Відгуки покупців про Сумка для ноутбука Rivacase 8221 13.3" Purple

Оцінка користувачів 4.84/5
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black

Купував для 14'' ноута по розмірам. Вліз, як по ньому шита. Крім того миша та зарядне, зручні відділення

Переваги:
    Якість, розмір
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Куплено на подарунок під 15,6" лептоп.
    Дружина задоволена!

Переваги:
    Якість матеріалів. Ергономіка. Практичний та зручний функціонал.
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Сумкой остался доволен) Ноутбук 15.6 хорошо влезает еще и место остается.

Переваги:
    Хорошое качество!

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!

• Максим П***

Сумка для ноутбука залишила дуже приємні враження! Вона стильна, практична і чудово підходить для використання. Дизайн лаконічний і універсальний, чорний колір виглядає солідно і пасує до ділового стилю. Єдиний нюанс – як для мене в сумку не дуже багато можна покласти речей.

Переваги:
    Дизайн, стиль, практичність, ціна і якість
    Недоліки:
    трохи здається мало місця для речей

• Ольга А***

Міцна сумка

Переваги:
    Ціна і якість

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Сумка намного красивее чем на картинках. Пробовал положить в нее 14" Asus. Спокойно влезает. Вроде как водоотталкивающий материал, но не пробовал еще под дождь с ней попадать. В общем сумка хорошая. Рекомендую к покупке

Переваги:
    Красивая, добротная
    Недоліки:
    Нету

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Брав не для ноутбука, а просто як файну вологозахищену сумку для документів і щоб не таскати папку в руках - і вона якраз впритул влазить (по куткам), а так то ще й залишається місце під щось інше. В 2 бокові кишені можна покласти смартфон, ключі, гаманець, документи і ще щось дрібне - такий собі варіант легенької "барсетки" з можливістю носити листи А4. На жаль, 14-15'' у такому ж дизайні та кольорі я не знайшов за прийнятну ціну, там десь від 900 грн ціни.

Переваги:
    Ціна, водостійкий матеріал, колір, пошив, фурнітура, легенька, стінки мають поролоновий захист
    Недоліки:
    Хотілося б такий же дизайн, але тільки трошки більшу і за прийнятну ціну

Модель для ноутбуків 15.6 з тим же дизайном тут:
      посилання

• Маряна Р***

Рекомендую.

Переваги:
    Сумка якісна, стильна та зручна. Покупкою задоволена.
  • Анатольевич А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Качественная сумка под ноут для женщины

Переваги:
    Красивая, удобная, качественная

Щиро вдячні за Вашу довіру!

Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Blue

Чудова сумка, висока якість матеріалів та пошиття. Дуже задоволена. Окрім основного відділу є ще дві великі кишені з обох сторін.

Переваги:
    Задовольняє всі основні потреби при користуванні
    Недоліки:
    Особисто для мене нема
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Чудова, компактна, легка сумка
    Порівняла ціни і в Розетці сама низька ціна була
    Прийшло повідомлення, забрали товар
    Частина коштів іде в Фонд захисту і збереження черепах, що дуже приємно!

Переваги:
    Дуже зручна сумка
  • Маряна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Гарна сумка, мені сподобалась !

Переваги:
    Якісне пошиття, компактна.
    Недоліки:
    Не для дощової погоди )
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Дуже гарна сумка для ноутбука, якісно зроблена!!!!
    Я задоволена на всі 100!

Переваги:
    Така як потрібно
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  WOWS

Юлія, вітаємо! Ми вдячні вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Ольга С***

Сумка качественная, удобная. Заказывала в сером цвете, только это не серый цвет. Так что, если кому-то нужен именно серый цвет, имейте ввиду.

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Серый цвет не соответствует серому
  • Олег С***

Прекрасная сумка, очень удобная!

• Каськун Е***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

якісна сумка. дуже сподобалась.

• Продавець  WOWS

Євгеній, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• вікторія г***
    Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Гарна якість , зручна, легка і не дорога. Рекомендую.

