Відгуки покупців про Форма для льоду з контейнером 24 отвори з лопаткою форми для льоду Yellow Kayfovo IFC-1

Оцінка користувачів 4.84/5
  • Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Готуюся до сезону, вирішив придбати необхідний аксесуар на літо) Все супер, дякую!

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Шукав зручну форму для льоду, щоб лід не розсипався в морозильній камері. Ця модель ідеальне рішення.

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Костянтин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: М'ятний

Форма якісна, досить зручна в користуванні. Чудове співвідношення ціна/ якість!

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Бежевий

Дуже легко діставати кубики із форми

Переваги:
    Велика
    Недоліки:

• Константин П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Бежевий

Пришла другая форма, не такая как изображено на рисунке. Нет никаких отметок для заполнения типа "max" как на рисунке. Если расположить вертикально как на рисунке - откровенно течет. Вероятно потому, что нет никакой прокладки между прозрачным верхом и жестким корпусом. Между ячейками (кубиками) формы для льда нет протоков для равномерного заполнения.

Переваги:
    Неплохой пластик
    Недоліки:
    Течет при переворачивании
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Товар такий самий, як на зображеннях. Можете повернути товар - повернемо кошти.

• Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: М'ятний

Гарний та зручний контейнер під лід

• Михаил З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: М'ятний

Нормальна формочка, лід доставати зручно! Рекомендую!

• Леонід С***

Якісно та швидко. Дякую!

• Вероника Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Бежевий

Зручна та прикольна річ! Дякую.

• Валерий М***

Якісний товар

• Руслана Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Хороша форма під лід, користуюсь постійно

• Микита Л***

Все сподобалось. Дякую!

• Карина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Клас. Швидко прислали, форма відповідає очікуванням!

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Бежевий

Форма супер, дуже подобається.

• Данило Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Форма якісна, ні сторонніх запахів, ні смаку немає, все чудово!

• Поліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Бежевий

Зручний та якісний контейнер під лід!

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: М'ятний

Контейнер топ. Нічого зайвого.

• Марк В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: М'ятний

Дуже гарна якість, форму тримає відмінно!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: М'ятний

Форма якісна, все чудово!