный, так держать!
- Ігорь Ц***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 42
№ 757 786 302 від 30.12.22 так і не доставили. На всі питання - тиша!!! Не очікував подібного "розаводу" від розетки!
- Переваги:
- Неможу нічого сказати
- Недоліки:
- Доставка так і не відбулася!!!!
- Максим Б***
напишіть їм у телеграм чат-бот
- alex s***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 42
Добротные ботинки. По нубуку , понятно что не тимберсы, но и это к лучшему . Последние однозначно не для нашей погоды . В сравнение легкие , выглядят качественно, чёрный цвет тоже плюсом. Брал 26.5 , пришёл он же . Доставка заняла 12 дней , что тоже радует. Все хорошо , спасибо =)
- Сергей М***
С Вами связывались?
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 44
Ботинки отличные, то что хотел, только по стельке 29 см, а не 28.5 как указано по 44 размеру, мне не критично, но обратите внимание.
- Переваги:
- Отличные ботинки
- Евгений Л***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Заказал неделю назад, с примеркой дома, были они еще по 4199 по акции. Заказал два размера 43,44. Привез курьер,я померял ,подошел 44, отдаю 43. Говорит , нет ! Или отдавайте обе пары, или оплачивайте за обе пары. Пришлось вернуть. Курьер говорит они еще несколько дней будут у нас ,решайте с розеткой. Ну думаю пусть по этим будет возврат, закажу отдельно один размер 44, Но увы они уже оказались по 6950грн.Написал в службу технической поддержки. Тишина(. В итоге Заказал в другом магазине. Всю жизнь всё покупаю в розетке , но такого еще не было. Так,что будьте внимательнее с заказами с примеркой дома.)
- Переваги:
- Хорошее качество полуботинок
- Недоліки:
- Сервис доставки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і за те, що обрали Caterpillar!
Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів не тільки якісною продукцією, але й бездоганним обслуговуванням. Ваші зауваження будуть враховані для покращення роботи з нашими партнерами по доставці. Ми вдячні за Вашу лояльність і намагаємось зробити все, щоб Ваш наступний досвід покупки був тільки позитивним. Сподіваємося, що в майбутньому Ви знову виберете продукцію Caterpillar, і ми зробимо все для того, щоб ваші очікування були виправдані.- Олег
Треба було різними замовленнями замовляти. Замовлення сплачується повністю, не роз'єднується. Це мені давно відомо. Де би ви не замовляли. Всюди, на всіх торгових інтренет ресурсах.
- ЮрийПродавець: RozetkaEU. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 42
Данная обувь, является китайской не дорогой подделкой. Подошва отличается от оригинальной, не хватает надписей. Отсутствует клеймо тесненное клеймо САТ в виде трактора, которое ставят на на внешней боковой нижне-задней поверхности, чуть выше каблука. Стелька - вообще далека от оригинала. Коробка и фурнитура не фирменная. Маломерки, с низким подъемом, узкие и короткие. Может это мне такую пару привезли? Я не знаю. У меня есть несколько пар обуви САТ, покупал в фирменных магазинах за границей, по этому я знаю, какая она должна быть . На всю обувь САТ есть гарантия от 3-х до 10-ти лет(рабочие ботинки с железяками), а так же с кучей различных бумажек - инструкций на разных языках... Вообщем, то что прислали мне - это подделка.
- Переваги:
- Подделка
- Недоліки:
- сплошной недостаток