Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Шампунь для живлення та зволоження волосся Olorchee Nourishing Moisture Extra Moist 300 мл

Код :  520603119
Оцінка користувачів 4.82/5
  • Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Отличный шампунь!Волосы шелковистые,блестящие,напитанные не сушит кожу головы ,круто пенится поэтому экономично расходуется.Рекомендовала мастер по восстановлению волос и кератина! Рекомендую.

• Аіша Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Найкращій шампунь якій я пробувала.

• Світлана Р***

Шампунь дуже гарна))
    Волосся зволожено,підходить для пористого та сухого.

• Наталья Л***

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Шампунь хороший. Мені, навіть, кращий, ніж Lanza. Густий. Потрібно трошки. Користуємося з донечкою, вирішує питання заплутаного волосся.

• Оля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Шампунь сподобався, гарно піниться , зволожує, кінчики не так плутаються, в мене швидко жирніє голова тому вечір або на другий день вже жирна біля коренів, але така проблема з дитинства, а от в дитини перестали кінчики сильно плутатись, миємо їй раз в 4 дні, загалом шампунь сподобалась, аромат приємний не навʼязливий. Хочу спробувати ще для жирного волосся такий шампунь

Переваги:
    Гарно піниться і зволожує кінчики
    Недоліки:
    Швидко жирніє голова, але в мене це від будь яких шампунів
  • Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Дуже гарний шампунь, мені підійшов повністю, в мене дуже чутлива шкіра голови і багато шампунів мені не підходить, зʼявляється лупа. А з цим все добре, дуже приємний запах, не розумію, чому пишуть що він пахне як дешевий одеколон, це не правда. Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    Мʼякий і добре промиває волосся
  • Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Безупречный во всех отношениях! Остаётся только надеяться на то, что со временем качество не изменится.
    Отдельная благодарность и похвала компании- поставщику - уровню сервиса у вас надо бы всем поучиться, идеально! Огромное спасибо!

Переваги:
    Люкс-качество
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

гарний шампунь, волосся м'яке і приємне після миття

Переваги:
    добре піниться, приємно пахне, багато не треба для миття
  • Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Мені шампунь сподобалась. У мене пористе, сухе і довге волосся, результат не гірше ніж професійні шампуні від лореаль. Навіть склалося відчуття, що відразу і кондиціонер нанесла, бо волосся під час миття не плуталося, як це буває після шампуні.

• Алёна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Доброго дня. Дуже класні засоби для волосся.
    Особливо для фарбованого і пошкодженого, дуже мріяла їх спробувати і не пошкодувала.
    Дякую магазину за швидку відправку. І окремо дякую за пакування, дуже приємно.

Переваги:
    Класні засоби для волосся , особливо пошкодженого
  • Ирина Р***

Гарний шампунь

• Божена Д***

Ідеально підійшов для блонду

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Шампунь підійшов для мого довгого волосся , дійсно зволожує дякую за швидку доставку

• Катюша
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Очень мягкий шампунь, хорошо очищает не сушит !Для пористого блонда отлично
    Рекомендую

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Нету
  • Єлизавета Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Шампунь дуже подобається не перший раз його замовляю, але в цей раз замовила і дуже була обурена, так як на баночці кришка тріснута приїхала, добре що не все вилилось, за це зняла одну зірку
    Моя помилка що не перевірила посилку при отримані

Переваги:
    Дуже класний шампунь від цієї фірми
  • Леся Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Якість супер,але запах жахливий,як тройний одеколон