- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
Все чудово
Представник постачальникаДякуємо за відгук, радіємо, що все сподобалось:)
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
Перший раз замовляла з компанії Orner.
Впала склянка на тарілку і розбита її..
Вдруге замовила тут. На наступний день вже вона була у відділені Justin. Міцно запакована , доставка безкоштовна.- Переваги:
- Оригінальна картинка, гарне оформлення
- Недоліки:
- Крихка
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваше замовлення та відгук!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
Замовленням задоволена, прийшло цілим та неушкодженим. Рекомендую
- Переваги:
- Чудовий дизайн і якість
Представитель поставщикаДякуємо за Ваш вибір та відгук. Раді що вам сподобався наш продукт!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
25 см диаметр - это очень много. Это и тарелкой сложно назвать, это целое блюдо. Я этого не учёл и купил дочке на день Св.Николая. Но ей всё равно понравилось. Обслуживание в фирменной точке выдачи в Николаеве прекрасное. Спасибо! С наступающим НГ и здоровья всем!!!
- Переваги:
- Тарелочка красивая, оригинальная, не хуже именитого французского бренда
- Недоліки:
- Не считая того, что я ошибся с размером их нет.
Представник постачальникаДобрый день.
Спасибо за Ваш отзыв :)
- Босенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
брала на подарунок, гарно оформлено, якісно нанесений малюнок
- Переваги:
- дуже якісна тарілка, малюнок шикарний
- Недоліки:
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
Покупала раньше этой фирмы, хоть и было написано, что нельзя в посудомойке, но крачки не сходят
- Переваги:
- Любителям собак посвящается) очень яркая тарелка
- Недоліки:
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
Хорошая тарелка, рисунок нанесён качественно.
- Переваги:
- Красивая
- Карина Л***Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 25 см. Основний колір: Білий
Очень красивая тарелка, качественный принт, брали на подарок, всё понравилось.
- Переваги:
- Отлично моется в посудомоечной машине, рисунок не сходит