Відгуки покупців про Маска для глибокого відновлення та живлення волосся Olorchee Hair Treatment Deep Repair 500 мл

Код:  520603859
Оцінка користувачів 4.78/5
  • Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Шикарна маска,я відрощую свої волосся є 40% приблизно сивина, тому після миття не видно що це сивина думають що пофарбовані, придає блиск,живить.
    Рекомендую 100%

Переваги:
    Великий об'єм, вистачає надовго
  • Береза Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Чудова маска, волосся як після салонних процедур.Дякую продавцю за миттєву відправку.

• Ірина Ш***

Маска гарно живить волосся

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Чудова маска. Я задоволена на 100%.

• Ирина Р***

Гарна маска

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Задоволена цією маскою. Вона наноситься після миття голови на 15 хвилин,під шапочку для душу і треба закрити голову рушником для збереження тепла. Гарний ефект: волосся блискуче і живе.

Переваги:
    Блискуче і живе волосся
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Елизавета О***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Давно користуюсь цією маркою, спочатку брала пробники потім вже великі баночки. Коричнева маска дуже подобається, також була і золотиста яка нічим не поступається цій) Загалом дуже задоволена, запах чудовий результат також

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Маска яскравого червонуватого відтінку, зафарбовує, якщо потрапляє на рушник чи одяг. Вау ефекту не помітила. І коли дивилась на огляд цієї маски то вона була зовсім інша по структурі. Таке враження що мені прийшов не той продукт

• Наталі
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova

Дуже вдячна виробнику цієї чудо маски!!! Дуже пошкоджене висвітленнями волосся,але цей засіб зробив його сяючим і доглянутим!!!

Переваги:
    Якість