- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у колоді: 54
Перше враження: саме для гри не дуже зручні, бо занадто багато орнаменту, який приховує індекс карти.
А малюнки сподобалися і на рубашці теж.
Представник постачальникаВітаємо:) Дякуємо за ваш відгук — обов'язково візьмемо до уваги
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у колоді: 54
Дуже.
Дуже.
Дуже низька якість виробу,
не відповідає ціні, карти тонесенкі, тендітні, згодяться на пару ігор.
Хоча в описі і сказано: щільність - 300гр/м2, але, якщо розібратися - це завтовшки, як 4 стандартні офісні листи А4(там 80гр/м2), тобто, візьміть у себе в принтері 4хА4 листочки і ви отримаєте 320гр/м2, оце таке вони пропонують.
Одна зірочка за оригінальний автентичний дизайн принту.
Товар категорично не рекомендую.- Переваги:
- Дизайн, оригінальний малюнок
- Недоліки:
- Співвідношення ціна/якість прямує до нуля
Представник постачальникаВітаємо!
Ваше зауваження щодо товщини карток прийнято в опрацювання, наша команда завжди прислухається до відгуків клієнтів і в кожному наступному тиражі вносить необхідні зміни.
Але хочемо зауважити, що ціна продукту обумовлена роботою команди і саме українським виробництвом, це наша принципова позиція і ми радіємо, що завдяки таким продуктам, як, зокрема, гральні картки, ми маємо змогу забезпечувати робочі місця і роботу українських друкарень та заводів у такі непрості часи для країни.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у колоді: 54
Гарні карти.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук :)
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у колоді: 54
Хіба що як сувенір! Гарні малюнки але сама якість на один
- Переваги:
- Недоліки:
- Завищена ціна якість
Представник постачальникаВітаємо, Тарас!
Дякуємо за вашу думку.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у колоді: 54
Чудові карти
- Переваги:
- В українському стилі
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук :) Ми дуже щасливі, що ви залишились задоволені.
- ДимаПродавець: Rozetka. Кількість у колоді: 54
Подарували дані карти, дуже круті
Якість і сам дизайн супер- Переваги:
- Дизайн, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Дуже радіємо, що карти сподобались, користуйтесь із задоволенням :)