Відгуки покупців про Чоловічий рюкзак ролтоп міський rolltop жіночий стильний для ноутбука студентів подорожей дорожній ручна поклажа місткий молодіжний водонепроникний шкільний портфель унісекс Чорний 73665

Оцінка користувачів 4.45/5
на основі 22 відгуки
  • Дмитро

• Відповідність фото

В цілому задоволений придбанням, як любителю подорожувати покладаю великі надії на потенціал, який обов'язково перевірю

Переваги:
    Приємний дизайн, місткість цілком виправдала очікування, зручні м'які лямки
    Недоліки:
    Найбільший звісно це стійкий запах, який не вивітрюється вкрай довго, внутрішня кишеня що розділяє простір не дуже комфортна, з неї легко випадають речі і вкрай легко сплутати де який простір якщо щось насліпо ставити
    • Відповідність вказаним розмірам

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і вибір нашого рюкзака. Раді, що дизайн, місткість та зручні лямки вам сподобалися. Перепрошуємо за неприємний запах і незручність з внутрішньою кишенею — ці зауваження вже передані на перевірку, щоб врахувати їх у подальшому вдосконаленні товару.

• Христина К***

Непоганий рукзак , гарної якості

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість товару відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже важлива для компанії, це допомагає ставати ще кращими. Бажаємо зручного користування рюкзаком щодня та приємних подорожей з ним.

• Владислав В***

Класний рюкзак.

Недоліки:
    Мав неприємний запах, який з часом пройшов
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака, раді, що загалом він вам сподобався. Перепрошуємо за неприємний запах на початку користування. Такі зауваження обов’язково враховуються для посилення контролю якості. Бажаємо зручного та довгого користування!

• Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

НЕ КУПУЙТЕ ЦЕ! Повівся на приємну ціну та не поганий вигляд. Перед покупкою бачив коментар про запах який зник за кілька днів, АЛЕ не в моєму випадку. ВЖЕ МАЙЖЕ МІСЯЦЬ як я намагаюсь позбутися цього тошнотливого хімозного запаху. Я впевнений, що на заводі де це виготовляється, китайські раби-працівники переносять в цих рюкзаках дохлих щурів в перемішку зі збагаченим ураном. Іншого пояснення настільки стійкого смороду не існує…

Переваги:
    Хімічний сморід перекреслює усе
    Недоліки:
    Є один недолік…
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і детальний опис ситуації. Шкода, що рюкзак справив таке враження та має різкий запах — це не відповідає очікуванням від товару. Інформація вже передана на перевірку якості партії. Менеджер зв’яжеться з вами для з’ясування деталей та подальшого вирішення ситуації.

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Только получили, на вид соответствует ожиданиям. Удобство и практичность попробуем при скорой поездке

• Продавець  opsale

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Приємно, що рюкзак зовні відповідає очікуванням. Бажаємо, щоб під час поїздки він був зручним, практичним і добре проявив себе у щоденному використанні.

• Тетяна К***

• Відповідність фото

Матеріал приємний на дотик, але думаю що можуть бути подряпини в процесі використання. Всередині є великий карман, тіпа, як два відділення, але зроблено дуже незручно. Потрібно було робити перетинку вище, або зі змійкою. А так речі весь час переплутуються. Всередину дуже поганий, стійкий запах. Вже майже місяць ним користуюсь, постійно його вивітрюю, але запах так і залишається. Зручні лямки. Не дуже зручно весь час закривати і відкривати рюкзак, займає певний час, але з іншого боку і стороннім особам буде складніше залізти в рюкзак. Так шо вигляд на 5, зручність на 3-4, а запах на 1. Сподіваюсь все ж таки вивітриться. За гроші зі знижкою норм)))

Переваги:
    Об'єм, зручність
    Недоліки:
    Запах
    • Відповідність вказаним розмірам

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Так, запах вивітриться, така особливість матеріалу, з якого зроблений цей рюкзак. Дякуємо за позитивний відгук!

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже сподобався рюкзак, зручний, багато місця та різних кишеньок. Двічі на подарунок брав і всі сказали, що дуже сподобався.

