Відгуки покупців про Набір кухонного приладдя силіконовий ополоник силіконовий кухонні щипці лопатки силіконові кухонний набір 12 предметів Red Pavlysh SKS-12

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Щипці працюють чудово, лопатки гнучкі, але пружні.

• Илья Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Набiр топ, силікон не вбирає запахи, не брудниться, легко миється вручну або в посудомийній машині

• Костянтин В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Універсальні для готування, випічки, смаження, змішування, сервірування. Дякую!

• Вика Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купувала собі і матусі на подарунок, але іншого кольору, користуємось з задоволенням , дуже зручні та якісні предмети. Розмір не великий, але це вказано продавцем, і мені навіть так більше подобається Доставка була швидкою.

Переваги:
    Гладенькі ручки, ціна
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Цей набір не пережив перших моїх налисників, самі лопатки дуже маленькі, як іграшкові, ручки погано обтесані, загнала собі скалку.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Зламалось
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Розміри набору зазначені на зображеннях товару. На товар діє гарантія 3 місяці - зверніться до нас в особисті повідомлення і ми вирішимо проблему.

• Павло Ж***

Мені все сподобалось!

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Марія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Сподобався набір, все гарне!

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купувала на подарунок для подруги. Все дуже сподобалось. А маленький розмір лопаток інаді набагато зручніший.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Маленький розмір предметів таке враження що іграшковий набір, ручки зроблені з дерева але стесані погано, після першого користування загнала собі скалку в палець.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Якість, розмір
  • Віталіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Набір маленький в об'ємі,незвичний для мене,лопатка маленька,ополоник маленький,якість набору непогана.

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже маленький ополоник
    • Продавець  kostor

• Борис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купив на новосілля друзям, всім все дуже сподобалось!

• Аліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший набір, все якісне, виглядає ще краще, ніж на фото. Ручки зручні, силікон якісний! Претензій не маю!

• Діана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Силікон якісний, нічого зайвого немає. Після миття виглядає як новий.

• Наталья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все клас. Набір як на фото, якість чудова!