Відгуки покупців про Парфумована вода Love Potion Secrets Oriflame 50мл
Є в наявності
- Ельвіра Б***Відгук від покупця. Продавець: KrasaSity. Об'єм: 50 мл
Отличные духи. Самые любимые. 6лет уже пользуюсь. Прекрасный аромат, в меру сладкие.
- Валерія Г***Відгук від покупця. Продавець: Тамарикс. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Замовила парфюм на свій страх і ризик, бо до цього ніколи не чула його аромат і відштовхувалася чисто з опису і відгуків. Сказати, що я в захваті - це нічого не сказати. Приємний, солодкий аромат, який дуже гарно тримається. Хотілось би зазначити, що це перші мої парфуми, які протрималися цілий день, ще й на наступний ранок лишився легкий аромат. Однозначно рекомендую!!
- Переваги:
- Приємний аромат, який довго тримається, швидка доставка
- Недоліки:
- Ельвіра Б***Відгук від покупця. Продавець: KrasaSity. Об'єм: 50 мл
Супер парфум.Аромат уже со мной 5лет Мой постоянный. Спасибо продавцу за быструю доставку! Рекомендую!
- Новак К***Відгук від покупця. Продавець: Ririnadar22. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Ну по перше, аромат ледь чути у порівнянні з оригіналом. По друге ніде не вказано що це тестер, окрім опису товару. Якість залишає бажати кращого
- Продавець Ririnadar22
Добрий день,це аромат Oriflame,класичне оригінальне пакування ,у плівці. Об'єм 50мл. Ніякого відношення до тестеру немає. В описі товару заводське описання,офіційне від компанії.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Тамарикс. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Все супер.Дякую продавцю .
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Тамарикс. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Відчуття ароматів дуже індивідуальне. Мені подобаються аромати Оріфлейм. Із задоволенням ними користуюся. І цей аромат дуже гарний, приємний, якісний, вишуканий.
- Переваги:
- Привабливий, оригінальний, стійкий аромат.