Переваги:
    Зручність, місткість

• Олександр

• Відповідність фото

Чудовий рюкзак але має неприємний запах. Щоб його позбутися, на пару днів, вішали на балконі і декілька разів прали. Запах зник.

Переваги:
    Оригінальний дизайн, міцний матеріал, велика місткість.
    Недоліки:
    Неприємний запах як у товарів з Китаю
    • Відповідність вказаним розмірам

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Орина К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Приємно здивована якістю і швидкістю доставки. Обирала між двома варіантами і обрала цей, про що не шкодую. В залежності від ступеню наповненості може виглядати більш компактним, що дуже зручно. Матеріал приємний на дотик, пошитий якісно. Кожної зміни випробовую його на міцність, оскільки дуже багато речей має вміститися в нього. І ще ні разу не розчарував Шлейки мʼякі і регулюються легко. Має зручні кишені на замочку, в які можна помістити потрібні дрібниці і не відкривати рюкзак кожного разу для їх пошуку. Загально має приємний і доволі цікавий вигляд.

Недоліки:
    Неприємний запах на початку. На жаль, не перший раз стикаюсь з схожою проблемою.Запах вивітрився з часом. Тому загальне враження про річ не зіпсувалося.
    • Продавець  opsale

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Стильний та дуже вмісткий. Легко налаштувати під себе. Якісний пошив та дуже приємний на дотик матеріал. Підходить під любий обраний мною щоденний лук. Користуюсь з задоволенням. :))

Переваги:
    Якісна річ
    • Продавець  opsale

• Ганна П***

Чудовий за свої кошти!
    М'який ,приємний до спини,навіть скільки не наклади ,все одно буде зручно.

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Вячеслав З***

Дуже сподобалося

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Анастасія П***

• Відповідність фото

Класний рюкзак, дуже його люблю. Стильний, якісно пошитий. Коли приїхав, то мав трохи запах, але швидко вивітрився. Тепер це мій любимий рюкзачок!

Переваги:
    стильний, регулюється висота
    Недоліки:
    запах в перші дні
    • Відповідність вказаним розмірам

• Инна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Рюкзак хороший, красивый , но ужасный запах рыбы исходит от рюкзака.

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Передамо інформацію виробнику

• Віолетта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Крутий рюкзак. Вже не одну поїздку витримав

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• МАРИНА Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Рюкзак чудовий.Приємний на дотик,акуратні шви,стильно виглядає.Має неприємний запах,але з часом зникає

Переваги:
    Швидка відправка,чемний продавець
    Недоліки:
    Запах
    • Продавець  opsale

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Рюкзак красивый, большой, вместительный. Материал приятный на ощупь, сшит аккуратно, только имеет неприятный запах. Описание соответствует действительности. Нравиться, что можно регулировать высоту. Удобно носить на спине и тяжести не ощущаешь, каким бы тяжёлым он не был. С доставкой проблем не было.

• Іван П***

Гарна якість , приємний на дотик , регулюється розмір

Переваги:
    Багато відділів , легкий , водонепроникний
    • Продавець  opsale

• Любов Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Рюкзак великий і вмісткий.

Недоліки:
    Запах,дуже неприємний. І як його прибрати?
    • Продавець  opsale

Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали наш рюкзак! Нам дуже приємно, що вам сподобалася його місткість.

Щодо неприємного запаху, на жаль, іноді нові вироби з матеріалів можуть мати легкий запах через упаковку або процес виробництва. Рекомендуємо провітрити рюкзак на відкритому повітрі на кілька годин, це допоможе позбутися запаху.

• Тетяна В***

Дякую.Дуже сподобався.

• Данило К***

• Відповідність фото

Гарної якості тканина, добре прошитий, якісна фурнітура але має неприємний запах нового виробу, надіюсь вивітриться за пару днів

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    запах
    • Відповідність вказаним розмірам

• Роман С***

• Відповідність фото

Дуже якісний рюкзак, гарно виглядає, багато місця. Дякую

Переваги:
    якість