Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Клавіатура Canyon Cometstrike GK-55 EN Wired (CND-SKB55-US)

Код :  520566869
Оцінка користувачів 5/5
  • Богдан Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: MX RED. Розкладка: Англійська / Українська

Клава огонь.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Вітаємо Вас, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що ця модель клавіатури від Canyon виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Михайло М***

купляв по знижці, за таку ціну це супер вигідно, при використанні кожне натискання шумить, є підсвітка тільки англійських букв, клавіші легко знімаються і вставляються назад, регулятор гучності працює і все виглядає надійно

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    трохи шумно

Вітаємо Вас, Михайле! Дякуємо за вибір продукції Canyon та за те, що поділилися своїми враженнями. Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування!

• Михаил Д***

Клавіатура супер

Вітаємо Вас, Михайло!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель клавіатури від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Володимир К***

Я не знаю як це назвати, чи це помилка розетки, чи бренду, але в характеристиках чітко написано
    Тип механічних перемикачів - Cherry MX Red
    Я ж думав, що це ті самі черрі про які говорили і завжди будуть говорити. Саме через це вирішив замовити, забрав з пошти, приношу додому, відкриваю, а на коробці мене зустрічає напис "Red mechanical switches". Ну я ж думаю - технічно черрі якраз червоні, тому все добре.
    Починаю просто нажимати і розумію, що ні фірмового клацання, ні відчуття точки притискання свіча я не бачу, не чую і не відчуваю.
    Зняв кейкап) стоять найдешевші свічі, які навіть свічами соромно називати і просто вони червоного кольору. Якби я знав, що там таке кідалово, навіть 1000 не віддав би за це, бо по всім іншим характеристикам це навіть ігровою клавіатурою назвати язик не повертається.
    Також в характеристиках написано, що розкладка Eng/Ukr, а тут українською навіть і не пахне, лише англійська. Почавши користування цією клавіатурою побачив і інші мінуси, напишу про них не так багатослівно: Свічі; "Диск" регулювання гучності має сильно простий підшипник і тому коли треба зробити трохи тихше/гучніше, то виходить що робиш занадто тихо/гучно; На багатьох літерах, на кейкапах, погане гравіювання, виглядає кособоко і майже не світить; Кнопка "mute" по якості наче пупирка з антистресу; RGB слабенької якості, не вистачає насиченості.

Добрий день, Володимир!
      Дякуємо за те, що знайшли час написати відгук, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів.

• Николай

Это тебе ещё повезло, у меня там где принтскрин вообще не светит 4 символа, как-бы светит, но гравировка такая что там просто не пробивает свет

• Александр Б***

Я вибачаюсь друже, а яке ти хотів почути "клацання" із червоних свічів? Вони по конструкції ТИХІ. Не залежно від фірми. Червоні = ТИХІ ))

• Анатолій П***

досить звичайна клавіатура, якби не підсвітка) ось вона точно топчик)

Вітаємо Вас, Анатолій!