• Катерина Г***

Якісно пошита. Вдала покупка.

• Ирина Л***

Чудова сумка для ноутбука. Заказую вже вдруге.

Переваги:
    Якісна
  • Анастасія Ц***

Для ноута fujitsu lifebook t725 діагональ 12,5 дюйма, підійшла просто ідеальна. влазить легко, але вільного місця для хитання не залишаеться. дві кишеньки по боках, в будь яку можна покласти зарядний блок. не звикла до такого кріплення ремінця, але виявилось досить зручно.

Переваги:
    ідеальний розмір для мого ноутбуку.
    Недоліки:
    не знайдено.
  • Наталья А***

Відмінна сумка, та ще й за такі гроші. І це вже третя, купувала чоловікові та дочці графітові, собі темносиню у Розетці

• Полякова Л***

Доброго времени суток. Приобрела сумку для ноутбука цвета Grey,в надежда получить серый цвет ,цвет ужасного темно зелёного цвета, это как информация для будущих покупателей. Камера конечно цвет не передаёт

Недоліки:
    Цвет
    • Ирина

Сфотографируйте днем при солнечном освещении на улице... Серый цвет может иметь оттенок любого цвета, если например обои зеленые там, где фотографировали... Камера при правильных настройках передает цвет. Выставьте правильно баланс белого в камере

• Влад С***

Отличный вариант для на каждый день , качественные материалы и фурнитура

Переваги:
    Цена / качество
  • Ярослав

Чудова сумка

• Сергей

На свої гроші сумка дуже зручна і практична. Гарно виглядає. В середині місця рівно на 15.6, навіть трішки тісновато, якщо ноут класти з юсб модулем мишки. Кармани з обох сторін сумки. Кріплення шлейки металічні як на сумці так і на ремні, Дуже надійні. В кармани поміщається, зарядка, мишка, два телефони, щось більше туди запхати важко

Переваги:
    Металічні кріплення ремня, наявність 2 бокових карманів
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Надежда Т***

Отличная сумка!

Переваги:
    Цена, Качество.
  • Віталій К***

Товар якісний. Об'єм достатній для розміщення зарядки, мишки та інших речей.

• Штиль О***

Дуже якісний товар ще й за таку ціну. Шви охайні, застібки на вигляд якісні. Вироби цього виробника купував і раніше, товар завжди радує якістю та ціною. Раджу всім вироби даного виробника, впевнений що кожен покупець буде задоволений.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Єлизавета

Сумка чудова, як і ціна на неї.
    Приємний колір, але не такий як на фото на сайті (більше до фіолетового, саме Purple як заявлено виробником).
    Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Якість, ціна.
    Недоліки:
    Поки що не знайшла.
  • Анна Г***

Удобно ложится ноут, классный цвет. И спасаем галапагосских черепашек))

Переваги:
    Размер, вместимость, цвет, длинная ручка
    Недоліки:
    Мало карманов
  • Ольга Ц***

Стильная, качественная, удобная сумка,
    Ноутбук с диагональю 15,6 влез без проблем( в описании написано до 15).
    Цвет на фото не соответсвует, на фото- бордо, по факту - лиловый/purple, очень красивый цвет.

Переваги:
    Дорогая фурнитура, хорошее качество
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Валерий Л***

Купив цю сумку, оскільки користуюсь рюкзаком цього ж виробника біля 2х років.. він як новий після щоденного використання. Сумка виглядає тієї ж якісті. рекомендую.

Переваги:
    Якість
  • Крістіна

Дуже крута, вмістка та якісна сумка для ноутбуку! Беремо вже другу в сім’ю.
    Найприємніше, що на розетці велика знижка на неї. Більше, як 40%.

Переваги:
    Колір, місткість та міцність
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Дмитрий Б***

Нормальная сумка, с учётом пятикопеечной цены, брать однозначно!

Переваги:
    Добротная.
    Недоліки:
    Нет.
  • Алексей А***

Отличная и качественная сумка.

Дякуємо за Ваш вибір!

• Александр