- Лілія Н***Відгук від покупця. Продавець: rodolmoll
Чохол прийшов весь у подряпинах, зверху взагалі якесь вздуття біля рамки! Таке відчуття, що ним вже хтось користувався!
- Недоліки:
- Погана якість
- Продавець rodolmoll
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Напишіть нам, будь ласка, у приватні повідомлення, і ми обов'язково допоможемо вирішити ваше питання.
- Лілія Н***
Після спілкування з продавцем, з'ясувалось, що ми не зняли з чохла захисну плівку. Але зняти ту плівку виявилось ще тим квестом. Проте, проблема вирішилась, дякую за допомогу продавцеві!
- Продавець rodolmoll
Дякуємо за ваш відгук.Ми завжди несемо відповідальність за наш товар і готові оперативно допомогти у вирішенні будь-яких питань. Раді, що змогли бути корисними.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: rodolmoll
Чехол прийшов з дефектами, дефект закрили наліпкою (плівкою) щоб було не зрозуміло
- Продавець rodolmoll
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Будь ласка, зв’яжіться з нами в особисті повідомлення, щоб ми могли детальніше розібратися та вирішити це питання. Ми завжди намагаємося допомогти своїм клієнтам і знайти найкраще рішення.
- В'ячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: rodolmoll
Замечательный чехол! Купил супруге 15 айфон,теперь донашиваю после нее SE 2022 Gen3 , и с этим чехлом , я теперь пользуюсь magsafe ! Всем советую для продления автономности! Power bank promate razer на 5000 mA/h становится идеально!
- Переваги:
- Неоспоримы
- Недоліки:
- Ещё не выявил
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: rodolmoll
Непоганий чохол
- Переваги:
- Стильний
- Недоліки:
- Дуже швидко царапається прозорий пластик, не всі павер банки mag safe підходять по розміру
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: rodolmoll
Все идеально